Jump to content

Moto Zajednica

ftj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    323
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    bgd
  • Motocikl
    ktm duke 690

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ftj's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

349

Reputacija u zajednici

  1. ftj

    KTM Duke 690

    Aktuelno, 4,199e.
  2. ftj

    KTM Duke 690

    Aktuelno, cena 4,800e
  3. ftj

    KTM Duke 690

    Prvi vlasnik, kupljen u Promoto centru, 2009. godiste, prvi put upaljen i registrovan avgust 2010. presao 23,300 km uglavnom van grada. Redovno odrzavan, tek registrovan, gume skoro nove. Od dodatne opreme nosac za kofer, ktm slajderi i ktm stitnici za ruke. Nikad havarisan, bez zamene. cena: 5,000e tel: 063 8282 132 slike: http://imgur.com/a/rIcJh
  4. Kanal i betonski zid su verovatno bezbednije resenje od jednoredne bankine. Po meni trenutno su veliki problem velika ulegnuca na putu a ako bismo trazili bankine moralo bi da se naglasi da budu te dvoredne jer u suprotnom sumnjam u povecanje bezbednosti. Ali svakako podrzavam bilo kakvu inicijativu da se ispred neke organizacije postavi formalni zahtev u vezi poboljsanja bezbednosti avalskog puta jer je cinjenica da se tu najvise vozi i idiotski je da drzava zmuri na tu cinjenicu.
  5. Uvek se svi zale da im je u pocetku klizavo a posle bude ok. Mozda ima i do toga da se psihicki zagrejes.
  6. Pazi se laznog otkupa, ima pacijenata koji prate ovaj forum i kontaktiraju svakog sa ukradenim motorm i traze otkup. Znaci prvo trazi broj sasije ili nesto slicno pa tek onda pricaj dalje.
  7. Ne znam koliko cesto vozis taj put ali ovo je jedna od poznato nebezbednih raskrsnica jer je tu prodavnica i parking tako da si ovako nesto morao ocekivati a 80 kmh mi se cini suvise opusteno pogotovo ako vidis da neko zeli da se ukljuci.
  8. Nije original ako je to bilo pitanje, u to nemoj da sumnjas uopste. Svako bira za sebe ali ja bih za te pare pre kupio neki originalni jeftiniji brend jer ipak je to tehnicka garderoba koja treba da te sacuva u slucaju pada. Isto bih rezonovao i prilikom izbora ski opreme.
  9. Isto i oni mogu da pitaju da li smo mi tolika socijala da pored placanja motora, guma, goriva, opreme, kotizacije pravimo toliku frku oko 500 ili 1000 din.
  10. Ok, i pomislio sam da je tako. Jos jednom svaka cast i samo napred.
  11. Svaka čast, kvalitet slika je stvarno na najvišem nivou. Jedna mala dobronamerna sugestija fotografima za ubuduće - najatraktivnije slike ispadnu kada se vozač slika direktno dok je u nagibu. Pretpostavljam da to nije uvek ostvarivo zbog položaja iz kog se fotka al eto čisto da napomenem. Na ovako nešto mislim ako nisam bio jasan.
  12. Svakom može da se desi da na sekundu skrene pogled ili izgubi koncentraciju i to je dovoljno. Kako ono beše ti sastavi auto otpozadi? Meni se na istom mestu samo u suprotnom smeru desilo da nešto zevam sa strane i kad sam vratio pogled išao 100 kmh a kolona ispred stoji ali na sreću desna traka je bila prazna pa sam uspeo da izbegnem sudar.
  13. Problem je što je saobraćaj vrlo gust na autoputu kroz Bg pa se dešava da su i leva i desna traka pune a opet se nađe neki oslobodioc koji ti ablenduje iako si ti pravno formalno takođe u preticanju. E takvima i ja volim da se ne sklonim a kad se već pominje zapad, ni tamo nećeš videti da ti neko ablenduje u levoj traci ako je desna puna.
  14. Da je policajac bio nekulturan bio je ali isto tako i ti si bio u prekršaju i tu nema dileme. Dešava se svakodnevno da neko pravljenjem prekršaja nama zagorčava život na motoru pa se i mi njemu izderemo tako da treba biti objektivan. To što ti smatraš da je to što je on morao da te pretiče sa desne strane mala stvar je samo tvoja percepcija tog događaja isto kao i kad nas neko iseče pa se čudi šta mu koji k. psujemo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja