Hacky 1395 Napisano Četvrtak u 12:14 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 4/3/2025 at 4:48 PM, dragan_alumiroi said: Čestitke! Imao sam i istu ideju za handguard i skid plate ali... Za handguard treba da se ili vadi teg iz kormana ili da se nareže navoj od 8mm jer je fabrički 6mm. Bar sam tako video na yt a još se nisam odlučio šta ću. Možda na kraju ne ugradim ništa već samo kraće poluge kvačila i kočnice. Skid plate sam naručio plastični Acerbis, koji jeste za 300L ali plastike se lako seku. Metalni mi se ne sviđaju niti bih da platim 200+ evra. Jesi zbudžio taj plastični Acerbis? Na šta liči? I jesi li rešio handguards neke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 832 Napisano Četvrtak u 13:22 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Hacky Nisam jos ali mislim da kupim X-Factory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1395 Napisano Četvrtak u 13:27 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan A skid plate jesi li rešio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 832 Napisano Četvrtak u 14:16 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stigao ali nisam jos namestio. Uzeo sam aserbis plasticni i mislim da skinem bocne i donju plastiku. Mozda cak i isecem bocne. Video sam na nekom videu i svidelo mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...