pajche 185 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: CRF 300 Rally, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 344 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @lemy 2/4 pogodjeno. Blizu, ali može pivo za dobar pokušaj Ništa nije u Srb. Ide detaljan izveštaj kad dodjem kući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 344 Napisano Jun 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo pošto sam obećao detaljan izveštaj: Što se tiče samog CRFa, ja sam prezadovoljan. Evo mašina je blizu 30k kilometra i sve radi perfektno. Put je prošao bez ikakvog problema kod mene. Devojčice u gradu kažu da je sladak (CRF), a lepo ide i po planini. Obožavam što ovako malo troši, lako kvačilo i što je mašina baš linearna. Wilbers je pun pogodak, naštelovan je tačno za mene i opremu. Jako mi je žao što nisam imao vremena po Velebitu dodatno da ga testiram, ali evo jedan duži klip sa Zelengore (TET): Promenio Jun 13 član Skandi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 344 Napisano Subota u 12:40 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mali jubilej hondici, dočekala 30k simbolično na dragačevskom makadamu. Ne pokazuje znake umora a ne štedim je Promenio Subota u 12:40 član Skandi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1980 Napisano Nedelja u 03:25 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome zatreba service manual: prilicno detaljan Cyclepedia koji nisam nalazio do skoro i Hondin. 2021-2024 CRF300L Service Manual.pdf Service_Manual_CRF300L.pdf 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...