lalajko 2004 Napisano Avgust 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan narucio set pre neki dan kod Bere, D.I.D. (lancanici JT) za RD04. Najpovoljniji je, a nije iz Louisa. Koja cifra je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koja cifra je u pitanju? pustio sam PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo neke brzinske informacija.....gde je najpovoljnije a opet da moze danas da se kupi ili da stigne sutra lanac.....treba mi za ninju zx6rr did 520 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde http://www.moto-oprema.net/.Ja uyeo letos 520-icu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde http://www.moto-oprema.net/.Ja uyeo letos 520-icu. hvala...sad sam kod njih narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Tema mrtva već 6 godina, ali da ne otvaram novu nepotrebno. Menjam lanac i lančanike na Hondi CBR 900rr 97god. Uzeo bih DID, zvao sam par prodavnica i u ponudi su VX i ZVM-X. Da li razlika je nekih 40-50e između ova dva lanca, u fazonu ZVM-X je najjači lanac u ponudi i takav ide u fabričku ugradnju, a VX je nešto slabija varijanta (video sam negde da je za kubikaže do 900ccm). Kakva su iskustva? Da li će ovaj koji je 50% skuplje trajati i 50% duže? Korak lanca je 525, 108 članaka. Ne vozim na stazi, uglavnom normalna vožnja sa povremenim odvrtanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Januar 20, 2019 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Did, x ring, 525,530... Novi, ali iz dva dela (treba na 2 mesta da se spoji)... Sta mislite o tome? Jel ce biti nekih problema, jel gubi neka svojstva? Cena mu je spustena duplo zbog toga, mozda i 60% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NinjaZx10r 1 Napisano Januar 25, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa! Doslo je vrijeme za zamjenu lanca i lancanika, pa me zanima Vasa iskustva sa lancima, koji je najbolje uzeti. Voznja je 90% normalna, sa 2 osobe. Rijec je o ZX10R, 2006 god. Vidio sam da ima DID, ali 100 vrsta, takoder sam vidio i RK, ali za njega nisam nikada cuo, pa bi volio cuti Vase misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se u danasnje vreme u Srbiji moze kupiti DID lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15518 Napisano Septembar 14, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motobike Kać. Oni su uvoznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 14, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj @SasaNS Greska Pitaj @sasa ns 1 ja sam od njega kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2529 Napisano Septembar 14, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se sećam na mom Suzukuju je fabrički bio RK lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Stare teme, ali koje uvek s vremena na vreme budu atraktivne svima nama kad dodje vreme zamene…. Mogao bi neko iskusan da napise neke vrste i kategorije s oznakama kvaliteta lanaca. sada vecina nas ima mogucnosti da nabavi robu iz inostrnstva, Evrope, Amerike i vise nije relevantna cena koju diktira kvalitet. Ne pomažu preporuke tipa: ja preferiram Nike, Pumu,Adidas… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 1 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam sveže novosti,naime do sad je rekord loših gumica koje skenjaju lanac bio oko 3000 km a sad je spao na 2000 .Onaj prvi je od ovlaštenog uvoznika i dilera pre 2-3 godine a ovaj drugi je fabrička ugradnja u jednu u zadnje vreme jako popularnu firmu motocikala Onda iz luisa 7-8 hiljada a tolko traju ili nešto duže i na onim malim hondama do 750 kubika. D ane bude da samo kudim pohvala za PEDE gde lanci bez gumica traju oko 12000 što je veoma dobro - Promenio Jul 1 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 1 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 6. 