lalajko 2033 Napisano Februar 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Nova AT predvidjena kao Enduro-Touring ili Adventure motor, onda jeste za istu namenu kao 1200GS. Cross motor svakako nije, kako je mnogi vide i predstavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da predis GS-a, poredi ga sa VFR1200X Crosstourer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 571 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam pitao, ali niko da mi odgovori - Sta je off-road? Ovo... ili ovo? Jer prema ovome... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_r1200gs%2013.htm http://powersports.honda.com/documentum/model_pages/specification_pdf_files/2016_Africa_Twin_Specs.pdf GS LC ima 205Kg, a Nova Africa sa manualnim menjacem 231Kg, a sa DCT 242Kg (obe u ABS verziji, kao i GS). Zasto bi onda bile dve totalno razlicite kategorije? Da li ovih 26kg odnosno 37kg razlike pomaze van asfalta? Pri tom, GS SIGURNO ima nize teziste! Da, Africa ima nesto veci klirens inesto duzi hod opruga, ali ne toliko da bi bili "totalno razlicite kategorije". Kojem procentu amaterskih vozaca bi te razlike zaista znacile? Da li bi ste sa novom (ili bilo kojom) Africom krenuli na teren sa prve slike? I voleo bih da znam zasto bi za uslove za koje su predvidjeni ovi motocikli lanac bio bolji od kardana? PS. Samo nemojte da postavljate opet sliku one slomljene zadnje viljuske na GS-u, plz? Druže Lalajko, pošto vidim da niko neće da ti da odgovor na tvoje postavljeno pitanje, evo ja ću. Prva slika je off road, a druga je on makadamski road, a treću kad staviš gs-a na autoputu to je on asfaltni road. Eto, ipak nije loše znati engleski!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 25, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi da se vratimo malo na temu jer prelazi u besmisleno prepucavanje i "merenje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 26, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo za orjentaciju... Visok sam 183cm i težak 85kg...Izraz na licu govori da nisam baš oduševljen automatskim mjenjačem... Nadam se da ću ga uskoro imati priliku probati i nabaciti malo osmjeha jer kažu da je zaista jako dobar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6311 Napisano Februar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nisi navikao Vidiš da je trend u svetu ugradnja automatike u sve nove motore, uskoro će biti kao u Amerikama: prodaju se samo automobili sa automatskim menjačem, ručno menjanje brzina slabo ko zna da koristi Ipak su motocikli posebna branša ali trend je odavno primetan...na stranu što se pojavilo gomila tekstova poznatih kros vozača koji hvale automatiku - kažu da se mnogo lakše popeti uz brdo DCT-om nego ručno - nožnim menjanjem brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi bilo koji i ne bi birao kada bi bilo toliko viška €. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa, napokon je MOJA!!! 1 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam druze, nek je sa srecom! A sad cekamo utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 26, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i dobro te služio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6311 Napisano Februar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamoooooooo!.Kako lepo miriše NOV motor, a? Nego, nešto je visoka Kraljica, vidim da si balerina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Čika Rajko, balerina sam jer sam se nagnuo napred i dupe mi je podignuto. A ako sednem kako treba onda je TAMAN 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6311 Napisano Februar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke jager!!! Da te dugo i u sreci sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na izboru, srećno služio i da traje kao i ove stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6472 Napisano Februar 26, 2016 Enduraš, 6419 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E nek ti je sa srecom nova masina, u zdravlju je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru nek te služi do mirovine barem !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Odlična!!! U zdravlju da je voziš i da te dobro služi, kao prava Japaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 26, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Честитке!!! Сад су на реду гуме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 26, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Čika Rajko, balerina sam jer sam se nagnuo napred i dupe mi je podignuto. A ako sednem kako treba onda je TAMAN Koliko si visok kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Februar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Jager! Zelim ti puno zadovoljstva sa novim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala svima @GuMi5 Visok sam 187cm. Sedište je bilo namešteno na srednji položaj i mislim da će mi biti taman. Videću još da li će trebati podizati korman, nemam pojma, premalo sam sedeo na njoj i nisam ustajao u vožnji da bih bio 100% siguran. Fuzasteri su kesa - kratki i uski i to je valjda prva stvar koju ću menjati. Eto, to su neki prvi utisci. Tablica stiže u ponedeljak, "provozao" sam je danas nekih 20 metara po dvorištu u prvoj i to je to. (u sakou i cipelama, bez kacige - pobegao s posla) @iksel Gume... da.. Pa vidi, za ovde "po Nemačkoj" ove što su na njoj će biti odlične. A i nove su, majku mu Off-a nema ni u priči, na žalost. Svuda je zabranjeno silaziti sa asfalta... Planiram za Srbiju u avgustu i mislim da ću kada stignem kupiti neke čestite gume da malo izmaltretiramo novu gospođicu Nisam još definitivno odlučio, mada mislim da sve vuče na TKC80. Do avgusta će madam da se baškari po nemačkom asfaltu, a onda... "hard time" Nije svesna za koga se "udala", hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom burazere. Ne vidi se na slikama, jel te ukenjao trip master? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Omladinac....u zdrsavlju da je voziš.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da kad skupiš pare uzmeš pravi motor zna se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...