petrovic2727 8 Napisano pre 1 sat U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam 16 godina, i skoro sam polozio za A1 kupio opremu i to, i sad gledam da uzmem motor pa mi trebaju vasi saveti a i ako znate da neko prodaje neki motor, visok sam 182 183cm i imam oko 70 kg, budzet mi je do nekih 2000e maks maks ako se bas nadje neki motor koji je jeftiniji od ostalih, gledao sam varadera 125 kojeg trenutno nema na oglasima ispod 2000e a i ispod 60 70 hiljada km, gledao sam i noviju verziju cbr 125r i prvu gen r125 ali nema ih bas u mom budzetu, sta vi mislite da uzmem cbr 125r prvu/drugu gen da se navozam ovu sezonu kolko je moguce i sledece sezone je prodam i kupim motor koji mi se vise svidja.Hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16373 Napisano pre 22 minuta Integrisan, 3375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...