Simon69 671 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ne davno je menjao iz "Miljan Africa" u "Miljan Tracer" . Ja ga savetovao da saceka malo a on navalio na tu Yamahu da je kupi i nije se smirio dok to nije uradio. Sad . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Zürich-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 18, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan image-870016e83a9a26c6e42121ca411dafad0f6f80170c12f405d95450f4acb1c1f9-V.jpg Ova? Sent from my SM-N910C using Tapatalk ne, nego u Delti u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Zürich-a 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу, одличнаа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavila se u piljevini !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sta li ce tek da radi u blatu?! Ma gorko je grozdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi klinac efovi, tigeri, tarabe i ostale zajebancije ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi klinac efovi, tigeri, tarabe i ostale zajebancije ... palikućo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavila se u piljevini !!!Pod na cijelom štandu gdje je Adventure sekcija je posut sa desetak cm triješća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sta bi ovde jedan dzihadista sa brenerom uradio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi bogat svet!! Elem,da kazem svoje misljenje a vi Afrikanci ( sto sam i sam dugo bio ) udrite.Ipak za te pare bih se radio odlucio za kardan.A mogli su ga i oni turiti vec su ga imali.Ipak je tu od Afrike ostalo samo ime.A da je dobra ~ dobra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 597 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi bogat svet!! Elem,da kazem svoje misljenje a vi Afrikanci ( sto sam i sam dugo bio ) udrite.Ipak za te pare bih se radio odlucio za kardan.A mogli su ga i oni turiti vec su ga imali.Ipak je tu od Afrike ostalo samo ime.A da je dobra ~ dobra je. Kardan nije za teren, i tu priča počinje i završava. Kardan je super stvar, ali za cestu. Sve ostalo su improvizacije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje druže Ante! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=o6eo-K4BXOU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi bogat svet!! Elem,da kazem svoje misljenje a vi Afrikanci ( sto sam i sam dugo bio ) udrite.Ipak za te pare bih se radio odlucio za kardan.A mogli su ga i oni turiti vec su ga imali.Ipak je tu od Afrike ostalo samo ime.A da je dobra ~ dobra je. Kardan nije za teren, i tu priča počinje i završava. Kardan je super stvar, ali za cestu. Sve ostalo su improvizacije. Dobro zboris komsija Ante.Znam da kardan nije za teski off.Samo pitanje koliko kupaca ce sici van puta.Mislim sici zaozbiljno ne da rasiri sator pored puta.Nisam ja neki pobornik kardana i sam vozim lanac ali...Opet kazem da je dobra dobra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi bogat svet!! Elem,da kazem svoje misljenje a vi Afrikanci ( sto sam i sam dugo bio ) udrite.Ipak za te pare bih se radio odlucio za kardan.A mogli su ga i oni turiti vec su ga imali.Ipak je tu od Afrike ostalo samo ime.A da je dobra ~ dobra je. Kardan nije za teren, i tu priča počinje i završava. Kardan je super stvar, ali za cestu. Sve ostalo su improvizacije. Dobro zboris komsija Ante.Znam da kardan nije za teski off.Samo pitanje koliko kupaca ce sici van puta.Mislim sici zaozbiljno ne da rasiri sator pored puta.Nisam ja neki pobornik kardana i sam vozim lanac ali...Opet kazem da je dobra dobra je. Ona je napravljena da se sidje sa puta, a da li ce korisnik silaziti to je njegova stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Praksa ce pokazati jel ovo bolji izbor od bmw-a. Ja sam siguran da jeste ali sacekajmo jos malo ; 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 22, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sta radi bogat svet!! Elem,da kazem svoje misljenje a vi Afrikanci ( sto sam i sam dugo bio ) udrite.Ipak za te pare bih se radio odlucio za kardan.A mogli su ga i oni turiti vec su ga imali.Ipak je tu od Afrike ostalo samo ime.A da je dobra ~ dobra je. Kardan nije za teren, i tu priča počinje i završava. Kardan je super stvar, ali za cestu. Sve ostalo su improvizacije. Dobro se pokazao i na kamionu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 22, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Praksa ce pokazati jel ovo bolji izbor od bmw-a. Ja sam siguran da jeste ali sacekajmo jos malo ; Kog BMW-a? Ovo je za pocetak druga klasa motora, ciljna grupa itd ... BMW je touring enduro i u toj klasi je neprikosnoven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gs vazi za motor na koji sednes i obidjes svet. Na koju god stranu. Samo gume menjas. I africa treba da bude to isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se imidza tice ni africa ne zaostaje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gs vazi za motor na koji sednes i obidjes svet. Na koju god stranu. Samo gume menjas. I africa treba da bude to isto... Da menjas na bmw-u ali u servisu, kada ti oni zakazu. Na africi mozes sam. Dva motora, dve klase, dva karaktera. Ne vezano za temu, ciatm u auto bildu da ni akumulator na bmw-u ne smes sam da zamenissam , moras da ga programiras u servisu. To ne treba ni kod jednog japanca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovo su dve totalno razlicite koncepcije i spomenuta tema ne bi imala vise smisla od neke teme tipa "Honda XR400 vs TDM900". Vise bi imalo smisla porediti GS i ST1200. Gadjaju se dva drugacija segmenta podklase. Spomenuta prednost u gabaritima je ok za off i grad, ali pada u vodu na duzim asfaltnim turama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 23, 2016 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su prije konkurenti F800GS i nova AT. Dosta slicnija koncepcija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...