DraganNS 9989 Napisano Subota u 16:25 Drug član, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja krajem septembra platio skidanje točkova, zamenu guma i ventila (moji) i balansiranje 5200,00 dinara (KEDI NS). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano Subota u 16:34 Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 8000 - 11000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3899 Napisano Subota u 16:49 (promenjeno) Drug član, 996 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Idi, bre, pa vi se drogirate u Beogradu. Skoro pa da sednes na motor, provozas se do Vranja i ustedis tamo na zameni gume. Sto toliko? Kardan im tezak za rad? Nemaju dizalicu za 400kg? Promenio Subota u 16:50 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano Subota u 17:18 Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Elem .. Sve radi ... Mozda je upalo neko trunje u onaj mali otvor , i nije mogao da meri ..sad kako ga je skidao , vracao - radi. I stari ljudi sto kazu je istina !! Kad pozelis novi motor , kupi nove gume i imaces nov motor ! Amin ! [/url ] 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano Ponedeljak u 20:26 Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Decko koji me napinjao - kupio je motor. Tako daaaaa , nemam vise kupca... Nece niko ceka debila dok se smisli oce kaki nece kaki... I dalje moz se razgovaramo o modelima , samo sad kupovina mozda potraje dok/AKO se proda GTR. Veliko sranje sto medju zapracenim oglasima mi stoje samo dva RT-a , a izbegao bih ako je moguce Veliko sranje je sto je sport turing kategorija iscezla . Tuzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15514 Napisano pre 22 sati Integrisan, 3302 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Tako daaaaa , nemam vise kupca... Jesam li ti govorio, prodaj, menjaj, ako ne odgovara kupi drugi GTR ... Više se ja nerviram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno... Ja sam lagan... Znao sam ja kad sam uzimao GTR da ce promena motora biti pakao , jer je ovaj bajk ozbiljan standard i sve je uglavnom downgrade posle njega... Samo , nisam ubacio u matematiku nestanak sport-turing kategorije....i to je ono sto je kanal .. Uglavnom, ne odustajem ... Dva modela - dva modela .. sta sad Ninja 1100sx Suzana 1000 gt Ovaj mi zapao za oko, novog bih uzeo kod Culeta , i to ovu varijantu pod 3 , performance-turer ... Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Inace , novi motori su bukvalno "igracke" posle ovog mog bajice... Vidi ovo.. [ Ova riba na sx-u , da ima malo vece sise , ode nazad... Izmedju mene i moje zene razmak pola metra , moz da prostre peskir i da doruckuje izmedju nas Promenio pre 19 sati član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 146 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni volju ni želju mijenjati motor. Dok bude dijelova i love ja ću ga popravljati. Ne mogu ga prodati za neku lovu i veća je šansa da će na kraju završiti na zidu u garaži nego da ga dam za cijenu nekog A1 motora. Gledao sam neko vrijeme, ali nisam našao ništa u toj kategoriji. Mrtva kategorija motora . Pošto smo gospođa i ja malo veće zapremine . Nisam našao neko vozilo gdje može odspavati u miru . Osim toga tek se razradio (150,000 km), a i proslavio sam mu 18. rođendan nedavno. Pozdrav. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3899 Napisano pre 14 sati Drug član, 996 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan SX je za mlade parove koji se jos uvek rade na strast, a GTR je za supruznike gde ta prisnost nije osnov veze. I na Versys-u mesta koliko hoces. Zena hoce da mi okaci nesto na ledjima oko vrata i da onda postavi tablet tu kako bi mogla serije da gleda. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 518 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo tako kaze, kada stavi "uzde" ide druga prica! Ne pristaj!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10001 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: SX je za mlade parove koji se jos uvek rade na strast, a GTR je za supruznike gde ta prisnost nije osnov veze. I na Versys-u mesta koliko hoces. Zena hoce da mi okaci nesto na ledjima oko vrata i da onda postavi tablet tu kako bi mogla serije da gleda. sinoc bas sa stefanom pricamo o versysu... ja sam ubedjen da mi je to visok motor , poput tracera , i tih tako , on ubedjen da mi je ok... ne znam , evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16896 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8519 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kaže čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...