MaRRe 983 Napisano Jul 28, 2015 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Učešće 4.243,85 EURRata 179 EURPeriod 60 meseci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U martu u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 28, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim temu uskoro "BMW 1200 GS vs New Honda Afrika...Au kakva ce to rasprava biti. Pa onda ubrzo "VOZACI bnw 1200 gs vs VOZACI honda afrika, to ce biti apsolutni hit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Učešće 4.243,85 EUR Rata 179 EUR Period 60 meseci Prodam moju Africu za 5.000e i eto uceshca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ko vozi Teneru podrzava novu Africu onda tu nesto... hm... Pa Lale nismo deca, izgleda predobro... doduše konceptualno liči na ST :D a što se tiče poređenja sa GS1200, mislim da to nema smisla jel nisu ista kategorija... ovo je povratak velikih endura ... prvi put posle KTMa 950/990 i BMW F800 postoje dva a nadamo se još ovakvih motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Učešće 4.243,85 EUR Rata 179 EUR Period 60 meseci Prodam moju Africu za 5.000e i eto uceshca. Moze ta afrika i za 6-7k da se proda ako je mladja od 20 godina. Za 5k se prodaju one po 20+ godina zasto bi ti tvoju dao prakticno dzabe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18171 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Nova Honda Africa Twin u akciji https://www.youtube.com/watch?v=xir9sqIcPFs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 6, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan nova afrika ce biti pravi hit, sto zbog cene, finansiranja, izgleda, kvaliteta... a tek kao polovna kad joj padne cena bice ludnica. prava nova afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 12, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Malo više o novoj Africi na ovom linku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 12, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo pišete o njoj sa neta, aj da vidim ko je kupio pa uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, nece biti isporuke pre nove godine. @gox namontirao sam handguard-ove, morala je kombinacija sa starim ali je ispalo odlicno na kraju. Hvala jos jednom i pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 13, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Učešće 4.243,85 EUR Rata 179 EUR Period 60 meseci Prodam moju Africu za 5.000e i eto uceshca. Moze ta afrika i za 6-7k da se proda ako je mladja od 20 godina. Za 5k se prodaju one po 20+ godina zasto bi ti tvoju dao prakticno dzabe. Može da se proda za te pare ali kupca mora da traži u ustanovi "Laza Lazarević" 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 15, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec vidim tu par stvari koje bih dodao na njoj. kakve kres barove, kakve hendgardove, stitnike izduvnih grana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 14, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 14, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hondin vozac nahvalio Hondu. Ukratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advpulse.com/adv-bikes/marc-marquez-and-joan-barreda-new-africa-twin-test/ Mislim da je suština onoga što su želeli da (pri)kažu sledeće: ˝At one point in the video it shows the small statured Marc Marquez (5’6″ 130 pounds) touching the ground on one leg. No doubt they were using the Africa Twin’s low seat height setting (32.3 inch). He seems to have no problem whipping around on the big dual sport.˝ Tj. da i niži (i lakši vozači) mogu bez problema da barataju sa ovim motociklom. Ne žele da zanemare taj segment tržišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Noge mogu da spuste samo na prevoju ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 16, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advpulse.com/adv-bikes/marc-marquez-and-joan-barreda-new-africa-twin-test/ Mislim da je suština onoga što su želeli da (pri)kažu sledeće: ˝At one point in the video it shows the small statured Marc Marquez (5’6″ 130 pounds) touching the ground on one leg. No doubt they were using the Africa Twin’s low seat height setting (32.3 inch). He seems to have no problem whipping around on the big dual sport.˝ Tj. da i niži (i lakši vozači) mogu bez problema da barataju sa ovim motociklom. Ne žele da zanemare taj segment tržišta Meni se sviđa što na videu motor djeluje jako kompaktno, obzirom na Markezove dimenzije, motor definitivno nije velika krama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 16, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Deluje ok, definitivno za ozbiljniji enduro od tipa Vstroma-a, Gs-a itd. Samo sta urade sa onom topcugom cini mi se kao da ima 20kg u njoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 16, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje ok, definitivno za ozbiljniji enduro od tipa Vstroma-a, Gs-a itd. Samo sta urade sa onom topcugom cini mi se kao da ima 20kg u njoj Što teži serijski top to bolje - izgubit će više kg sa aftermarketom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 16, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje ok, definitivno za ozbiljniji enduro od tipa Vstroma-a, Gs-a itd. Samo sta urade sa onom topcugom cini mi se kao da ima 20kg u njoj Što teži serijski top to bolje - izgubit će više kg sa aftermarketom. V-Strom je čisti cestovni motor, GS ajd za neke makadame ok, ali da ga imam ne bi ga uoće skidao sa asfalta, jednom sam probao i nije to za teren, jako je nespretan. al na cesti je odličan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 14, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Moram vam reći da sam više očekivao od nove Afrike. Odnosno bar 20-30 kg manje. 12 godina posle pojavljivanja KTM-a 950 adventure, ne vidim neki značajan napredak u odnosu na njega. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 15, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moram vam reći da sam više očekivao od nove Afrike. Odnosno bar 20-30 kg manje. 12 godina posle pojavljivanja KTM-a 950 adventure, ne vidim neki značajan napredak u odnosu na njega. A na koji način možeš spustiti serijski kile na dvocilindričnom agregatu koji mora zadovoljiti sve moguće norme? Jedino upotrebom skupih materijala, a to diže cijenu u nebo. Pa rally KTM 450 sa kikiriki mašinom je suh cca. 150-160 kg. 200 kg ko uhvati sa takvim velikim motorima je jako dobar. Uostalom, kile su manje bitna stvar kod takvih motora, 10-20 kg gore-dolje puno manje znači od dobrog ovjesa i dobre izbalansiranosti motora. Tu je recimo tvoj motor jako dobar. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 15, 2015 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, 990 kad krene da se vozi djeluje kao da ima 150kg ako to Honda uspije bice uspjeh. A ko oce laksi motor tu je jedan cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...