Jump to content

Moto Zajednica

0trov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu 0trov

  • Rođendan 27.08.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki ZRX 1100.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

0trov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

32

Reputacija u zajednici

  1. Pa mene recimo, koji potencijalno vaga izmedju ovoga i T7.. Ne bih da me deru u servisu, volim da odradim sam sto moze. Al da se skidaju sve plastike, rezervoar i CITAVA TABLA !!?? Ne vjerujem da je Honda to tako osmislila...
  2. Ne vjerujem u ovo rijesenje filtera za vazduh... Da li je moguce da je neko sjeo za sto i rekao "evo ovako cemo ovo napraviti". Sokiran sam...
  3. Ako ne racunam na obuci jednu preambicioznu osmicu, jedini ozbiljan pad mi se dogodio na relaciji Beograd-Trebinje. Dionica Foca-Tjentiste. Od 500 kilometara puta, bas u crnoj tachci u sred lakat krivine u tih...30 metara puta mi izleti mortus pijan lik sa sva cetiri tocka u mojoj traci. Nisam imao vremena ni da pipnem kocnicu kad mi je uzletio, vec sam se vidio u njegovoj haubi. Mislim da sam i zazmurio u momentu, instiktivno sam legao vjerovatno na korman u kontra stranu, zalomio nekako izmedju njega i brda sa druge strane i na bozije providjenje ubo tih nekih.... a ne vise od metar sirine i promasio ga, medjutim pokusao da ispravim nazad na put, prednji tocak uhvati neki kanalic za odvod kisnice kraj puta, motor se ankerise u blato a ja u supermen pozi preletim jedno 5-6 metara i otklizam jos nekoliko. Sreca puna oprema na meni, polomljeno rame od udara a na tijelu ni ogrebotine. Lik u kolima stane nekih 15-20 metara, pogleda u retrovizor, vidi me da ustajem i pun gas. Kasnije murija kaze nije bilo kontakta izmedju vozila ne mozemo ti nista, ako hoces zapisnik jos ces ti da ga platis 500km (250e)... Motor sam slepao za Trebinje, sastrugana bila dekla i iskrivljen pikap od mehanickih kvarova, sto sam sve sa starim otklonio za par dana i kroz desetak dana sa slomljenim ramenom lagano nazad. Lijevom rukom podignem desnu da je namjestim na korman, samo da doziram gas i 2 prsta na kocnici, i tako do Beograda..
  4. Pa ovako. Primjetio sam u saobracaju na semaforu kako neka tecnost curka sa lijeve strane motora negdje u predjelu copave i zadnjih vila. POsumnjao sam na ekspanzivnu posudu, al posto sam bio u saobracaju nisam sisao da provjerim sta je tacno tecnost...Benzin, voda, ulje.. CIm sam stigao kuci, ostavim motor jedno 2 sata, provjerim posle, nema nikakvog curenja ispod. Skinem plastiku bocnu da provjerim tank za antifriz, ostalo mozda 2 prsta, palo debelo ispod low crte. Odsrafim kapu od vodene pumpe, ona mi djeluje ok ali kako sam odvijao kapu, na srafovima primjetim par kapi vode-antifriza.. Tako da mi je sumnja da je mozda pustio semering pumpe ili je procurila na weep hole, pa da vidim sta mi je raditi...
  5. Da li neko zna ko u Beogradu uspjesno oporavlja vodene pumpe? Kawasaki ZRX 1100 u pitanju.
  6. POzdrav. Kao sto naslov sugestira, kome u Beogradu odnijeti ralicu kako bi je prilagodio montiranju poreko stavljenih crash barova? Elem, morao sam istu da skinem kako bi Sebini crash barovi stali a kako moram i da farbam ralicu, prvo bi je prilagodio da stane preko CrashBarova. Mislim da je potrebno samo da se iskine malo plastike kako bi prosle cijevke.
  7. Izvinjavam se ako je blagi off ali, na kom sajtu uglavnom pratite ponudu iz Italije?
  8. Mogli su malo mastovitije da dizajniraju ovaj prednji dio i far. Ako ni po cemu drugom T7 ga sije po dizajnu za 4 glave.. A ako zaista cijena bude 13k onda ga ne treba uospte stavljati uz T7 vec uz World Raid, sto je kompletno druga prica.
  9. Ps. Prva stvar koju cu da odradim (pored sinhronizacije karbova) je da maknem ovaj sulunar jer aj sto izgleda upravo tako nego je i kao sidro.. Imam i ralicu koju sam radi chrash barova morao da skinem, pa sam u potrazi za plasticarem koji bi je uglavio kako treba..
  10. Da se upisem. Obisao sada Alpe, sjever italije i Hrvatsku obalu do Trebinja. Cca 3200 kilometara. Nije ni stucnuo. Nakon svega odlucio sam se ipak da mu u drustvo dovedem jednu Teneru T7 za ove duze relacije, ali Rex ostaje kod mene definitivno.
  11. Moje iskustvo sa Oxford RainSeal. Elem, sredinom jula se odlucim na 15 dana odmora, tura Bg - Banja Luka - Trst - Passo De Salla - Bolzano - Stelvio - Bergamo - Verona -Ferara - Ravena - Ankona - Trajektom u Split - Trebinje. Posto sam orginalno iz Trebinja al zivim i radim u Bg godinama, nakon 7 dana Trebinja nazad za Bg. Sto se odijela tice, prvo nevrijeme me uhvatilo kod Rijeke na relaciji Banja LUka - Trst. Poprilicno je bilo ostro, smjenjivali su se osrednji pljuskovi sa konstantnom dosadnom sitnom kisom. Ja na Kawasaki ZRX1100, naked, zastite od vijetra i nevremena bez Odijelo nije nigdje promocilo ni milimetar. Ali moj najveci sok i nevjerica su bili pri povratku iz Trebinja za Beograd, kada me na autoputu Milos Veliki uhvatilo mozda najvece nevrijeme koje sam iskosuo na motoru ikad. Bjezao sam od Uzica od nevremena i uletim u njega na autoputu, uhvati me takva kontinuirana pljuscina i grad, da nisam mogao vise od 60-70 da vozim. I to je potrajalo dobrih sat ipo vremena kostantne izlozenosti pljusku i udarima grada Odijelo opet nije pustilo ni kapi. E sada, posto sam ga uzeo novog pred put u Alpe, vidicemo kako ce da se ponasa nakon sezonu dvije, ali za sve do sada pokazano ocijena 11/10.
  12. Inace odusevljen sam kvalitetom a i samim izgledom, pa sada ganjam i cizme od Merlina da zavrsim.
  13. Nema tih brendova kod nas. Ja sam bas ganjao i na kraju porucio Merlin Alton jaknu i Merlin rukavice i Bell kacigu iz Engleske preko prijatelja. Ali sada imas opciju sportsbikeshop.co.uk shipuje i za srb.
  14. Ovi radovi zaista jesu umjetnost. Postujem tvoj stav da si samo majstor, al neko ko se razumije iole sta gleda, znace momentalno da cijeni ovo sto radis. Potpuno razumijem i da 'radis koliko moras'. Licno, da mogu da izaberem da ne otkucam vise ni jednu liniju koda u zivotu, pitao bi samo gdje da potpisem. Al, nesto mora i da finansira ono sto je srcu drago.... Ove komentare ljudi koji su se nasli uvrijedjeni radi stava koji je tvoj i boziji bolje da ne komentarisem.
  15. Interesantno. @NightriderZ Morao si da razbusis spaner?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja