Neso_Zlatibor 126 Napisano Octobar 15, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve se ja slažem sa vama. Ima f800 185 kg. Još da je samo malo jači i da ima bolje vešanje. A da bar hoće da naprave 690 adventure. Ili da je africa ostala na 750. Što bi naš narod rek'o: "Što je babi milo, to joj se i snilo." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Octobar 15, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve se ja slažem sa vama. Ima f800 185 kg. Još da je samo malo jači i da ima bolje vešanje. A da bar hoće da naprave 690 adventure. Ili da je africa ostala na 750. Ili kupiš CB500X i dodatno Rally Raid kit i imaš ovo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Octobar 15, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan f800 je 214 kg spreman za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 15, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan f800 je 214 kg spreman za voznju. ali to je slab motor......i nije Honda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 15, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan f800 je 214 kg spreman za voznju. ali to je slab motor......i nije Honda.... Slab je za MotoGP, slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan f800 je 214 kg spreman za voznju. To i onaj Triumph mali su trenutno jedini u toj klasi koji se mogu kupiti novi. Meni je F800 odličan motor, ali mi nije nekako legao, ne znam, vozao sam ga 100-ak km uglavnom van asfalta, snage ima i previše, ali mi nema onu neku lakoću upravljanja koju sam očekivao i dosta me izmorio. A na asfaltu je fantastičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Octobar 16, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam jer ga nisam vozio. Ovo oko kilaze je bila samo moja konstatacija. Inac me ova vrsta motora sa 21" tockom ne zanima iz razloga sto ne vozim offroad. A da li je nekome slab ili nije to je po meni individualno. Za off road ne znam ali meni za asvalt je 80 konja malo. Nekome mozda i previse. U glavnom mislim da je potpuno bez veze o tome raspravljati jer to zavisi od svakog vozaca pojedinacno. A jos mi je veca glupost zaludjenost nekim brendom i slijepo kod kupovine gledati samo taj brend nista drugo, iako mozda neki drugi proizvodjac u tom trenutku ima bolji proizvod u klasi koja ga interesue, bila to Honda, BMW ili nesto trece. Ja sam otvoren zasve brendove i mogucnosti. Trenutno vozim Kawasaki ali vrlo rado bi kao sledeci motor kupio KTM 1290 super adventure, BMW 1000xr, Multistradu 1200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 16, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam jer ga nisam vozio. Ovo oko kilaze je bila samo moja konstatacija. Inac me ova vrsta motora sa 21" tockom ne zanima iz razloga sto ne vozim offroad. A da li je nekome slab ili nije to je po meni individualno. Za off road ne znam ali meni za asvalt je 80 konja malo. Nekome mozda i previse. U glavnom mislim da je potpuno bez veze o tome raspravljati jer to zavisi od svakog vozaca pojedinacno. A jos mi je veca glupost zaludjenost nekim brendom i slijepo kod kupovine gledati samo taj brend nista drugo, iako mozda neki drugi proizvodjac u tom trenutku ima bolji proizvod u klasi koja ga interesue, bila to Honda, BMW ili nesto trece. Ja sam otvoren zasve brendove i mogucnosti. Trenutno vozim Kawasaki ali vrlo rado bi kao sledeci motor kupio KTM 1290 super adventure, BMW 1000xr, Multistradu 1200... Ja nisam zaluđen ni jednim brandom, promatram sve objektivno. 80 KS je za teren i više nego dovoljno, većini i debelo previše, jer vožnja takvim motorima po cesti i po terenu, to nema veze jedno sa drugim. Dva potpuno različita svijeta. Svakome prema želji. Ja osobno volim terenskije koncepcije, zato me i raduje nova Africa, jer takvih je malo, većina debelo naginje cesti, uostalom vidi se po dimenzijama preumatika, jedina prava enduro kombinacija je 21/18. Ostalo je sve improvizacija. Jedini veliki motor koji sam probao i da je bilo TO-TO po terenu je ADV 950. Mislim na ove veće kubikaže sa 2 cilindra. Ostalo je sve muka. Počesto i jako velika muka. A volio bi i ja svašta imati, al jbga, čim krenem na vožnju, odmah gledam lijevo-desno gdje bi skrenuo