Sinclair 337 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bilo je divno družiti se sa našim durgarima iz Sremčice, osnovcima OŠ Dušan Dugalić i OŠ Kralj Petar II Karađorđević i sa svima vama!!! :zdravo: Još jednom hvala svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji, na motoru ili bez njega! Hvala Unasu na video materijalu. :care: Isti je prosleđen direktorki doma u Sremčici i biće vrlo brzo na sajtu Doma. Pozdrav, Sinclair 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Decembar 30, 2012 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan :DD Miha, hvala za sličicu Promenio Decembar 30, 2012 član unknone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan :DD Miha, hvala za sličicu Molim i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 30, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Izasli ste i na AP, svaka cast! :-) http://www.apimages.com/Search.aspx?st=det&sort=date&ids=Serbia%20Santa%20Claus&showact=events&prds=10135&intv=3d&sh=10&kwstyle=or&adte=1356880374&pagez=60&cfasstyle=AND& 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dogadjaj koji se ne zaboravlja, prelepo druzenje, nadam se da se sledece godine vidimo u jos vecem broju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 30, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan PAZNJA, PAZNJA!!! Juce je jedan, veoma fin momak, sve vreme u skoli, pokusavao da nadje Nikolu, i da mu da cestitku. I nije se radovao, vec pogledom trazio svog heroja. Bilo mi je strasno zao. Nije mu znao ni prezime ni nick, i mislim da je tuzan otisao nazad u Sremcicu. Tada se nisam setio da uzmem cestitku, da je skeniram, i da je okacim ovde... Zato nisam mogao da spavam, i ostao mi je gorak ukus u ustima posle akcije. Jer znam da smo propustili da mu stavimo osmeh na lice. I sada apelujem na sve nas koji znamo nekog Nikolu sa foruma, da pokusamo da ga pronadjemo. Pretpostavka je da je prosle godine ucestvovao na akciji, i da ga je odatle ovaj momak zapamtio. A ako medju slikama uspem da nadjem neku gde je momak iz Sremcice, obavezno cu je okaciti ovde. Molim vas, pomozite. Da makar sa zakasnjenjem nadjemo Deda Mraz bajkea Nikolu, i da usrecimo jos jedno dete. Hvala. PAZNJA, PAZNJA!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke Miha! Kroz sta si ih provukao? Cross process? Hvala, Mi te tamo ocekivali, a tebe nigde. Goske je bas hteo da te upozna. Selektivni CP, ali vrlo malo, trudio sam se da ne bude preterano. Nije preset pa udri, nego u zavisnosti od fotke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svim devojkama i momcima!!! Drago mi je sto sam bio deo cele akcije, zajedno sa svima vama. Deca su, siguran sam, uzivala. Pozdrav od mene i ostalih Vesparosa iz Drustva Ljubitelja Vespe!!! Ziveli!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 30, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan PAZNJA, PAZNJA!!! Juce je jedan, veoma fin momak, sve vreme u skoli, pokusavao da nadje Nikolu, i da mu da cestitku. I nije se radovao, vec pogledom trazio svog heroja. Bilo mi je strasno zao. Nije mu znao ni prezime ni nick, i mislim da je tuzan otisao nazad u Sremcicu. Tada se nisam setio da uzmem cestitku, da je skeniram, i da je okacim ovde... Zato nisam mogao da spavam, i ostao mi je gorak ukus u ustima posle akcije. Jer znam da smo propustili da mu stavimo osmeh na lice. I sada apelujem na sve nas koji znamo nekog Nikolu sa foruma, da pokusamo da ga pronadjemo. Pretpostavka je da je prosle godine ucestvovao na akciji, i da ga je odatle ovaj momak zapamtio. A ako medju slikama uspem da nadjem neku gde je momak iz Sremcice, obavezno cu je okaciti ovde. Molim vas, pomozite. Da makar sa zakasnjenjem nadjemo Deda Mraz bajkea Nikolu, i da usrecimo jos jedno dete. Hvala. PAZNJA, PAZNJA!!! Jeste dobri Dejane Neškoviću, to je Dc Niko sa foruma. Prošle sam godine pisao o njegovoj sjajnoj ulozi,doprinosu. Naime on je jedan divan čovek koji ima ogromnu količinu pozitivne energije. Prošle dedamrazijade je izradio keramičke čaše sa pojedinim likovima štićenika doma. Te emocije kad im je uručivao, ne mogu vam opisati. Stvarno ne znam zašto ga nije bilo ove godine. Javiće se sigurno predobri Nikola. Tebi Dejane svaka čast. