muljaz 2082 Napisano Octobar 11, 2023 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/10/2023 at 9:20 PM, bobangsxr said: ADV je velika a mala je obicna A ustvari su obe iste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11918 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ode Suzi dodje Crvenperka,sad vijam rolbar ,udjoh u ovu sektu 29 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @piki neka je sa srećom. Ako ti odgovara Givi crash bar, imam gornji a mislim i donji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11918 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Baniša je napisao: @piki neka je sa srećom. Ako ti odgovara Givi crash bar, imam gornji a mislim i donji. Hvala brate,za barove se cujemo samo da mi prodje vikend,cerka slavi punoletsvo,vec me svi zajebavaju kako sam kupio sebi poklon za cerkin rodjendan,ali sta cu tako je ispalo. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 23, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, piki said: udjoh u ovu sektu Bolju nisi mogao da nadjes! Sa srecom nova masina! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6067 Napisano Novembar 23, 2023 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Piki, pravi izbor! Endurače su zakon, brzo ćeš to shvatiti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11918 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, lestra je napisao: Bolju nisi mogao da nadjes! Sa srecom nova masina! Bolje ova nego GS. Hvala Pre 11 sati, Arakis je napisao: Sa srećom Piki, pravi izbor! Endurače su zakon, brzo ćeš to shvatiti Hvala čika Rajkane,samo da bude neki lep dan pa da probam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2702 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1182 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2023. at 22:14, piki je napisao: Ode Suzi dodje Crvenperka,sad vijam rolbar ,udjoh u ovu sektu Čestitam Nema ružne boje na Africi sve joj stoje. DCT? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11918 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Džim Džarmuš je napisao: Čestitam Nema ružne boje na Africi sve joj stoje. DCT? Hvala,jeste dct(nema onaj smajli koji se stidi) pravo da ti kazem ganjao sam onu belo ,plavo, crvenu sa zlatnim felnama, iskoči ova i rešio, sad ko god dodje da pogleda svi viču da im je uzivo ova lepsa nego ona pa i meni počela da bude lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2702 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1182 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nema loše kombinacije boja na njoj zaista a DCT može da bude samo prednost u gradu,vidim i da na offu ne smeta(ako nisi baš nivo ofadžije level Severian) Aj nek je sa srećom i da te drže gume svukud. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ја за сада имам само речи фале за моју Сандру Африку (2016) ДЦТ, да простите дупе ми је легло одлично на седиште па са обзиром да сам је купио 9.новембра, да сам два пута провозао неких 200+ км у току преподнева за сада се лепо понаша, под мојом тонажом, ја, горњи кофер и напуних и два бочна па је већ по носивости на овердози а и тад се лепо мотор понашао (са коферима сам само пробао једно вече у околини Новог Сада) тако да до даљњег само ја и горњи кофер, мој има неки накнадно уграђен систем за ручно подизање визира па нисам имао сметњи ни на 180 км/х, нешто сам мало више осетио кад дођох на 200, у суботу сам стао на црту са три јача мотора, све на 150+ кс и из места па на 100 км/х ДЦТ у спорт моду их је одувао за скоро дужину мотора тек након тога је дошла њихова снага до изражаја тако да сам се до сада више играо са брзином што наравно има за последицу већу потрошњу горива тако да са овим мојим резервоаром од како пише 18.8 литара ако му се даје по гасу то је да се сипа на 220 до 250 км вожње али је то чак и нека препорука да је то нека крајња мера за вожњу у цугу. Чека се неко пролеће да гране око 20+ степени да могу лепо да одвозам неких 300+ км и то лепе крстареће брзине 80-100 км/х што и највише волим па онда да видим каква му је потрошња, неко ће да каже, па тако си возио и са скутером - јесам, али ми је на скутеру фалило оне снаге да могу очас посла заобићи возило испред себе, што се са скутером то ипак трајало, морао је бити залет, ал да се возим у дану и 300+ км тада ћу и заправо осетити удобност седишта и рећи прави суд о њему. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2702 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1182 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nakupi,malo iskustva iz gradske vožnje,da nam malo opišeš ceo doživljaj iz iste. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Džim Džarmuš je napisao: Kad se nakupi,malo iskustva iz gradske vožnje,da nam malo opišeš ceo doživljaj iz iste. Наравно да 'оћем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 170 Napisano Decembar 5, 2023 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj da probavaš, trošiš gume. Troši nešto ispod 6 na magistralnom putu kako god vozio Ako si na manuelnom menjanju i manjeSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1347 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni najlepsi motor u ADV klasi, zaljubljen u isti od prvog dana kad je videh. Znam da ce biti No.1 kad se bude birao novi motor. Samo me plasi mojih 181cm i 75kg i njena visina i kilaza... Ne znam ima li kolega istih gabarita kao ja, a da poseduju Afriku? CB500X mi sedi perfektno sto se toga tice, a visina sedista mu je isto na 830mm, samo je laksi 30tak kg. Mislim da se na Africi sediste moze i spustiti na 810mm? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3082 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam na koliko se sedi an Transalpu, milim da je tako nesto oko 830, ja sa 178 lagano dohvatim stopalima, dosta igra ulogu i sirina samog sedista, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1347 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87Sedeo sam na novom Transalpu, 850mm, na prstima sam bio i penjanje iskljucivo preko fuzastera. Sediste na Africi ne deluje mnogo sire nego sto je na mom motoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Afrika model za 2024tu je nekih 4-5 cm niži od prethodne generacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 178 i 85 kg. Moja je adventure sa najnizim fabrickim sedistem i nemam problema,stopala nisu skroz na zemlji ali ne smeta jer se dosta lagano drzi i ne oseca se toliko njena tezina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17455 Napisano Decembar 5, 2023 Integrisan, 5153 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Visina igra ulogu ali ne vidim kako kilaza coveka igra ulogu. Jedino radi dizanja na centralni, sto meni nije uspevalo sa vfr750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Decembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne igra,ako te zanese stomak pa povuce i motor eto coveka u lezecem polozaju Promenio Decembar 5, 2023 član Vampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11918 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 12. 2023. at 11:40, Rider000 je napisao: Meni najlepsi motor u ADV klasi, zaljubljen u isti od prvog dana kad je videh. Znam da ce biti No.1 kad se bude birao novi motor. Samo me plasi mojih 181cm i 75kg i njena visina i kilaza... Ne znam ima li kolega istih gabarita kao ja, a da poseduju Afriku? CB500X mi sedi perfektno sto se toga tice, a visina sedista mu je isto na 830mm, samo je laksi 30tak kg. Mislim da se na Africi sediste moze i spustiti na 810mm? Ja sam 175 i 69 kg,Brus Li skoro original,nema sta da te plasi,u najnizem polozaju sedista obe noge su dole lepo,a tezina jbg,meni je i prosli motor bio 240kg plus,ali cim krenes sve je kao bicikl. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14928 Napisano Decembar 13, 2023 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, piki je napisao: Ja sam 175 i 69 kg,Brus Li skoro original Brus Li bez fugni na plocicama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 16, 2023 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika 2017 - 45mm inverted telescopic fork; 9.06 in. travel Afrika 2016. - Inverted Showa® 45mm fork w/ 8.0 in. travel; adjustable compression, rebound damping & hydraulic adjustable preload da li ovo znaci da je prednja suspenzija (viljuska)na 2016 kraca od 2017? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 170 Napisano Decembar 20, 2023 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Teška pitanja... daj lakše neštoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...