Blaza 10348 Napisano Avgust 10, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine zbog raznoraznih obaveza nisam posetio Belu Crkvu, Vrbas i još par drugih. Sledeći vikend, nadam se, 99 % odoh u Pivnice, pravo sa posla, još u petak, pa dok ne svane nedelja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Avgust 10, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Svilajnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Avgust 13, 2024 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Nezaboravite vikend muzlja zrenjanin ako se nevaram 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5744 Napisano Avgust 13, 2024 Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan nejebeštipravopis.rs 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Avgust 14, 2024 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Druze kucaj ti sa ove vrucine pa da vidim dali ni ti bilo do pravopisa 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5744 Napisano Avgust 14, 2024 (promenjeno) Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije to izgleda do vrućine nego do Jelena... Promenio Avgust 14, 2024 član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 14, 2024 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pivnice su takodje ovaj viknd , mngooooo dobri domacini 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Avgust 14, 2024 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZoraNS je napisao: Nije to izgleda do vrućine nego do Jelena... Hahahaha moguce je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Avgust 14, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8240 Napisano Avgust 16, 2024 Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Оће ли ко на ЦЕР за викенд, т.ј. данас и или сутра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Avgust 17, 2024 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekog sa foruma u Gornjem Milanovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5590 Napisano Avgust 19, 2024 Pana, 543 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2024. at 15:41, ПИпезос je napisao: Оће ли ко на ЦЕР за викенд, т.ј. данас и или сутра e jbg. Od 15h sam se isključio sa mreža. Šteta , mogao si svratiti , osvežiti se pa zajedno ( već sam imao goste sa tog kraja pa smo se od mene popeli na Cer i koliko toliko zaobišli one radove na putu ) Jedino što smo išli baš lagano jer drugar Bole ima čopera sa predugačkom viljuškom i preširokom zadnjom gumom pa smo morali da zanosimo na krivinama Jesi dolazio ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Avgust 19, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa moto skupa MK Mugger Riders iz Pivnica: Odlično proveden vikend, velika posećenost i u petak, i u subotu. Domaćini za primer ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Avgust 19, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Malo Milanovac,malo Muzlja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Avgust 19, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8240 Napisano Avgust 19, 2024 (promenjeno) Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Jašim je napisao: e jbg. Od 15h sam se isključio sa mreža. Šteta , mogao si svratiti , osvežiti se pa zajedno ( već sam imao goste sa tog kraja pa smo se od mene popeli na Cer i koliko toliko zaobišli one radove na putu ) Jedino što smo išli baš lagano jer drugar Bole ima čopera sa predugačkom viljuškom i preširokom zadnjom gumom pa smo morali da zanosimo na krivinama Jesi dolazio ? Bili drugar i ja u subotu, čuh da su se neki u subotu veče u poslednji momenat spasavali da ne ulete u onu rupu na putu što iskopaše u Volujcu ko bazen da će da prave nasred puta ... baš gore pričasmo o stanju puta od šapca do gore, put je iz godine u godinu sve gori i gori, ja iskreno koliko god volim taj kraj eto sve manje imam želju da vozim tuda, ja noćni vukovima predlagah da organizuju dogodine defile do zgrade opštine u šapcu i tamo da položimo venac za sve postradale na tom užasno lošem putu Promenio Avgust 20, 2024 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8240 Napisano Avgust 23, 2024 Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ову вожњу су пре крстили као затварање мото сезоне па је увек ишла голема расправа, овог пута домаћини су ваљда прочитали све коментаре које куда по друштвеним мрежама и ето новог наслова ... сад нема грешке, и поред свега домаћини су били изнад свега одлични па ће то надам се бити и овог пута 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano Avgust 23, 2024 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Avgust 24, 2024 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2024. at 14:56, ivica744 je napisao: Ко долази и ко нас чека у ВА ја из Бг крећем око 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8240 Napisano Avgust 24, 2024 Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Današnji, t.j. drugi dan moto skupa od MK Burageri iz Rumenke kraj Novog Sada je otkazan zbog trodnevne žalosti zbog pogibije šestočlane porodice u požaru u Novom Sadu, organizatori se izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Avgust 24, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, draki je napisao: Ко долази и ко нас чека у ВА ја из Бг крећем око 3 Do 3 radim oko 5 sam dole,ajde gde te volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bloody eagle 9 Napisano Avgust 25, 2024 U prolazu, 5 postova Lokacija: Šid Motocikl: Honda cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano Septembar 1, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Danas lepo vreme, pa da se provozamo malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1635 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam kalendar moto skupova na fejsu. Ima moto skup Romania Deta Corsarii. Da li je neko išao, kakvi su utisci, da li se naplaćuje ulaz i šta treba od papira za motor osim saobraćajne? Da li se može ići sa otvorenim topom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Septembar 5, 2024 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Moji prijatelji su isli i nisu imali problema nijedan nema db a cepaju bas glasno proverim jos oko ulaza dali su placali ,znam da je provod top.Ti rece to je ovaj vikend? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...