drs 16983 Napisano Novembar 13, 2024 Misbehave Responsibly, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude ono: - Ja bih opet na Stelvio ! - Kako opet; kada si ti bio na Stelviu ? - Nisam bio, al' mi se baš išlo i prošle godine. Davno beše 2010 .... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2735 Napisano Maj 9 Drug član, 1235 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dekin unuk, prvi moto koraci. Sada se uveliko sprema da polaze za A kategoriju. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 435 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-S928B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 311 Napisano Maj 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 12 član dejan-bandit1200 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7185 Napisano Maj 12 BJB Maxi Scooter Club, 6240 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fruškać... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1460 Napisano Maj 16 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 615 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Apdejt @alexanto Promenio Maj 16 član andrej. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7185 Napisano Maj 18 BJB Maxi Scooter Club, 6240 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Puna garaža... Malo kubika ali ljute zverke 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 280 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja slika, ali moja mašina Našao mu fotograf čokoladnu stranu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4566 Napisano Maj 23 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kada me nasmejanog vrati sa puta, pa posle 10 dana se namršteno pita što ga ne operem više... Ima nas svakakvih 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...