nntom 1540 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/pogledajte-ovako-izgleda-bahata-voznja-videna-ocima-jednog-motocikliste-clanak-942933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ko li je ovom objasnio da treba da vozi na beloj liniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Avgust 19, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, klasično izguravanje s puta, ali ovo na snimku nije motocikl Čovek vozi specijalku (bicikl), lepo se vide šamaraljke (Šimano Sora ako ja još dobro vidim ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 19, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bicikla , a i ovo mi baš ne liči na put Beograd - Novi Sad. Nešto se baš nesećam da ima ovakav deo sa ovom ogradom sa leve strane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je biciklista vidi se jasno na snimku senka koja se kreće samo u slučaju okretanja pedala, da je motociklista ista bi bila mirna nebi se pomerala,ili je ovaj motociklista prilično nervozan a možda ima neudobno sedište pa se namešta.U svakom slučaju greška kombija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 19, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ево вам канал од лика што је направио снимак, има још гомила примера бахате вожње, на сваком снимку вози бицикл. Линк канала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivi su i ovi komentari u kuriru na ovu vest. Nabijem ih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Avgust 19, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je sta ce on biciklom na autoputu ? I jos vozi na beloj liniji i time daje utisak vozacu kombija da ima dovoljno mesta da prodje. Po meni je biciklista kriv koliko i vozac kombija. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 19, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kriv je i više - nije mu tu mesto ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 19, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne kaze se za dzaba-kupuje se na trafici, a nisu novine!!! Kurir!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bajs kevu mu...e ovi iu Kurira, a ja pospan čitam i verujem. Elem, opet je veoma zajebano iskustvo, a biciklisti su i najugroženiji i najnezaštićeniji. Pored toga što masa njih nije nikakvim svetlom ili odećom obeležena i tako voze po mraku, ne treba ga ubiti zato što vozi bajs. Po meni ipak gnusna nebriga vozača kombija! Ovo je deonica od Zemuna prema Bataji, posle Galenike, ima dve trake i nije autoput. Može da se vozi bajs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 19, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije autoput,.............Zemun - Batajnica.................60 dozvoljeno............ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da kažem da je ovo regionalni put a ne auto put.Velika je razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Avgust 19, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Greska za oba ucesnika. Kombi sto nije ostavio prostor prilikom preticanja a i ovog bicikliste sto vozi po liniji. Pravilno je da vozi tragom desnog tocka ili nekih pola metara od ivice puta. Mada ja u praksi vozim po sredini svoje trake i skoro uvek se ponasam kao da vozim auto. I niko ne pokusava da me gura u kanal i ne pokusava da zapocne preticanje iz suprotnog smera. Plus upalim duga svetla da bih bio vise uocljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo moze da pomogne u diskusiji http://ltablice.com/...ilazenje-vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Avgust 20, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zahebano je voziti sporo vozilo, mnogo gadno kad te svi obilaze kad i gde god stignu, pa na njegovom yt kanalu se vidi da je imao jos gomilu kriticnih situacija. Mene van auto-puta retko ko obidje, jer vozim u rasponu 70-90 km/h (van naselja), ali me na auto-putu uhvati jeza kad krenu svi redom da me prelecu i 90% njih me ne obilazi kao auto, vec samo malo pregaze u levu traku, iako obavezno vozim sredinom desne trake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lik na klipovima vozi maksimalno nebezbedno. prvo pravilo u gradu ruke na kočnicama UVEK! drugo nikada ali nikada nikada NIKADA ne obilaziti automobile u koloni sa DESNE STRANE! U ulicama sa jednom trakom u smeru, ili u normalnoj vožnji bez prebacivanja u traku vozača automobila "interesuje" recimo 3/4 punog kruga: Ono ispred i ono sa leve strane i direkt iza. Desnu stranu je prošao i to je istorija. treče: na biciklu u gradu voziš defanzivno i gledaš što više da se sklanjaš sa ulice i da po mogućnosti voziš trotoarom. Na klipu gde ga seče bus na autobuskom stajalištu nikada ne bih vozio uz belu liniju nego bi se prebacio ili sredinom ili skroz levo u traci - jer sam jako mali odraz u retrovizoru vozaču busa koji čeka uključenje. Ljudi na drumu prvo mislite o tome kako vas drugi vide i gledajte da vas što bolje uoče. Nažalost, ovaj lik će da popije asfalt na glupavi previd koji je mogao sam da izbegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 21, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan treče: na biciklu u gradu voziš defanzivno i gledaš što više da se sklanjaš sa ulice i da po mogućnosti voziš trotoarom Забрањено је возити бицикл по тротоару. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zabranjeno je i ubiti bickilistu. A kada citiraš, aj' bar pročitaj celu rečenicu od početka do kraja, stavi prs' na čelo i razmisli zašto sam baš to rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...