aca-ks 843 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jun 12, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan U Ćupriji se uvek naplaćivao ulaz,možda ove godine promenili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan U Backoj Topoli besplatan ulaz, dobre svirke, kupanje na jezeru. Dobro dosli, vidimo se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10070 Napisano Jun 12, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Kostajnici, i super se proveo ! Obišao uz put i mk Duhove iz Ljeljenče, tj.njihov moto skup. Sve je bilo odlično. Biće opširnije... p.s. @drakim imaš pozdrave, znaš već od koga ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, gebee&co je napisao: U Ćupriji se uvek naplaćivao ulaz,možda ove godine promenili. Нису навели и нисам успео да нађем податак о наплати улаза па сам зато окачио флајер... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Jun 13, 2022 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Blaza je napisao: Bio u Kostajnici, i super se proveo ! Obišao uz put i mk Duhove iz Ljeljenče, tj.njihov moto skup. Sve je bilo odlično. Biće opširnije... p.s. @drakim imaš pozdrave, znaš već od koga ! Od Boga mu bilo zdravlje:) a i tebi brate Blažo. Vidim bio si i na skupu kluba u kome sam načinio prve korake u moto svijetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Jun 14, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5428 Napisano Jun 16, 2022 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.6.2022. at 21:19, pajja je napisao: Ima li kakav program, satnica svirke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Jun 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ne zna gde ce sad za vikend, u komsiluku je moto susret. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10070 Napisano Jun 18, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I Bela Crkva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vax 13 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 18, 2022 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2022. at 19:40, aca-ks je napisao: ћуприја ипак наплаћује 500дин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5428 Napisano Jun 20, 2022 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan MK Apač Bela Crkva Prvi put da sam ostao malo duže i na skupu i u samom mestu. Odlična organizacija, doček , ambijent . Prelepo jezero ( i Glavno a i jezero gde je skup ) Dobra saradnja sa policijom koja je regulisala saobraćaj , pomagala kod ulaza/izlaza motorista, postavila vozila sa rotacijom na mračno skretanja sa puta na sam skup . Prijatan gradić i ljudi u njemu , umerene cene hrane / smeštaja. Dobar provod i svaka preporuka za sledeći put. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jašim je napisao: MK Apač Bela Crkva Prvi put da sam ostao malo duže i na skupu i u samom mestu. Odlična organizacija, doček , ambijent . Prelepo jezero ( i Glavno a i jezero gde je skup ) Dobra saradnja sa policijom koja je regulisala saobraćaj , pomagala kod ulaza/izlaza motorista, postavila vozila sa rotacijom na mračno skretanja sa puta na sam skup . Prijatan gradić i ljudi u njemu , umerene cene hrane / smeštaja. Dobar provod i svaka preporuka za sledeći put. dobro dosao i dogodine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10070 Napisano Jun 27, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala za skup u Beloj Crkvi, i @pajja iduće godine naštampajte koju majicu više. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Jul 11, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17158 Napisano Jul 13, 2022 Integrisan, 5041 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Jul 15, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nestade Despotovac? Plaća se ulaz verovatno? Nadjoh na netu info, pa da odgovorim sam sebi.... Lokacija moto skupa je restoran „Šest topola“ u Despotovcu. Ulaz za bajkere je 500 dinara i besplatno korišćenje bazena. Ulaz za pešake slobodan. Hm, zbogom pameti, ako se plaća, zašto da svi ne plate ulaz??? Mada 500 din nije mnogo, ali mi je logičnije da svi plaćaju, ovako mi (bajkeri) ispadamo malo priglupi. Bazen ne bih koristio svakako. Promenio Jul 15, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jul 15, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, milomir22 je napisao: Gde nestade Despotovac? Plaća se ulaz verovatno? Nadjoh na netu info, pa da odgovorim sam sebi.... Lokacija moto skupa je restoran „Šest topola“ u Despotovcu. Ulaz za bajkere je 500 dinara i besplatno korišćenje bazena. Ulaz za pešake slobodan. Hm, zbogom pameti, ako se plaća, zašto da svi ne plate ulaz??? Mada 500 din nije mnogo, ali mi je logičnije da svi plaćaju, ovako mi (bajkeri) ispadamo malo priglupi. Bazen ne bih koristio svakako. Da probam da odgovorim bez da nekog branim ili slicno.Izlet za bajkere na koji pesaci ne idu je u Resavsku pecinu gde je ulaz 300 dinara(bar je bio pre dve godine),a bazen je privatni na kome se takodje placa ulaz.Kad sve saberes dobijes dosta za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Jul 15, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan To je već ok, kao što rekoh, 500 din nije mnogo, ali sam razmišljao zašto puštaju pešake za dž, ovo je već skroz realno. Ako ubedim druga da ujutru poranimo, ići ću sigurno sutra ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jul 15, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, milomir22 je napisao: To je već ok, kao što rekoh, 500 din nije mnogo, ali sam razmišljao zašto puštaju pešake za dž, ovo je već skroz realno. Ako ubedim druga da ujutru poranimo, ići ću sigurno sutra ceo dan. Uuuu sto ti dalekooooo.I ja krecem ujutru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Jul 19, 2022 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Da ubacimo i ovde posto je ulaz za bajkere free... Dodjite, dobar provod zagarantovano, mesto za kampovanje, obezbedjenje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...