Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 24 (promenjeno) Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i recimo suzuki v strom 1050 DE i on je klasa za sebe onda..? ili ne pošto je preko litre i sa 107 ks @Braja24 Promenio Jun 24 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4992 Napisano Jun 24 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale nit me zanima al meni je Afrika prelepa i rado bih je posedovao, sve bi oprostio sto nema ili smeta. Bice jednog dana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 24 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Džim Džarmuš said: Industrija kaže da su direktni konkurenti u middleweight kategoriji: Africa 998 cc 94 hp,1084 i 101 hp zadnja Bmw 895 cc i 105 hp, Desert x 937 cc i 110 hp KTM 889cc i 105 hp I po dimenzijama su svi tu negde visina duzina i širina. Kilaže nećemo Znači ,najbolji je onaj koji ti izmami najveći osmeh na lice ,ovo nije poređenje u tom cilju samo razgraničavanje klase. @Braja24 za osmeh se slazem 101%. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 24 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, RankoBg87 said: Ne znam za ostale nit me zanima al meni je Afrika prelepa i rado bih je posedovao, sve bi oprostio sto nema ili smeta. Bice jednog dana. Moja te ceka sledece sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 24 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Džim Džarmuš said: Kao i recimo suzuki v strom 1050 DE i on je klasa za sebe onda..? ili ne pošto je preko litre i sa 107 ks @Braja24 Jbm li ga. Rekao bih da je on slicniji Africi nego ovi drugi. Nisam ga nikada probao doduse, moram da se ogradim. Nekako po karakteristikama mi je Strom 1050 mnogo blizi Africi nego recimo 890 adventure ili sa druge strane 1290 super adventure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4992 Napisano Jun 24 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Braja24 je napisao: Moja te ceka sledece sezone. Bese tvoja dct? Ako jeste onda cu sanjam jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 24 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 24 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sledece sezone se ide na Goldwing-a jer je to kralj svih životinja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14626 Napisano Jun 25 Drug član, 1422 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Džim Džarmuš je napisao: najbolji je onaj koji ti izmami najveći osmeh na lice to gs nikad neće moći evo jovana jeremić i 10 godina starija Monika Beluči 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 25 (promenjeno) Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešnog Gay eSa si stavio Promenio Jun 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2468 Napisano Jun 25 Mr., 615 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, piki said: to gs nikad neće moći evo jovana jeremić i 10 godina starija Monika Beluči Kako kome, mozda ja imam dijagnozu a da ne znam al meni moj 1250 radi takve emocije da se zapitam da li sam normalan kad se pod kacigom smijem po cijeli dan i pjevam kao neki pod tusem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 25 Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan To je upitno za polemiku jer je lično,emotivno a i ukusi su različiti.. Meni je test ličnosti i kognitivnih karakteristika,kad neko sa polemike oko egzaktnih tehničkih detalja prelazi na površne činjenice,koje za cilj imaju dezavujisanje(mislim to je u njegovoj glavi uvreda, jer ne zna ni o toj činjenici tačne tehničke detalje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2468 Napisano Jun 25 Mr., 615 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Džim Džarmuš said: To je upitno za polemiku jer je lično,emotivno a i ukusi su različiti.. Meni je test ličnosti i kognitivnih karakteristika,kad neko sa polemike oko egzaktnih tehničkih detalja prelazi na površne činjenice,koje za cilj imaju dezavujisanje(mislim to je u njegovoj glavi uvreda, jer ne zna ni o toj činjenici tačne tehničke detalje). Ovo je bilo na kolegin ili moj post? Ako je na moj, endorfin proizveden posjedovanjem i uzivanje u necem jeste licno i to nema egzaktne nauke. Ja se jebeno na cesti okrenem za 99,99 posto motora, a moj, kako rekoh, me najvise pribilizava Nirvani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 53 Napisano Jun 25 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sve je to dobro. Samo da se tera sto vise jer nemamo 3 zivota. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 25 Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Pirotehnicar je napisao: Ovo je bilo na kolegin ili moj post? Ako je na moj, endorfin proizveden posjedovanjem i uzivanje u necem jeste licno i to nema egzaktne nauke. Ja se jebeno na cesti okrenem za 99,99 posto motora, a moj, kako rekoh, me najvise pribilizava Nirvani Nevezano za ovaj thread,generalno ..Ja uvek kažem slično, svaki motor mi se sviđa bukvalno ,toliko volim .. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1931 Napisano Jun 25 Drug član, 1304 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Džim DžarmušIsto kazem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1096 Napisano Jun 25 (promenjeno) Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Džim Džarmuš said: Nevezano za ovaj thread,generalno ..Ja uvek kažem slično, svaki motor mi se sviđa bukvalno ,toliko volim .. Ima raznih pristupa - vidis mene ne fasciniraju motori nesto posebno, ne interesujem se previse za modele, vec najvise uzivam u samoj voznji - savladavanje vestina/tehnika, on/off road avanture, priroda... Ne robujem markama, poznajem osnove mehanike, kako radi agregat generalno i svi ti osnovni sistemi. Bitno mi je da je motor pouzdan, univerzalan koliko je moguce, okretan/zabavan - ne lickam ga, ponekad operem, odrzavanje kljucnih stvari i samo voznja i maksimlna eksploatacija do limita ... tek onda se malo javi emocija, kada vec imamo zajedno neko duze iskustvo i avanture Promenio Jun 25 član Blackened 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 25 Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Blackened je napisao: savladavanje vestina/tehnika, on/off road avanture, priroda... Ne robujem markama, poznajem osnove mehanike, kako radi agregat generalno i svi ti osnovni sistemi. Bukvalno isto kao ja, baci broj da te ubacim u viber grupu za enduro ako vec nisi tamo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14626 Napisano Jun 25 Drug član, 1422 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre gej esovci sta se vredjate ko nove mlade, niko ne kaze da motor nije odličan , ja samo kazem da je gadan ko lopov, uvek bio i nastavio. Lično sam se nadao kad su najavljivali 1300 da će eto konačno napraviti nesto lepo(da podseća i liči na neki xr ili slično) pa da i ja konačno probam to , pošto sam jedan od vernih ljubitelja BMW automobila(dok ih domagoj dukec nije razjebao sa dizajnom za povraćanje), ali avaj, kurčina, napravise ovu gadost i ne vredi. Ja znam da je i vama gadan , ali ne mozete to sebi da priznate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3532 Napisano Jun 25 Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Emotivni smo burazeru posle raskida..dečko je insistirao na crvenoj africi..i puče veza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4992 Napisano Jun 30 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko se dobija za bubreg Opet sam danas provozao malo Afriku, nije mi to nikako trebalo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 730 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nova obuca Znaci u prvih 500m sam osetio koliko se motor lepse/lakse centrira, direktniji, plus lakse obara, kad provozam malo vise pa cu napisati utiske, al na prvu vec su bolje od Brigestone.Bridgestone izdrzale 6150km, zadnju sam se potrudio u zadnjih 1000km da potrosim da bi ih menjao u paru, nisam skroz kao prednju al dovoljno, na nekoliko mesta sam izmerio 2mm, taman Prednja je izgledala ovako, vec na 5000km je bila za zamenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 674 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos vidjao da neko tako brzo potrosi prednju, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4992 Napisano Jul 8 Drug član, 2514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dule to tera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1931 Napisano Jul 8 (promenjeno) Drug član, 1304 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, dule0911 je napisao: Ju koja razlika evo kod mene ta guma na 10.000 km doduse Strom 650 Prednja: Zadnja: Ne vozim kratke relacije, minimum 150-200km Promenio Jul 8 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...