Arakis 5731 Napisano Octobar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čokolada, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16780 Napisano Octobar 27, 2013 Integrisan, 8276 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odgovor je tačan, Tisa naravno. Moze čokolada, mada, znajući dobitnika, verovatno je dimljena vešalica primerenija . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 27, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odgovor je tačan, Tisa naravno. Moze čokolada, mada, znajući dobitnika, verovatno je dimljena vešalica primerenija . Moze, moze dimljena...ali na mladom kajmaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Mali predlog ( verovatno si i sam planirao ) neka statistička završnica.... tipa novci, kilometri, ne planirani troškovi ( policijski harač ), delovi....? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sve pisi u 000-ama, da nam stane na screen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan predivna avantura,predivno napisana i ilustrovana! gledajuci fotografije nigde nevidoh toliko lepih zena kao u Ukrajini,ali su im panduri hostapleri na kvadrat. uzese ti 100 evra ko dobar dan, i kako sad neko da krene za Ukrajinu svojim vozilom?! . da li si razmiljao da to sto ti se dogodilo u Ukrajini odes i prijavis u njihovu ambasadu kod nas ili tako nesto.? pa kad bi se svuda tako radilo,niko nigde ne bi putovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako sad prijavi,onda je i on saučesnik....Zasto uopste o tome sada pricati? Za mene su to samo troškovi puta, kao i hrana i smještaj,amortizacija,.. Na kraju, platio njemu, ili državi, po pitanju sume - isto mu dodje. Ovako bi se vukao (mozda) kod sudije za prekršaje,pa prevodioc, pa.... Ja to dobro znam, jer sam "stranac" u Srbiji i uvek sam za varijantu "da se dogovorim" sa saobraćajnom milicijom, ako je moguće? I manje nervoze, i manje potrošenog vremena. Malo li je??.... Nego, daj ti nama Seve listing troškova, da porazmislimo da krenemo tvojim stopama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16780 Napisano Octobar 28, 2013 Integrisan, 8276 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biće servisne informacije naravno, obično to uvek sastavim za kraj putopisa. A kraj je blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 31, 2013 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da su te dva puta klepili. u Ukrajini. ja sam se zarekao ako budem ponovo isao na tu stranu lepim nalepnicu na tablicu. i nikom ne stajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da te zovem kada se malo odmoris i saberes da mi potanko pricas o detaljima ovog poduhvata koji me interesuju. A onda sam pomislio da sigurno ima jos onih koji bi da uzivo cuju tvoju pricu i popricaju sa tobom. Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom. A mi se vidimo svakako kad budes raspolozen za to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16780 Napisano Octobar 31, 2013 Integrisan, 8276 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti što me stavljaš uopšte u istu rečenicu sa ovom dvojicom odozgo, imam ja još da vozim pa da ih tek gledam iz daljine, ali ideja uopšte nije loša. Iranska ambasada hoće da pravimo neko veče o Iranu posebno, svidelo im se ovo pisanje, možda bi moglo da se ujedini sve to... U svakom slučaju za druženje sam uvek, videću nešto da napravimo... A da sam upao u gužvu, vala jesam. Mnogo buran ovaj civilni život, lepše je kada je jedina brigu na svetu današnja etapa, pesak i blato, a najveći stres gde da nabavim benzin... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSAO U REALNI SVET i to REALNI SRPSKI SVET !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16780 Napisano Novembar 1, 2013 Integrisan, 8276 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom. Načelno smo se dogovorili da napravimo jedno BJB putničko druženje, u subotu 14. decembra. Biće od svega po malo, fotografija, snimaka, utisaka iz prve ruke, a najvažnija je prilika za razgovor, pitanja itd. Čim precizno fiksiramo detalje (tačno vreme i tačno mesto) napisaće Pablo zvaničnu info, ali eto, da najavim ovde premijerno, odavde je ideja i potekla... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Seve i hvala na impresivnom putopisu. Hrabrost koju si pokazao is real madness (One Step Beyond) i svaka ti čast. PS Pozdravljam predlog mog uvaženog kolege i velikog prijatelja spredrag-a i da organizuješ susret i pokažeš sve na video bimu i komentarišeš live (life ) pozdrav majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Novembar 2, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan ... Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom. Načelno smo se dogovorili da napravimo jedno BJB putničko druženje, u subotu 14. decembra. Biće od svega po malo, fotografija, snimaka, utisaka iz prve ruke, a najvažnija je prilika za razgovor, pitanja itd. Čim precizno fiksiramo detalje (tačno vreme i tačno mesto) napisaće Pablo zvaničnu info, ali eto, da najavim ovde premijerno, odavde je ideja i potekla... Da obezbedimo video beam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Biće servisne informacije naravno, obično to uvek sastavim za kraj putopisa. A kraj je blizu... Da li sam propustio kraj? Ili ima još? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Novembar 10, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde Severian, odmorio si dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16780 Napisano Novembar 10, 2013 Integrisan, 8276 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste... dovoljno je bilo odmora. Postaraću se da još to malo što ostade završim, što pre. Pa da spremamo druženje uživo, to mi je uvek najdraže. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je bog u pomoci brate, srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si skapirao, Severian je vec u Srbiji, putopis je kombinacija utisaka i zivih prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6286 Napisano Novembar 15, 2013 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad nece da ga zavrsi, pa se ljudi zbunjuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Novembar 16, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno ga sacekalo nesto zaostalog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta dobro baratas sa podacima kako dolazis da njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde ce biti okupljanje? Obavezno da bude na vreme info, kada vec nisam na vreme video putopis i dosao na docek(makar i busem), ovo ne bih da propustim! Severian, ne poznajem te ali svaka ti cast, toliko si pomesanih osecanja probudio u meni sto zbog celog puta sto zbog nacina pisanja. Ogroman pozdrav za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam se kasno ukljucio u temu, ali sam pazljivo procitao putopis od pocetka do kraja (kao i clanovi moje porodice), doista fantastican nacin pisanja, u kombinaciji sa fotografijama...imao sam utisak kao da se zaista tamo nalazim... Velike cestitke Severianu, na hrabrosti, strasti, znanju i uspehu... Ajde dajte info da vidimo kad je okupljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...