Jump to content

Moto Zajednica

New Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: dr 650 se - tenere T7

Kada sam kupio afriku adv 2018 prva voznja je bila rumunski tet. vozio sam se sa nekoliko ktmova 690, 990 i ne secam se vise mozda tenera 660. jedino gde afrika ima problem i gde ne moze opusteno da prodje ja jako strima i rastresita nizbrdica ( kamen, vlazna trava..) zbog tezine i visokog tezista. ostalo, uzbrdo, blato, kolotrazi... sve opusteno. pod uslovom da se imaju odgovarajuci opanci ( bar anakie wild ili tkc 80)

Pored rumunskog sam opusteno odvezao pola srpskog, bosanskog i cg teta i uvek sam imao problem samo sa inercijom niz ekstremne nizbrdice. kad krene da pada, gotovo je. najbolje je odmah napustiti vozilo, bez pokusaja da se zadrzi

Za to vreme i predjenih oko 15.000 km dct menjac je u svim uslovima radio brutalno, bez greske uz povremenu korekciju + ili -.

Mislim da je sa modelom  L u odnosu na adv model i ovaj problem namenski resen ( sirina, tezina, konstrukcija}  znaci adv je vise za bolje puteve, L za sve ostalo.

Jedva  cekam da probam 1100 L 

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 40 postova

Donekle si me utešio jer moj motor je L  ali osim nekih blažih makadamskih i puteva i onih ravnih  šljunkovitih dosad nisam imao potrebu za nekom većom avanturom. No ipak ni tvoj savet nije na odmet imati na umu.Mada kakvi su nam sporedni putevi i to po malo liči na of rod.Skoro sam se vraćao iz Ivanjice preko Guče do Čačka putlep krivudav sa obiljem kratera (rupa).Eto ti blagi of rod.

.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja