maxx 1200 Napisano April 8 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze CRF 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 8 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao više puta sa raznim društvom, ina na sajtu opisi. Interesantno je. Ispred tunela...Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oborili me na tehnickom jer "prednji pokazivaci pravca su neispravni, svetle kad su iskljuceni". Nisam mogao da im objasnim da je to fabrika, kao druga pozicija. Zvao Stojanov i kao, imam CoC, sta da radim, nece da prihvate, " vozi u drugi tehnicki, ne mozes sa debilima". Prosle godine regularno prosao tehnicki. Morao sam da skidam svetla i da stavljam izolir traku na sijalicu jer ima dva pina. Ne mozes samo da iscupas osigurac. Poludeo sam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta, fabricki su tako svi. Kada se tako naprave pametni trebalo bi da snose posledice i sami tehnicki pregledi. I meni je tako jedan apn6 stojao na tehnickom 3 meseca, te ovo te ono, te fali papir, itd. Bila zima pa sam imao vremena za mlacenje, cim je granulo sunce oterao na drugi tehnicki pregled i dobio tablice u istom danu. Sve regularno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 18 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @penumbraDa znas da mi je prosla takva misao kroz glavu jer je i na CB500X i na Africi isti slucaj za zmigavcima i pozicijama... Ne bih ni u ludilu prčkao oko instalacije, menjaj tehnicki pregled... Nije prvi put da cujem da je neko oboren a vozilo u potpunosti fabrika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma to oni kao, sad cu da ti dam broj elektricara da on to popravi. Druze, nema sta da se popravlja, mogu da pogledam da namestim nesto ako moze neinzvazivno, ali da mi neko krati zice pa posle da lemim, zajebi. Na kraju sam izvadio sijalicu i vidim da ima dva pina na glavi koja su pozitivna, uzmem unimer, vidim gde ima struje u poziciji, 0.5cmx0.5cm izolirka, zalepim preko pina, vratim sijalicu i odvezao sam im. Kaze, lik "e, si popravio?" "druze, nisam popravio jer nije bilo pokvareno, namestio sam da vama odgovara" i sad sve ok. Pricam posle sa ovima iz osiguranja (jer sam na drugom mestu radio tehnicki) i kaze ta devojka da su naplaseni od kontrole, a da su u Bg-u mnogo opusteniji i da je ona radila prosle godine u nekom servisu u visnjickoj pa je gledala kako su radili tamo, a kako ovde. Ne znam sta da kazem vise. Produzio sam registraciju da imam po Nemackoj da se vozim jer cu ga uskoro na njijove table jer sam se preselio, pa dok zavrsavam papirologiju da mogu da se vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, penumbra said: da imam po Nemackoj da se vozim sme u nemačkoj van asfalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Sveti Atila said: sme u nemačkoj van asfalta? Aha, ispred kuce na prilazu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Maj 18 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, penumbra said: Oborili me na tehnickom jer "prednji pokazivaci pravca su neispravni, svetle kad su iskljuceni". Nisam mogao da im objasnim da je to fabrika, kao druga pozicija. Zvao Stojanov i kao, imam CoC, sta da radim, nece da prihvate, " vozi u drugi tehnicki, ne mozes sa debilima". Prosle godine regularno prosao tehnicki. Jbte mi smo sprdnja... Zakon se razlikuje od tehničkog do tehničkog. Pitaj debile da se pozovu na tačku zakona zbog koje si oboren i da ti daju to napismeno. Član, tačka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 18 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ih u jednu ruku, od tog posla zive, dodje kontrola zatvori ih i dovidjenja. Ali opet njihov je posao da znaju sta je na vozilu fabricki ugradjeno a sta ne... Da budzim, lemim i prespajam zice mi je van pameti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 19 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od momenta kad sam prvi put video te migavce pre par godina kad sam ga kupio, znao sam da ce neko zbog toga da nagrabusi... Moram priznati, to je prvo sto sam i ja pitao prodavce: "Je l' ovo pokvareno?"... Do sad, posle nekoliko registracija, nije bilo problema u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 19 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Rider000 said: Razumem ih u jednu ruku, od tog posla zive, dodje kontrola zatvori ih i dovidjenja. Ja bas i ne razumem. lepo je znati svoj posao i onda nema brige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Maj 19 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto zejebavali, još taj što pregleda kao bajker, pa se "razume". Bio sam uporan i prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 462 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan juce na tehnickom, parkiram motor, dajem liku saobracajnu i licnu i pitam ga, trebam li skidati tank torbu. pita me lik: "jel fabricka?" ja zastao, gledam, reko jeste, fabricka je. kao onda u redu, ne moras. tako i bi, prosao tehnicki 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Maj 20 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan sam se vozao s drugarom koji vozi XADV750, i svo vreme razmišljam kako se taj motor dobro vidi na putu, em su svetla velika i V oblika plus dva migavca pozicije.. Skidam Hondi kapu za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 20 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan A ja se sad za vikend vozio sa drugarom koji ima Xadv, i ti migavci su mi totalna glupost ostatak svetlosne grupe ( i ceo motor ) vrh naravno, ali mi ovo deluje kao da će da istripuje nekog ko ofrlje pogleda kad tad. Pritom i kad uključiš jedan, drugi ostaje da sija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 20 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Pre koji dan sam se vozao s drugarom koji vozi XADV750, i svo vreme razmišljam kako se taj motor dobro vidi na putu, em su svetla velika i V oblika plus dva migavca pozicije.. Skidam Hondi kapu za to. Isto sam pomislio neki dan. Videh jednog u NS. Bas dobro izgleda. pre 45 minuta, JunioR. je napisao: Pritom i kad uključiš jedan, drugi ostaje da sija Ostaje da sija ali na nekih 30% osvetljenosti. Dok ovaj sto signalizira skretanje svetli sa 100% snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Maj 20 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, JunioR. said: A ja se sad za vikend vozio sa drugarom koji ima Xadv, i ti migavci su mi totalna glupost ostatak svetlosne grupe ( i ceo motor ) vrh naravno, ali mi ovo deluje kao da će da istripuje nekog ko ofrlje pogleda kad tad. Pritom i kad uključiš jedan, drugi ostaje da sija ... Taj ako te OFRLJE POGLEDA, žmigavci su ti najmanja briga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 20 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ti migavci super. Iz daljine nocu vidis da je motor, a ne auto kome ne radi jedan far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slovenija je kao razglednica... CRF se drzi bez problema, negde malo sporije, negde pun gas... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme sve vise uzivanja pronalazim van puta, u prirodi, istrazivajuci nepoznate staze i puteve, bajsom najvise. Pa se razmisljam da ne bi neko menjao crf300l za crf1000 iliti Afriku? Ne ide mi se bas sa 10k eur i 250kg sam van puta gde nema zive duse. Mozda je samo prolazna faza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 6 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavis Afriku i kupis CRF-a Veruj mi trebaju ti oba (ponosni vlasnik Stroma i CRFa) Promenio Jun 6 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani bajkeri, Neki dan prodah mog DRZa. Da li neko možda prodaje CRF300L. Možete mi pisati privatnu poruku ili na 0638065700 (Sms, Viber, WhatsApp itd). Pozdrav. PS.Ako nije OK što sam ovde pisao ovu poruku…sorry. Nek se obriše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Završena potraga, kupio sam danas novi. Pozdrav svima. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Jul 8 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 7/3/2024 at 10:54 PM, Pseudonim said: Završena potraga, kupio sam danas novi. Pozdrav svima. Kakvi su utisci? Jel places za drz-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...