Jump to content

Moto Zajednica

Жарић

Članovi
  • Broj tema i poruka

    365
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Жарић

  • Rođendan 15.10.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    XT 1200 super tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Жарић's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. Твој некадашњи сапутник на форуму након много лета. Путујемо заједно. Истински се дивим твојој упорности.
  2. Јако лепо пишеш! Ја бих ти опет уносио нервозу.Мислим да би тешко поднео све напоре. Почели и моји укућани да читају твој нови путопис.Свима је занимљиво,тако да има смисла.
  3. Неколико година нисам посетио форум.Мој друг,некадашњи сапутник заслужује помно праћење.Нека те Бог погледа!
  4. Imas mnogoooo da vozis a ostalo je malo dana.Pre svega polako.Da se vratis i u nedelju,nista strasno.Cas istorije je u potpunosti prezentovan.Sto je i jako bitno nije se pretvorio u politicka tumacenja. Do sada za deset,od sada uspori malo. Bratski pozdrav!
  5. Због свега тога смо данас ту где jесмо.Милан Ст.Протич je у свом новом делу подробно обjаснио подледице. Сале,драгоцена су путешествия.
  6. Svaka cast!Pratim i opet putujem sa tobom!
  7. Kada bi postojala nekakva tehnologija da ljudi iz ovdasnjih domova udahnu delic tamosnje atmosfere,to bi bio vrhunac tehnologije.Ovako,meni je Bog dozvolio da se uverim,ostalima da naslucuju kako izgleda jelo koje Tjeri napravi,jos kad se sve to zalije lokalnim vinom. Imam utisak da bi onaj hleb umakao u to vino i to bi bilo dovoljno. Radujem se dobri moj sto ces zaobici Andoru,mada znam kako tamosnja kisa ulazi pod kozu,Boga mi i u kosti.Dobro sam iskusio Francuski mart,evo vec i april,ali hladne su to planincine,mnogo lepe ali mnogo hladne kad je kisa. Zelim ti od sveg srca da se sto bezbolnije domognes Bilbaa,tamo ce biti bar nesto toplije-ne znaci bez obilne kise.Prosle godine smo ronili po putu. Uzivaj i jos jednom pozdravi domacina!
  8. To majstore! Meni je gostovanje kod Tjerija ostalo kao uspomena za ceo zivot. Prikupi dobru energiju pa obidji onu finu bescarinsku zonu.Jedan Jack za sve nas!
  9. Ja znam tacno kuda ce.Ja bi sa zadovoljstvom kroz tu finu duty free zonu,nego nisam bas siguran za ovog coveka.Cini mi se da on najcesce bira puteve kojima se teze stize.Svako svoj krst i svoj put.Tebi dobri moj, zelim srecan put preko te zamrznute Andore!
  10. Laku noc covece.Ogroman pozdrav za Tjerija.
  11. Hajde ljudi,u pitanju je semering,skoro pa da je sve jedno na kom je motoru,dovoljno je da se napravi ris od kojekakve ostre gluposti i eto njesra.Tako da pustite tu podelu na marku motora. Sale,cekamo te sa vecerasnjim,nadam se dobrim vestima i putopisanijem.
  12. E da,vazno je da nam pises utiske i kad ti nije do toga.Naprimer mozes i veceras,prve utiske do Vilaha.
  13. Srecan ti put dragi moj prijatelju! Zaigralo mi je srce jutros.Pozelo sam da opet putujemo zajedno,medjutim strah me Francuske zime.Ipak putujemo zajedno.Jedino sto cu te opet smarati,da zaobidjes Andoru-hladno i opasno.Eto to me poslusaj,drugo ces i sam znati.Spreman si ti za subotnje zurke. Zakljucak,i dalje putujemo zajedno,barem srcem ! Bog da te blagoslovi!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja