rastkojokic 1668 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, СајберГастарбајтер said: @rastkojokic Odusevljen sam Haskijem za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Octobar 11, 2022 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo nov ili polovan 701? Neka te lepo služi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5346 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da na forumu ima barem nekoliko haskija, a nema teme koliko znam? A voleli bi da čujemo iskustva, vidimo slike ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo nov ili polovan 701? Neka te lepo služi E uzeh nov u Novom Sadu.Hvala puno!!! Prezadovoljan sam za sada sto mislim da najvise dolazi od cinjenice da radim sa motorom ono za sta je namenjen pa nekako sve ide glatko x) Cista zabava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da na forumu ima barem nekoliko haskija, a nema teme koliko znam? A voleli bi da čujemo iskustva, vidimo slike ...Ja bas danas trazio... Nisam nasao. Sad cu da otvorim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 12, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja priključim ekipi. U avgustu stigla. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 12, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sima strahota je napisao: Evo da se i ja priključim ekipi. U avgustu stigla. Cestitam,prelep.Da se uvek tako slatko smeješ. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Octobar 17, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju li nekome gume za afriku? Nove dot 22 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Octobar 19, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2022 at 4:54 PM, lestra said: Trebaju li nekome gume za afriku? Nove dot 22 Otisle kolegi. Da ih sa osmehom trosi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Octobar 19, 2022 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan nema jace gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 12, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li neko od vas koristi ciradu za pokrivanje motora, potrebna mi je,a ne znam koju marku i veličinu da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, darko dav je napisao: Kolege, da li neko od vas koristi ciradu za pokrivanje motora, potrebna mi je,a ne znam koju marku i veličinu da kupim Ja koristim onu deblju (dakle deblja ne tanja, ta tanja je krš...puca po šavovima) XXL iz Lidla, evo druga sezona drži kako treba i dovoljno je velika da pokrije veći motor sa koferom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Decembar 13, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, darko dav said: Kolege, da li neko od vas koristi ciradu za pokrivanje motora, potrebna mi je,a ne znam koju marku i veličinu da kupim XXL iz Pontisa. Prekriva ceo motor bukvalno. Napred prekrije diskove ali ne moze do poda zbog visine vizira, ali zadnji deo i sredina bukvalno do poda pokrivene. Moja preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bacih pogled na cenovnik aktuelne Afrike, auuuuuuuu, otislo sve u k......, ja 2018 platio Adventure DCT 15.900e sa svim, kres bar, maglenke... nije bilo nista da se doda, nisam jedino uzeo one plasticne kofere sto su tada isli uz motor. A sad 20k DCT model, ima ono el oslanjanje itd.., ali i tad je bio full model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Februar 24, 2023 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Inflacija je čudo. Odlazak u prodavnicu zahteva 20-30% više para nego pre godinu ipo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 27, 2023 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 2. 2023. at 8:52, milosn je napisao: Sad bacih pogled na cenovnik aktuelne Afrike, auuuuuuuu, otislo sve u k......, ja 2018 platio Adventure DCT 15.900e sa svim, kres bar, maglenke... nije bilo nista da se doda, nisam jedino uzeo one plasticne kofere sto su tada isli uz motor. A sad 20k DCT model, ima ono el oslanjanje itd.., ali i tad je bio full model Šta da ti kažem? Rat u Ukrajini, COVID... opravdanja za poskuljenje koliko hoćeš. A plate nikako da poskupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano April 6, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da skinemo prasinu sa teme malo. Da li je neko uzimao kod nas negde onu kosku za spustanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Maj 10, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je li turao neko neke maglenke na Afriku, model 2021-2022? Kako stojimo sa instalacijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 14, 2023 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.10.2022. at 18:08, sima strahota je napisao: Evo da se i ja priključim ekipi. U avgustu stigla. Aj casti nas sa jos kojom slikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2023 at 12:53 AM, muljaz said: Je li turao neko neke maglenke na Afriku, model 2021-2022? Kako stojimo sa instalacijom? Mozda moze @Satelis da ti pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh da dam odgovor. I sto je najgore ne slikah redosled. Relativno lako se skidaju plastike bocne. Gore kod guvernala dva safa, par zabica. Sa unutrasnje strane do hladnjaka po dve zabice i posle vuci od strane rezervoara prema faru. Ima 4 ona klipsa. Honda je ovde ostavila i sa leve i sa desne strane pripremu, samo se udzeka kabal od maglenki. Konektor sa kineskih ne pasuje, onaj graj sto je go mora da se poveze na fabricki dzek. Zenska strana se skida, ali je problem sto je prazan dzek. Ima gumice za dihtovanje, ima sve osim iglica-papucica. To sam nasao iz nekog konektora od auta pa prelemio. Ispod zadnjeg sedista ima konektor na kojem treba da se prespoje dve zice kako bi se omogucio ulazak u meni dodatne opreme i tu odobre maglenke. Posle se pale preko prekidaca na guvernalu. Ono sto je lose u ovom slucaju je sto su ovo bili oni reflektori sto prste svuda okolo, ne mogu da se usmere u neku liniju, a proces paljenja i gasenja nije brz, treba 2 klika na desnoj strani pa jedan na levoj… Do tad ti onaj otud jebe majku Promenio Maj 23, 2023 član muljaz 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Maj 24, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz opasne maglenke. Koje su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Maj 24, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, lestra said: @muljaz opasne maglenke. Koje su? Ma neke Alija varijanta, 8000 din. Ja to ne bih stavio na svoj motor, taman na poklon dobio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem u temu. Nisam uspeo da secakam da stignu papiri preuzeo sam motor po najvecoj kisi Promenio Jun 6, 2023 član Vampa 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...