Jump to content

Moto Zajednica

john smith

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd

john smith's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. otislo postom...mada iskreno ne volim da saradjujem sa vama ali iz postovanja prema tvom radnom mestu otislo ...kako rekose sutra dobijas. poz.
  2. Uzimam, kupujem. Predlazem, da posaljes postaru postom. Spakuj i u najblizu postu, predaj otkupnu posiljku. moja adresa dragan ceperkovic igora nikica 12 36352 RASKA 2 tel 0646657872 ide sutra,nadam se da nije problem ako ide Aksom.
  3. pise ali to napisah tek posle njihovih pitanja...dakle moja greska sto nisam odmah napisao..mada vec se dogovorih sa covekom za danas za 25e , ako ne ode javljam da li je i dalje aktuelan.
  4. nov nekoriscen gumirani kisni kombinezon made by louis.de stoji u plakaru nikad koriscen. velicina xxl , sirina ramena 54 mada ja sa svojih 58 ladno ulazim sa garderobom ispod, visina - duzina 170-ak cm (ja 176 i meni malo veci ). cena 30e
  5. sve je to lepo na motoru ..jednostavno drugaciji osecaj od svega al ni na biciklu vise , samo borbeno vozilo dokle god ne budu nasi vozaci navikli na nas motoriste kao u Rimu ili Bankoku nista od motora..naaravno to je moje misljenje i ne zelim nikoga ni u sta da ubedjujem...samo bajkeri koliko god da gledate oko vas gledajte jos vise i naravno bez opreme ni pet metara voznje!!!!
  6. s obzirom da ja koji sam imao udes pre par meseci nemam vise nameru da vozim motor niti bilo sta na dva tocka , zelim da budem deo ovog divnog druzenja , mozes ici sa mnom KOLIMA ako nas ovi kinezi prihvate (iskrenno neki me od njih odlicno poznaju-zoltan i blajbinger) !!!??)))
  7. u Luisu placene 80e , nisu uopste koriscene a ti nudis 30e , mislim stvarno ???
  8. evo linkova http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Rover/25_mg_zr_1.4b/175744 http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Fiat/Uno_jugo_uno_45/172158
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja