SrdjanRadivojev 1156 Napisano juče u 09:29 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, muljaz said: Koci BMW dobro, ako niste probali Hondu 954. Uf ovo je tacno, kad sam zalepio kocnicu na 954 spale mi naocare kroz kacigu Cak su i prejake za neiskusnog vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23563 Napisano juče u 09:34 Integrisan, 7595 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ceo zivot kocim sa sva 4 prsta. Uvek su mi nerealno zvucale price kao koci sa 2 jer ako koci sa celom sakom zajebaces se Mislim, valjda covek stekne osecaj kako da dozira sa celom sakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1927 Napisano juče u 11:01 Drug član, 1037 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je navika i zavisno koliko treba sile. Ali bar jedan prst je uvek na kocnici. Nisam ni obracao paznju, mislim sa dva/tri kocim uglavnom. 2 hours ago, piki said: pa jebem ga objasni nam sta mozemo poboljšati , ja sam uvek za kad uhvatiš lufta, ako ne zahteva nesto komplikovano da uradimo Izgleda je tajna Ma glavna su armiraana creva da smanjis elasticnost/sirenje creva, pogotovo kada se zagreje tecnost - dobijes malo direktnije hvatanje kocnice i manje sundjerast osecaj kako se greju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4259 Napisano pre 17 sati Drug član, 1950 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 5. 2026. at 18:03, đunta je napisao: BMW R1300 ne bih da komentarišem. Moj komšija koji nije na forumu se jako interesuje za ovaj motor,obzirom na Vaše iskustvo značio bi mi komentar za Bmw R1300 GSmotor...Jer sam već upitan za mišljenje o istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 196 Napisano pre 13 sati Zdjelarm, 164 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovi što voze gs każu da nema bolje. Pitaj tamo u njihovoj da čoveku ne pokvare san zlotvori što ga ne mogu kupiti Ako je duplo skuplji od Afrike znači da je duplo bolji. Ima ih više, sigurno ima polovnih delova više Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...