Jump to content

Moto Zajednica

HtR 2: Centralna Azija, Kaspijski Basen i "5 Velikih"

Recommended Posts

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Bravo, odgovor je tačan, Tisa naravno.

Moze čokolada, mada, znajući dobitnika, verovatno je dimljena vešalica primerenija ;).

Moze, moze dimljena...ali na mladom kajmaku

2jee3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 52 postova

predivna avantura,predivno napisana i ilustrovana!

gledajuci fotografije nigde nevidoh toliko lepih zena kao u Ukrajini,ali su im panduri hostapleri na kvadrat.

uzese ti 100 evra ko dobar dan, i kako sad neko da krene za Ukrajinu svojim vozilom?! . da li si razmiljao da to sto ti se dogodilo u Ukrajini odes i prijavis u njihovu ambasadu kod nas ili tako nesto.? pa kad bi se svuda tako radilo,niko nigde ne bi putovao.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 2006.

Pa ako sad prijavi,onda je i on saučesnik....Zasto uopste o tome sada pricati? Za mene su to samo troškovi puta, kao i hrana i smještaj,amortizacija,.. Na kraju, platio njemu, ili državi, po pitanju sume - isto mu dodje. Ovako bi se vukao (mozda) kod sudije za prekršaje,pa prevodioc, pa.... Ja to dobro znam, jer sam "stranac" u Srbiji i uvek sam za varijantu "da se dogovorim" sa saobraćajnom milicijom, ako je moguće? I manje nervoze, i manje potrošenog vremena. Malo li je??....

Nego, daj ti nama Seve listing troškova, da porazmislimo da krenemo tvojim stopama ;)

• Cuore Sportivo, 1337 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ne mogu da verujem da su te dva puta klepili. u Ukrajini. ja sam se zarekao ako budem ponovo isao na tu stranu lepim nalepnicu na tablicu. i nikom ne stajem.

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Hteo sam da te zovem kada se malo odmoris i saberes da mi potanko pricas o detaljima ovog poduhvata koji me interesuju. A onda sam pomislio da sigurno ima jos onih koji bi da uzivo cuju tvoju pricu i popricaju sa tobom. Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom.

A mi se vidimo svakako kad budes raspolozen za to.

• Podržavam 3

• Integrisan, 8276 postova

Hvala ti što me stavljaš uopšte u istu rečenicu sa ovom dvojicom odozgo, imam ja još da vozim pa da ih tek gledam iz daljine, ali ideja uopšte nije loša. Iranska ambasada hoće da pravimo neko veče o Iranu posebno, svidelo im se ovo pisanje, možda bi moglo da se ujedini sve to... U svakom slučaju za druženje sam uvek, videću nešto da napravimo...

A da sam upao u gužvu, vala jesam. Mnogo buran ovaj civilni život, lepše je kada je jedina brigu na svetu današnja etapa, pesak i blato, a najveći stres gde da nabavim benzin... :lol:

• Podržavam 10

• Integrisan, 8276 postova

... Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom.

Načelno smo se dogovorili da napravimo jedno BJB putničko druženje, u subotu 14. decembra. Biće od svega po malo, fotografija, snimaka, utisaka iz prve ruke, a najvažnija je prilika za razgovor, pitanja itd.

Čim precizno fiksiramo detalje (tačno vreme i tačno mesto) napisaće Pablo zvaničnu info, ali eto, da najavim ovde premijerno, odavde je ideja i potekla... :takoje:

• Podržavam 6

• Drug član, 1554 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Dobrodošao Seve i hvala na impresivnom putopisu. Hrabrost koju si pokazao is real madness (One Step Beyond) i svaka ti čast.

PS Pozdravljam predlog mog uvaženog kolege i velikog prijatelja spredrag-a :lol: i da organizuješ susret i pokažeš sve na video bimu i komentarišeš live (life :) )

pozdrav majstore

• Starfleet officer, 249 postova
  • Motocikl: n/a

... Mozda da razmislite (BJB, AMS) o nekom okupljanju tokom zime, slicno druzenjima sa Sagmajsterom ili Rakelom.

Načelno smo se dogovorili da napravimo jedno BJB putničko druženje, u subotu 14. decembra. Biće od svega po malo, fotografija, snimaka, utisaka iz prve ruke, a najvažnija je prilika za razgovor, pitanja itd.

Čim precizno fiksiramo detalje (tačno vreme i tačno mesto) napisaće Pablo zvaničnu info, ali eto, da najavim ovde premijerno, odavde je ideja i potekla... :takoje:

Da obezbedimo video beam...

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Biće servisne informacije naravno, obično to uvek sastavim za kraj putopisa. A kraj je blizu...

Da li sam propustio kraj? Ili ima još?

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

Ljudi, gde ce biti okupljanje? Obavezno da bude na vreme info, kada vec nisam na vreme video putopis i dosao na docek(makar i busem), ovo ne bih da propustim!

Severian, ne poznajem te ali svaka ti cast, toliko si pomesanih osecanja probudio u meni sto zbog celog puta sto zbog nacina pisanja. Ogroman pozdrav za tebe! 1zdravo.gif1care.gif

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Takodje sam se kasno ukljucio u temu, ali sam pazljivo procitao putopis od pocetka do kraja (kao i clanovi moje porodice), doista fantastican nacin pisanja, u kombinaciji sa fotografijama...imao sam utisak kao da se zaista tamo nalazim...

Velike cestitke Severianu, na hrabrosti, strasti, znanju i uspehu...

Ajde dajte info da vidimo kad je okupljanje...:moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja