Jump to content

Moto Zajednica

mihazero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    61
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mihazero's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

258

Reputacija u zajednici

  1. Zao mi je da cujem za brata i opet drago sto sam mogao da zabelezim fotku njega da imas za uspomenu na njega. Ako hoces pronaci cu je pa cu ti poslati u vecoj rezoluciji za slucaj da zelis da je imas vecu.
  2. Drustvo bilo je kao i uvek super sa vama i iskreno mi je zao sto nemam vise fotki. Na zalost u domu su nam na ulazu rekli da ne smemo da fotkamo korisnike doma i onda smo napravili svega par fotki vas dok smo bili tamo. Kao i uvek bilo je emotivno i divno videti lica dece i osmehe koje ste im doneli. Hvala Vam svima na iskustvu koje resetuje ljudskost i empatiju u svakome od nas na fabricka setovanja. Vidimo se opet sledece godine.
  3. Evo druga i poslednja tura od mene. Ima malo fotografija spolja, malo predstave i iz sale unutra. A ima i par govornika pre serviranja pasulja i ljudi koji su dobili aplauz i sve pohvale zajednice bajkera.
  4. @Evil Baby Hvala puno @dejan NV750 Hvala trudimo se
  5. @Allmighty Hvala hvala. Ja sam vise za 4 tocka. Dva sam batalio. Da imam para sad bih umesto gore pomenutog BMW-a uzeo Subaru WRX STi circa 2004to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja