Jump to content

Moto Zajednica

mv.obrenovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mv.obrenovic

  • Rođendan 26.07.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750

mv.obrenovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Koja je cena ovog sedišta, tj. prerade?
  2. Prvo da se zahvalim Bandolerosima, oni su krivci što smo bili na ovako lepom mestu i što se sad patimo po povratku u Srbiju. Usput evo i nekih slikica, kamp, cene i naravno Giola
  3. Mozes li ovde da napises cene ima nas jos zainteresovanih.
  4. Supruga i ja planiramo oko 22. avgusta da odemo u ovaj kamp na Tasos, ali prosto je neverovatno da idemo istim motorom kao i pisci ovog putopisa, čak nam je i šator isti, jedino što mi kasnimo par godina.
  5. Hvala na pomoci, jos ovaj radni dan da se zavrsi, pa eto i mene ....
  6. Lepo je bilo, vreme posluzilo, baterije napunjene!
  7. Nas dvoje i puno opreme krenusmo, sa nasim KLEpetalom, na planirani put. Iz Cacka smo krenuli 14.6. na skup u Sarajevo, tamo sam upoznao i kolegu sa KLEom iz Kraljeva, koga ovog puta pozdravljam Skup u Sarajevu.... ne znam sta da kazem, sad se samo secam da nikako nisam mogao da odmorim, auspusi su grmeli i pucali pa jedno 25h na dan. Sve ostalo manje vise prosecno. U nedelju, preko Mostara i Trebinja smo se spustili u Dubrovnik. U Dubrovniku smo proveli par dana... Lep grad, more hladno. Posle HR pravac Kotor u poseti rodjacima, konacno more koje zadovoljava moje standarde, barem sto se temperature tice. Provod u Kotoru.... pa kao i svaki put, extra Brzo je stigao i petak 21.6. uz veliku tugu sto napustamo drustvo, odlazimo na skup u Tivat. U Tivtu organizacija usmerena na uzivanje bajkera. Od samog ulaska, opustanje u najavi, drvene lezaljke na sve strane u kampu, more i plaza u blizini, klopa tj. riba extra, svirka itd. sve na visokom nivou. Organizatori su se bas potrudili da nam ulepsaju boravak. Nadam se susretu i sledece godine. Dosla je i ta nedelja 23.6. i vreme da se polako ide kuci. Provozali smo se jos malo jadranskom magistralom, pa kroz tunel Sozina, preko Skadra, Podgorice, Mojkovca, Zlatibora .... polako kuci. Posle par dana odmora pravac K.Mitrovica.
  8. Ja planiram sutra oko 12 da krenem....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja