Jump to content

Moto Zajednica

marko13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    974
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: marko13

  1. Prodato. Moze lock.
  2. Nova cena 4800.
  3. Up.
  4. Da ubrzamo prodaju cena prilicno ide dole. 4990E
  5. Cena dole za 100€. 5300€ Nije fiksna.
  6. Na FJR traju oko 15000-18000. Zavisi naravno od voznje i tereta. Ali one Bridgestone sa oznakom Touring.
  7. Extra. Koristimo i on i ja Bridgestone unazad vec godinama i prezadovoljni. Lepe ludilo i na kisi bez problema.
  8. Usluzni oglas za drugara sa foruma posto nema dovoljan broj postova: Yamaha FJR 1300 na prodaju: Godiste: 2007 Presla: 72600km Cena: 5400,00€ Registracija istekla 04.2018 Motor extra odrzavan, kupljen drugi motor pa ovaj ide na prodaju. Original vizir i turing, gel u oba sedista ugradjeni kod Bobana, rollbar zastita za kofere, crashpadovi, powercommander III, unutrasnje original yamahine torbe, topcase givi, plocice brembo prosle sezone stavljene, kn filter vazduha. Motor kupljen u Srbiji, nikad padano sa motora. Za ostale informacine zvati na: 0638067972 Nikola
  9. Pa tajkuni su zato sto imaju kefalo, nisu glupi da u srbiji gde skoro pa da voze motore na plin otvaraju radnju za moto opremu
  10. Suepr je lokacija, vidi se sa autoputa i tu je iskljucenje. Nema cimanja, zavlacenja itd.. Bukvalno proletis i kupis. Isplati se svratiti. Ako nesto i nisi hteo izletece vec nesto za malo para.
  11. Steta, isto imam super iskustva sa ljudima. Ali problem je para, nismo vise ni zatvoreno trziste kao nekada. Sve se narucuje. Ili sedne 2-3 ljudi u kola i odes do Austrije ili Italije kupis stvari, platis put i sve i ostane ti para. Odes do Vicence u Dainese radnju i tamo ista jakna koja kod nas kosta 700e bude po 300e. Svaka dalja prica je glupa.
  12. marko13

    Yamaha GTS

    Oglas moze da se zatvori. Otisao je motor. Mogu samo da kazem jadan onaj ko nesto prodaje u Srbiji. A bio sam zagovornik one izreke da nema glupih pitanja vec samo glupih odgovora. Ali definitivno ima glupih pitanja. Blagi uzas. To zove sve sam debil do debila. Na 2 normalna poziva ide 10 budala.
  13. Cemu vi pridajte znacaj... Uzeli da se voze. Nek se voze. Koliko su oni bitni i sta to mogu da promene ili urade..? NISTA, cela prica beznacajna.
  14. marko13

    Yamaha GTS

    Ne bih rekao da je ista nemirniji rad nego bilo koja druga masina. Imao sam negde snimak gde stoji uz FJR i nema neke razlike u zvuku i radu, isto kao i XJ900. Sto se zamene tice pa zanima me ali samo da ga zamenim za pare!
  15. marko13

    Yamaha GTS

    Dobro, potpuno su druga kategorija. Bandit je super gradski motor. Dok je ovo mnogo bolji za put.
  16. marko13

    Yamaha GTS

    Da se uskladim sa ostalim oglasima. 1550E
  17. marko13

    Yamaha GTS

    Moze u dve trake. Dembelija... i ti si u njoj, cela Srbija je zemlja dembelija.
  18. marko13

    Yamaha GTS

    Nije, kupio sam od drugara koji ga je kupio od prvog vlasnika u DE
  19. marko13

    Yamaha GTS

    Odlican je za putovanja i voznju. Nije bas za voznju od kafica do kafica. Velik je i tezak ima 275kg Na sta mislis u dve tacke? nije mi poznato? Viljsku je odlicna, moze da se podesava tvrdoca okretom ventila napred. Tako da je prilicno prilagodljiv stilu i potrebama.
  20. marko13

    Yamaha GTS

    pokusavam i ne mogu... nije hteo da povuce sa photobucket-a
  21. marko13

    Yamaha GTS

    Prodajem Yamaha GTS 1000cc 1993god. Presla pravih 73000km nije vozila baba na pijacu pa da predje "samo" onih standardnih 40K treci sam vlasnik motora. BG table, istekla je registracija. Motor je bez ulaganja, uradjeni svi servisi. Ima nov motulov antifriz, promenjeno kociono ulje. Lanac+lancanici stavljeni novi pre 15000km Nove Brembo kocione plocice. Iridiumske NGK svecice. Novi filteri vazduha (idu dva) Ugradjen bixenon. Kratko/dugo H4 + H3 dugo. Gume odlicne, vidi se na slikama. Originalni nosac kofera, zadnji + bocni. Kappa kofer 49L staju dve kacige bez problema. Cena:1900 euro. 0637760237
  22. Svasta, mi smo isli uvek sa 6 motora. Nas 6 i uvek smo uzimali ili 3x dvokrevetna ili 2x trokrevetna. Nikad ni blizu problema za smestaj. Hotele po RO nismo nikad placali vise od 15-20e po osobi, nocenje sa doruckom. Jedino smo u Temisvaru uzeli neki kao malo jaci hotel na 5min setnje od centra za 25e ali je hotel bas bio dobar, bazeni, saune, na parkingu ludilo kola, pa i lambo. A recepcionarka zavrsava devojke sve na top nivou. Tako da nadje se sta hoces. Samo treba malo da se pogleda po netu.
  23. Ma pogledaj na bookingu. Ima koliko hoces. Mi kada smo isli samo smo prvi smestaj iz Srbije rezervisali. Svaki sledeci jutro pred put kada idemo dalje iz hotela u kome smo tog trenutka.
  24. Sa njihove strane Dunavska magistrala je prelepa. Kao da sam na moru. Tako sam imao osecaj. Kada sam bio pre 3god vecina nije bila uradjana, samo tucanik. Ali koliko cujem sve je sada uradjeno pa bi trebalo ponovo videti.
  25. Imas smestaja koliko hoces. Izadji na net i nadji neki hotel, rezervises preko neta, nista ne kosta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja