john smith 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... svi ste dobili jedino ja ne :'( .... e da ko donosi to uopšte i jel se plaća u dinarima ili evrima ? ja platio u evrima al koliko sam video na onom ceduljcetu od kurira da moze i u dinarima samo malo ali vrlo malo veci kurs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sekulu! sve smo odradili bez dugih telefonskih smaranja...sms i to je to! za 10 dana sam dobio svog scorpiona,od momenta narucivanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da napomenem ,mada ljudi to znaju: bez provizije i cena sa popustom! jos jedan pozdrav Sekuli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sekula jako korektan lik. Mada, svi to vec znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan htedoh i ja da napisem reči hvale za sekulu, kad ono vidim da bi se utopile u moru drugih tako da ostade jedino da ga častim prvom prilikom na nekom skupu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan htedoh i ja da napisem reči hvale za sekulu, kad ono vidim da bi se utopile u moru drugih tako da ostade jedino da ga častim prvom prilikom na nekom skupu ... Neces biti jedini ko ce da ga casti, ima tu jos nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan htedoh i ja da napisem reči hvale za sekulu, kad ono vidim da bi se utopile u moru drugih tako da ostade jedino da ga častim prvom prilikom na nekom skupu ... Neces biti jedini ko ce da ga casti, ima tu jos nas... Kad budu krenule turu za Sekulu, pa da mu svako po pice poslaje, taj se covek nece trezan iz kafane vaditi narednih nekoliko meseci i onda mu prodje sezona polako ljudi bre, od takve ljubavi i konji crkavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1666 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan E pa... napicemo ga onda! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigli zmigavci.Sve je korektno odradjeno.To sto sam ja som pa nisam procitao dimenzije je moj problem pa sada moram opet da uzimam ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce narucio u Motobunkeru Probiker Aktive neuzimaju isto proviziju to mi je prvi put pa cemo videti za dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene reci hvale za sekulu ,roba mi je stigla cak i ranije nego sto je receno :o .svaka preporuka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce narucio u Motobunkeru Probiker Aktive neuzimaju isto proviziju to mi je prvi put pa cemo videti za dalje... Jel to malo da rasteretis Sekulu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da pohvalim Motobunker. 3 puta sam vec narucivao preko njih i do sada sam jako zadovoljan. Porudzbine su uvek oko 120 eura i ima dosta sitnih stvari a ljudi iz MBa uvek su strpljivi sa mnom, ljubazni su i uvek pomognu oko velicina i slicno. Malo se duze ceka (20-25 dana) ali to mi za sada ne predstavlja problem zato sto je zima pa se i ne vozim puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno (mozda) glupo pitanje, da li u Nemackoj postoje Louis prodavnice ili se sva prodaja vrsi iskljucivo preko neta? Pitam posto jedan moj ortak uskoro dolazi iz odande pa da mi ponese jednu kacigu (i ako neko od vas hoce nesto, samo da nije mnogo veliko, jebiga decko putuje vozom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoje prodavnice, odatle se i uzima roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bas najbolje nemacki, ali svejedno ne mogu da nadjem na sajtu neki spisak prodavnica ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bas najbolje nemacki, ali svejedno ne mogu da nadjem na sajtu neki spisak prodavnica ili tako nesto... http://www.louis.de/_30e8f5069a6ac2d0a46535ac5c3495ade1/index.php?topic=filialen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E koji sam ...... Pa lepo mi pise, hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Danas porucio kod sekule kacigu za lepsu polovinu ;DPa za nedelju dana se hvalimxD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigla devojci kaciga preko sekule ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni Puig-ov vizir i pojas za devojku. Hvala Sekula po ko zna koji put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Sekula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ranceve i postolja za kacige i folije za rezervoar..... Sekula rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 10, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ranceve i postolja za kacige i folije za rezervoar..... Sekula rules Jel moze sifra postolja za kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Oci mi iscurise al ja ga ne nadjoh na netu, znam da ima u katalogu za 2008, al mi je katalog kod Marka i Dimca, mali crveni prsten, kosta 5 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...