paga 4 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Лепо ти је човек одговорио на питање . А ти га стави и на кацигу ако хоћеш . ЛИ=линкс , лево РЕ=рехц , десно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje vreme pojavljuju se neki novi dobavljaci iz Louisa.Oglasi idu tipa ISPORUKA ZA 24 sata.Slucajno su to ljudi iz mog okruzenja.Moje ime ogradjujem od njih,a svaku zloupotebu i pozivanje na mene,reagovacu.Ja ne radim preko oglasa,vec iskljucivo na preporuku.Za tri godine nije bilo prevara,radili smo,i saradjivali.ROKOVI ISPORUKE SU 10-AK dana.U Louisu sam svaki ponedeljak i cetvrtak.U prodavnici nema sve na stanju,i da bi dobili vasu porudzbinu kompletnu,porucujem sve i da bi stiglo u prodavnicu potrebno je 4-6 radnih dana.Znaci,od 24 sata ili 72,nema nista.Svaki vas SMS u roku od 2 dana je u Louisu porucen,i cekanja mora biti.Subotom AKS ne prima posiljke,a to znaci dodatnih 48 sati cekanja.U Austriji sam dostupan na tel.+436802167602.I da upozorim pojedince da Sekula moze na popuste Louisa dati i dodatni popust od 12 % na sve isporuke,ali za 24 sata robu nisam u mogucnosti da donesem,a ko jeste neka radi.Poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 30, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan ;D Sekula legendo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...Sekula moze na popuste Louisa dati i dodatni popust od 12 % na sve isporuke... Ne razumem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sekula do sada si uvek ispao korektan tako da te ne menjamo ni pod razno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...Sekula moze na popuste Louisa dati i dodatni popust od 12 % na sve isporuke... Ne razumem? Moze ali netreba dovoljno je to sto nam roba u kratkom roku stigne po redovnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam kod Sekule porucio dva puta. Oba puta sve korektno i profesionalno, cak i za dve majice koje nisu imale na stanju, zapamtio i poslao naknadno. Svaka preporuka za coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se pridruzim i iznesem iskustvo sa Sekulom poslao narudzbinu na private mail u vrednosti od 350e, dobio robu za 15tak dana bez i jedne greske, sve sto je bilo na popustu u trenutku narucivanja je proslo glatko btw...culi smo se i telefonom, ne da je opusten lik i gotivan nego prosto da ga pozelis za prijatelja sto nam on zapravo i jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1809 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sekula mi je par puta donosio stvari i bio je vise nego korektan! Ne znam gde bi nam bio kraj kada bi takvi trgovci svi ovde bili. Sa berom sam se jednom bio cuo jos ranije, tj. kada sam prvi prvi put hteo nesto da porucim (ali toga nije bilo na stanju) i takodje je bio korektan, secam se da je i zvao tamo da proveri da li imaju na stanju. U svakom slucjau pozitivna iskustva, preko Sekule sam par puta uzeo i malo je reci da je vise nego korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno malo obavestenje! Zamenu robe greskom narucene,a posebno KACIGA,ne radim.Proverite pre porucivanja,i velicinu,i boju.Ako niste nesto sigurni,pokrenite temu,cujte misljenje nekoga ko je imao iskustva,ili kontaktirajte mene,i sigurno ce biti reseno.VEC IMAM DOVOLJNO OSTECENE ROBE,i moja dobra volja se ne isplati.Kurire interesuje kako da uzmu postarinu,a da li je roba adekvatno spakovana,postane moja briga.Hvala na razumevanju,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja saradjujem sa Sekulom vec dugo vremena i nikada nisam imao nekih problema,evo sad cekam da mi stigne tank torba i par stvari kojih nema kod nas tako da sve u svemu sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od Sekule sam narucila brdo stvari i NIKADA nisam imala problema jer covek ispuni sve sto kaze! Sve pohvale za njega i naravno svaka preporuka! Pozdrav Sekula! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja.MALO da se organizujemo za leto 2009.Vase porudzbe mozete slati sve do 25.jula da bi roba stigla oko 5.avgusta.Nakon toga sledi manji odmor,SMS-ove mozete slati,ali prvi odlazak u Louis je 24.avgusta.Znaci,sve sto se poruci do 15,moze se ocekivati oko 24,i dalje sve po starom.O svemu ce biti jos reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sekula je jedini koji je bio posten prema meni! Ako nesto iz porudzbine ne stigne stize za 10ak dana ali bez postarine! Od mene sve preporuke!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo, stigle mi neke stvari iz Louisa, pa rek`o da dam i ja glas Sekuli. Profi! Od sad samo preko njega nabavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi da sekulin kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sada 2 glupa pitanja :Da li su sifre i artikli sa sajta www.louis.de relevantni tj. da li te sifre saljemo Sekuli?Jel sam ja dobro procitao ili provizije nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno zovem ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan A stvari kao sto su:migavci,bisage,nosaci bisaga jer su u katalogu cene po komadu ili u paru????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan http://babelfish.yahoo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan A stvari kao sto su:migavci,bisage,nosaci bisaga jer su u katalogu cene po komadu ili u paru????? Ja sam kupovao RETROVIZORE a cena pise 19e ali samo DESNI ili LEVI... Znaci zajedno 38e... Ako ti nesto pomoglo ovo.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pohvala za Sekulu. Covek je robu isporucio u roku bez provizije, sa vazecim popustom. Cak je i smanjio cenu za 2 evra i zaokruzio na 90. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Stize i godisnji odmor.Do 1.avgusta stizace roba koja je porucena sa danasnjim danom.Pauza ce biti do 15.avgusta.Zatim slede porudzbe,a prva isporuka krajem avgusta.OD 15.AVGUSTA,VAZICE I NOVI BROJ TELEFONA 0649334444.Svima se zahvaljujem na razumevanju,i naravno na korektnoj saradnji,poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...