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 30, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiracu nikolu posto ga znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko od kolega grupnu-zajedničku sliku ispred skupštine u full formatu (svi kače male sličice - do ne prepoznatljivosti). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 31, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo par malo vecih! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su u subotu bili na akciji, posebno zelim da istaknem doprinos devojaka i supruga ovoj divnoj akciji. Muski su ipak izdrzljiviji i bolje podnosimo hladnocu ali ove godine uprkos vrlo hladnom vremenu video sam stvarno puno DEDA MRAZICA koje su ucestvovale i doprinele da ova akcija bude jos bolja i kvalitetnija i ovim putem im svima saljem iskrene cestitke i pozdrave 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su u subotu bili na akciji, posebno zelim da istaknem doprinos devojaka i supruga ovoj divnoj akciji. Muski su ipak izdrzljiviji i bolje podnosimo hladnocu ali ove godine uprkos vrlo hladnom vremenu video sam stvarno puno DEDA BABA MRAZICA koje su ucestvovale i doprinele da ova akcija bude jos bolja i kvalitetnija i ovim putem im svima saljem iskrene cestitke i pozdrave Zaista, svaka im čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su u subotu bili na akciji, posebno zelim da istaknem doprinos devojaka i supruga ovoj divnoj akciji. Muski su ipak izdrzljiviji i bolje podnosimo hladnocu ali ove godine uprkos vrlo hladnom vremenu video sam stvarno puno DEDA BABA MRAZICA koje su ucestvovale i doprinele da ova akcija bude jos bolja i kvalitetnija i ovim putem im svima saljem iskrene cestitke i pozdrave Zaista, svaka im čast Citaj kako god zelis - vazno je da se razume na koga sam mislio Uvek imam dilemu da li da u zenskom rodu koristim BABA ili DEDA MRAZICA pa mi se nekako ovo DEDA MRAZICA ucinilo prikladnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko će da postavi onaj video snimak koji je sniman iz AKS-ovog kombija? Ima li još fotki cele (ili što većeg dela) kolone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Decembar 31, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko će da postavi onaj video snimak koji je sniman iz AKS-ovog kombija? Ima li još fotki cele (ili što većeg dela) kolone? :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo fenomenalno! Uzivao sam zajedno sa vama. Zahvalan sam deci na njihovim iskrenim osmesima i pozitivnoj energiji koju su nam preneli! Dolazimo sledeci put u jos vecem broju! Slike su lepe, a ocekujemo i video snimak iz kombija! Hvala devojkama sto su nam pravile lepo drustvo i dale nam podrsku u ovoj akciji. Pozdrav svim mrazicama i mrazovima. Marko Dimitrijevic - Dimi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu na taj snimak sam totalno zaboravio, znam da sam i ja upao u kadar. Iscekujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Miha ... Ne znam sta da ti kazem ... BRAVO majstore ! Svaka cast ... Ako neko zna vlasnika ove fotografije : http://www.apimages.com/OneUp.aspx?st=det&ids=Serbia%20Santa%20Claus&showact=details&sort=date&prds=10135&intv=3d&sh=10&kwstyle=or&adte=1356880374&pagez=60&cfasstyle=AND&rids=4700a703351f4e3999a322e1d324ecd6&dbm=PThirtyDay&page=1&xslt=1&mediatype=Photo Voleo bih da je imam, dajem u zamenu 30ak fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan :] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Miha ... Ne znam sta da ti kazem ... BRAVO majstore ! Svaka cast ... Hvala Ako ti se svidja meni je dosta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Decembar 31, 2012 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...