doktor 4802 Napisano Jun 2, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 2, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Norveški putevi (slike sa gugl maps ) me oduševljavaju priroda, okolina, asfalt,...........fantazija! Srećan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje zemljak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jun 3, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva dana dosadne kise i nenormalnog vremena, druzenja sa dragim ljudima po Srbiji stigao sam u Kladovo. U ovom malom prijatnom gradicu nadomak Dunava ostajem do sutra. Da gusterisem na suncu. Sutra prelazim granicu, ulazim u Rumuniju i krecem u osvajanje Transfagarasana i Transalpine. Ne znam kada cu se ponovo javiti sa nekom slicicom... p.s. Jos jednom bih hteo da se zahvalim drugarima koji su pripomogli ovoj avanturi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! P.S. ne znam da li je Transfargasan prohodan ? http://www.transfagarasan.net/ Transfagarasanul is closed from November 1, 2012 - June 30th 2013 on the road between kilometer 104 (Piscu Black - Arges) and 130.8 kilometer (Balea Cascada - Sibiu county) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da cu moci da prodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 3, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Drži se pa da opet popijemo koju po povratku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam Pepu u Trebinju prosle godine, zajedno vozili do Kupara na kupanje, pa posle po pivu U srcu avanturista! Bravo majstore, samo cepaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Jun 3, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srećno samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje se startovano juce! Malo tekstica: Pepa osvaja Evropu! Naš sugrađanin osvaja daleki sever! Srećno!! I neka te posluži ugodno vreme! Kako smo več "razgovarali", ovo je moj okvirni itinerar. Ja ću pratiti BJB, gde god će biti prilika, pa ako se u nekom od termina nađemo u blizini, da se sretnemo. Datum start cilj km 20.6.2013 Ljubljana - Villach 116 21.6.2013 Hamburg - Skagen 534 22.6.2013 Skagen - Preikestolen 255 23.6.2013 Preikestolen - Bergen 398 24.6.2013 Bergen - Eisdal 474 25.6.2013 Eisdal - Trontheim 386 26.6.2013 Trontheim - Bodo 708 27.6.2013 Lofoti - Bjerkvik 324 28.6.2013 Bjerkvik - Nordkapp 648 29.6.2013 Nordkapp - Rovaniemi 708 30.6.2013 Rovaniemi - Umea 513 1.7.2013 Umea - Stockholm 640 2.7.2013 Stockholm - Stockholm 0 3.7.2013 Stockholm - Kobenhaven 608 4.7.2013 Kobenhaven - Kobenhaven 0 5.7.2013 Kobenhaven - Walsrode 427 6.7.2013 Walsrode - Wurzburg 420 7.7.2013 Wurzburg - Fussen 302 8.7.2013 Fussen - Ljubljana 478 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18308 Napisano Jun 4, 2013 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećno obojici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Srećno obojici! Ima nas više, ja putujem u dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo mozda se sretnemo... Transalpina je bila prohodna i Transfagaasan do kapije, ali sam se ja probio skroz! Na nekim mestima sam rasklanjao gromade snega... Posle inzvanredne voznje po Karpatima i upoznavanja sa ambasadorom Dubaia u Rumuniji koji mi je poklonio svasta nessto.... Upoznali smo se sasvim slucajno posle mog poslednjeg javljanja. U napustenom kampu ispod Transfagarasana. Sledeceg dana sam krenuo na vrhu i docekao me je sneg. Uspeo sam da provezem Transfagarasan i spustim se u Sibiu. Nakon toga sam nastavio dalje pratila me je kisa. Negde posle podne je ogrejalo sunce i nasao sam fino mesto za kampovanje pored privatnog jezerceta gde pecaju sarana. Druzio se sa ribarima sa kojima rec nisam progovorio, ali smo pili kaficu i jeli zajedno. )) Jutros se budim od prijatnog ambijenta pored jezera nastala je mocvara. Jedva sam se iscupao iz ILOVACE. BIo sam ceo blatnjav kao i motor. Sat vremena su nas prali u perionici u Cluj Napoca... Sada se nalazim u mestu Baia Mare, pokusacu da nadjem nekog da me primi da prespavam preko couchsurfinga. Ako ne nadjem nastavicu dalje, jos nisam odlucio hoce li to biti Ukrajina ili Madjarska. Pozdravljam vas drugari!!! p.s. blato koje me je spopalo jutros. Mene bolje da ne vidite! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod Kepe sam se manje ukaljao, nego ti ovde... Prolazio sam kroz Bajinu baštu 2-og, ali se setih da si otišao već, tako da ćemo se upoznati jednom. Srećan put drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18308 Napisano Jun 6, 2013 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukrajina ti je lepša i jeftinija od dosadne Mađarske. Moj predlog ti je da spavaš u malom mestu Berehove, nekih par destina km posle rumunske granice (ima jako jeftin, a solidan hotel, a ima i par alternativa), a onda sutradan da obavezno posetiš Lviv (ima hostela na sve strane za 7-8eur prenoćište)! Srećno i guraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 6, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pozelim i ja sretan put i da kazem da ocekujem putopis nestrpljivo a za to vreme izvestavaj nas ovako po malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem Adminu da premesti temu među Putopise jer se najava putovanja pretvorila u veoma interesantan putopis. Hvala! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Juce napustio Rumuniju... Samo prosao delic Madjarske i usao u Slovacku. nisam nesto odusevljen Madjarskom i ljudima u njoj. Mada kazem kratko sam bio. Dok su me braca Slovaci kupili na prvu. Dosta su slicni nama, piju pivo ispred prodavnice, imaju inzvanredne krivudave puteve. Raj za nas motoriste. Prosto ne mogu da prestanem ova dva dana da se vozim. Skrecem namerno, zavlacim se po selima, brdima. Ljudi su ljubazni i vrlo dragi. Sinoc mi je covek dao da postavim sator u njegovo dvoriste, ima kucu na samom jezeru... Danas se vozim ceo dan, sada sam stigao u oblast planine Tatre. verovatno cu se jos malo provozati po planini i naci neko mesto za kampovanje. Sutra ulazim u Poljsku jos malo voznje po planinama i onda jurisam ka Baltiku. Napokon dva dana greje sunce uspeo sam da se osusim, imao sam utisak da cu se ubudjati od onolike vlage. p.s. Zvonko i ja odajemo pocast palim Slovackim borcima u drugom svetskom ratu! BRACI SLOVACIMA!!! ))) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju Ja se uskoro vracam u domovinu i moj Paracin,nadam se da ces kada se zasitis evropskih puteva napraviti turu do mene i da cu biti tvoj domacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju Ja se uskoro vracam u domovinu i moj Paracin,nadam se da ces kada se zasitis evropskih puteva napraviti turu do mene i da cu biti tvoj domacin Ne, ne... Ocekujem te kod mene. Da osetis cari planinskog vazduha, hladne Drine i dosegnes do najlepsih vidikovaca na Tari! jednostavno receno "DA MI SE USERES U ZIVOT!" Evo jedne slike sa onog jezera gde sam se zaglavio: Hvala druze detektive! p.s. sedim u hotelu, svratio da napunim baterije u uredjajima u nekom selu razgovaram sa gospodjom koja olicno prica Srpski majka joj je Hrvatica. Ma Slovaci su divni i svakome preporucuje da poseti Slovacku i da se nasuicno vozi kroz tu zelju!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...