Skittles 4219 Napisano Januar 4, 2024 Nemanja Stojanović, 1420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eksperimentisao sam sa svime gore pomenutim. Na Dedamrazijadi sam imao JBL Flip 6 zakačen bukvalno samo vezicama za korman. Čuo se odlično, a ne smeta mu ni kiša. Ali ja ne volim to da puštam svima, osim u ovako posebnim prilikama. Bolje rešenje od toga nisam onda ni jurio. Za muziku u toku vožnje koristim Cardo Freecom 4+ koji isto ima JBL zvučnike, i čuje se fenomenalno + mene drugi čuju isto baš dobro kada telefoniram. To su odlično uložene pare i vrede svaki dinar. Ne pritiskaju uvo, bilo je mesto u kacigi predviđeno već mesto da samo upadnu. Zbog buke koristim i čepove za uši Alpine moto pro, koje ubijaju vetar kao da idem jedno 50 na sat manje, a motor i muzika se čuju i dalje. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Januar 4, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam komunikaciju, odlična je. Sad sam gledao moj zvučnik, flip 4. Koristiću njega (za dalji put) samo da nađem dobar držač, nešto kao za čaše. Francuz, hvala za ideju ! Promenio Januar 4, 2024 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6478 Napisano Januar 4, 2024 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan To napred a pozadi u kofer neki vufer… Pa kad odvrnes prijovicku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3837 Napisano Januar 5, 2024 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se mucite . Kupite BMW RT ili GTL bilo koje generacije i imate vec ugradjeno sve. Promenio Januar 5, 2024 član punisa 16 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Januar 5, 2024 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je dobar i taj JBL, ali ko može neka proba Bose SoundLink mini. Mislim da bi u tank torbi radio posao samo tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1886 Napisano Januar 5, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro negde na semaforu ispred nas, lik na nekom nejkedu, nešto se migolji, uvija,trza glavom,trese nogama...mene sramota bilo da ga gledam. Kaže žena naivno "nešto nije u redu,šta mu je?" Reko' slažem se, ali dok se klinički ne dokaže, on je samo običan učesnik u saobraćaju koji voli da mu trešti muzika pod kacigom dok izbegava smrt u neprijateljskoj sredini po motocikliste, zvanoj Beograd. Valjda je stigo de je pošo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 5, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo Gold Wing fazon i muzika, za mene imaju smisla....iako to nikad ne bih radio. Od kada sam saznao da imam početni stadijum oštećenja sluha sa jedne strane (od bučnog posla vezanog za motore), imam i drugačiji stav prema jačini svih zvukova, pa i onih prijatnih. Bez da preterano razglabam dalje...novi naraštaji sve češće i u sve ranijem dobu imaju problema sa vidom i sluhom....jer robuju trendovima i glume ludilo gde mu nije mesto. Ja lično, ne mogu da vozim motocikl i da slušam muziku...i smatram da to u našem saobraćajnom haosu može pre da odmogne, nego da pruži užitak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 245 Napisano Januar 5, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva muzika na motoru. Ja sam i komunikaciju rasjebho poradi graktalice suvozačice sad gonim u miru i pravi penzzione... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Januar 6, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima zenu koja ne voli motore, tom ni muzika ne pomaze. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Januar 6, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa promeni ženu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Januar 6, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi stavljali muziku na motor? Ok ko ima gold wing ili neki harli, skuter pa da je zasticen od vetra, mada i to mi nije jasno kako se cuje. Ja imam u traktoru muziku pa je ne koristim jer vise cuje onaj napolju nego ja u kabini iako traktor i nije toliko bucan, dobro izolavana kabina. Prosto ne vidim poentu pravljenja ugodjaja automobila a vozi se motor.osim za prvi maj ili kad se pece rakija pa da bude umesto radia. Malo sam off otisao. Ali konkretno me interesuje uloga muzike na motoru? I da li se slazete da je jos opasnije slusati muziku na slusalicama i voziti motor? Odvlaci paznju, ne cuje se ukoliko vam neko svira itd... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Januar 6, 2024 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako voziš dvesta onda ti definitivno ne treba muzika. Za neku kruzing varijantu, ne bitno da li je GW, Virago, skuter, bandit ili ninja to je sasvim ok. Kad ideš na more, voziš 100-120, muzika uopšte ne smeta. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Januar 6, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio 200. Vec normalne brzine, 110, 120. Opet sam stava da to jako odvlaci paznju i da sa cestim pauzama kao sto se i prave na motoru gubi smisao. Osim na coperima i kruzerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10438 Napisano Januar 6, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Suvišan detalj na motociklu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 653 Napisano Januar 7, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 1/6/2024 at 8:13 PM, Zarkela said: Ali konkretno me interesuje uloga muzike na motoru? I da li se slazete da je jos opasnije slusati muziku na slusalicama i voziti motor? Odvlaci paznju, ne cuje se ukoliko vam neko svira itd... Jeste malo opasnije, zanemarljivo - i u kolima ako slusas glasno muziku, skoro nista ne cujes. A kroz bubice ipak cujem ako neko svira, sto mi se skoro nikad ne desava, svakako stalno se trudim da imam uvid u sav saobracaj oko sebe. A muzika mi je nerazdvojna sa motorom. Kola i motor su bas poseban dozivljaj za slusanje. Mogao bih ceo dan vozii i slusati muziku, ni pauze mi ne trebaju cesto. Nocu je isto uzivanje, po gradu recimo, muzika ili audio book/podcast i voznja par sati... Ili kod celodnevnih voznji od 12h+, izgubis osecaj za vreme... Promenio Januar 7, 2024 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...