sa asfalta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 16, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini veliki motor koji sam probao i da je bilo TO-TO po terenu je ADV 950. Ja mislim da se svi koji se oblizuju na novu Afriku (uključujući i mene) upravo i nadaju da će se u vožnji pokazati slična ADV-u 950 sa mnogo boljom pouzdanošću. Ako bude tako - mislm da će biti pun pogodak. U ovom trenutku meni je cenovno nepristupačna, ali za koju godinu - ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Octobar 16, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam jer ga nisam vozio. Ovo oko kilaze je bila samo moja konstatacija. Inac me ova vrsta motora sa 21" tockom ne zanima iz razloga sto ne vozim offroad. A da li je nekome slab ili nije to je po meni individualno. Za off road ne znam ali meni za asvalt je 80 konja malo. Nekome mozda i previse. U glavnom mislim da je potpuno bez veze o tome raspravljati jer to zavisi od svakog vozaca pojedinacno. A jos mi je veca glupost zaludjenost nekim brendom i slijepo kod kupovine gledati samo taj brend nista drugo, iako mozda neki drugi proizvodjac u tom trenutku ima bolji proizvod u klasi koja ga interesue, bila to Honda, BMW ili nesto trece. Ja sam otvoren zasve brendove i mogucnosti. Trenutno vozim Kawasaki ali vrlo rado bi kao sledeci motor kupio KTM 1290 super adventure, BMW 1000xr, Multistradu 1200... Ja nisam zaluđen ni jednim brandom, promatram sve objektivno. 80 KS je za teren i više nego dovoljno, većini i debelo previše, jer vožnja takvim motorima po cesti i po terenu, to nema veze jedno sa drugim. Dva potpuno različita svijeta. Svakome prema želji. Ja osobno volim terenskije koncepcije, zato me i raduje nova Africa, jer takvih je malo, većina debelo naginje cesti, uostalom vidi se po dimenzijama preumatika, jedina prava enduro kombinacija je 21/18. Ostalo je sve improvizacija. Jedini veliki motor koji sam probao i da je bilo TO-TO po terenu je ADV 950. Mislim na ove veće kubikaže sa 2 cilindra. Ostalo je sve muka. Počesto i jako velika muka. A volio bi i ja svašta imati, al jbga, čim krenem na vožnju, odmah gledam lijevo-desno gdje bi skrenuo sa asfalta. Samo radi razjasnjena, nisam ni mislio na tebe sto se tice zaludjenost brendovima. Nisam mislio na nikoga konkretno. To je bilo uopsteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 18, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 12990$ sa obicnim mjenjacem I ABSom u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lutka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Стоји јој боја та невероватно. Баш је некако "ретро" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 20, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja kazem, a Jager zapeo za crvenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма каква црна црвена Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Crvena/crna.Tačka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan http://motorshow.carview.yahoo.co.jp/tokyo-motorshow/2015/japancar/27/2509/1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Kopirano odavde: http://advrider.com/index.php?threads/2016-honda-crf1000l-africa-twin-pre-release-speculation-threadfest.1064796/page-529 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 30, 2015 (promenjeno) Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovde šteluju usisni ventili?!?!?! Edit: Očigledno pločice za usisne (bregasta ih direktno otvara bez klaskalica) ali ne vidim 'di se turaju da prostite Promenio Octobar 30, 2015 član icatenej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 2, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno dignes bregastu pa menjas, kao i kod vecine japanaca sa plocicama... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2836 Napisano Novembar 3, 2015 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li je neko vise testirati ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Press rides have been set for Dec 3-5 in South Africa. http://advrider.com/index.php?threads/2016-honda-crf1000l-africa-twin-pre-release-speculation-threadfest.1064796/page-536#post-27939032 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...