2024. at 13:15, milan b je napisao: Stare teme, ali koje uvek s vremena na vreme budu atraktivne svima nama kad dodje vreme zamene…. Mogao bi neko iskusan da napise neke vrste i kategorije s oznakama kvaliteta lanaca. sada vecina nas ima mogucnosti da nabavi robu iz inostrnstva, Evrope, Amerike i vise nije relevantna cena koju diktira kvalitet. Ne pomažu preporuke tipa: ja preferiram Nike, Pumu,Adidas… tebi je prva ugradnja regina što je dobro,aftermarket je isto dobro ali ne baš kao fabrika Ko hože da bude miran 2 godine garancija,neograničena kilometraža nek uzme ENUMA 3d ima kolega sa foruma već više od 10 godina. preko 70000 hiljada, versis 1000 ali cena blizu 400 evra ne vire gumice i nikad neće 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Jul 1 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vidija san cijene za Enuma 3D lance od 125€-300€ ovisno jeli 520/525/530 i broju članaka……„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 2 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ti što su bili 300 e zimus, sad su poskupeli a možda ima i po staroj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Jul 2 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Misim da sada ja držim rekord (negativni) sa DID lancen. Nije za bacanje ali počeo je da trza posle 300-400 km. Lepo mi je majtor rekao da ne kupujem DID, da će mi potrajat 3 gasa, ali nije bilo u originalu (mislim da su neki češki) ni RK pa je bilo daj šta daš. Nakon zamene motor je bilo divota voziti, ali prva ozbiljno potezanje i ode. Da ne bude da samo kudim DID ima tu i do motocikla. U pitanju je KTM 790 adventure, 94ks, a stavili lanac 520, to je baš na gornjoj granici, mislim da je to još jedan propust KTM-a, da je 20ks manje verovatno bi potrajao ili da je 525 lanac. DID deklariše ovaj lanac za motocikle do 800cm, ali za ovaj nije. Mislim da nije dzabe RK dosta skuplji, ovaj DID je relatvno i jeftin, oko 100 eur sam lanac. Imam DID na DRZ 400, isto 520, ali 40ks i tu nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9686 Napisano Jul 2 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na Banditu mi je RK 530, kupio sam ga sa tim lancem. Do sada sam prešao 16kkm i nisam ga ni dotezao. Isti je kao prvog dana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21798 Napisano Jul 2 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Did mi se na tdm900 razvukao do kraja zatezaca u prvih 1500km! Ispravne duzine i broja linkova... CBF1000 je drugi did, na putu od 500km (do Bar-a u C.Gori) razvukao toliko neravnomerno da je motor stalno cimkao pri konstantnoj manjoj brzini, ukupno je presao 1000km. Na plavom gsx650f-u je takodje dooosta brzo dosao do kraja radnog veka. Nisam ih kupovao na pijaci i "na metar" vec u radnjama po finim cenama, od tada bezim od marke DID pa sve i da je original! Ako sam pri novcu RK naravo, ako moram da se obuzdavam JT onu seriju koje sa kao jaka reklamira (mada i oni korodiraju od rose i ako bas pedantno odrzavam, bar su upola cene fals did-a) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam negde pisao, DID se kopira masovno, kao motul i castrol i nailazi se na fals i u regularnim radnjama. Jedini zastupnik za Srbiju je motobike iz Kaca, i samo oni stoje na zvanicnom DID sajtu, tako da sa njima nema greske. Ukoliko kupite u nekoj drugoj radnji a nema nasu nalepnicu, uvoznik motobike, to je onda stiglo ko zna kojim kanalima iz inostranstva i ko zna ko ga je pravio. Europe WWW.DIDCHAIN.COM Wherever You Are, We've Got You Covered! D.I.D. Motorcycle Chains are sold in countries all over the world. Visit our website for details on exclusive D.I.D motorcycle chain DISTRIBUTORS... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 2 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lemy je napisao: Misim da sada ja držim rekord (negativni) sa DID lancen. Nije za bacanje ali počeo je da trza posle 300-400 km. Lepo mi je majtor rekao da ne kupujem DID, da će mi potrajat 3 gasa, ali nije bilo u originalu (mislim da su neki češki) ni RK pa je bilo daj šta daš. Nakon zamene motor je bilo divota voziti, ali prva ozbiljno potezanje i ode. Da ne bude da samo kudim DID ima tu i do motocikla. U pitanju je KTM 790 adventure, 94ks, a stavili lanac 520, to je baš na gornjoj granici, mislim da je to još jedan propust KTM-a, da je 20ks manje verovatno bi potrajao ili da je 525 lanac. DID deklariše ovaj lanac za motocikle do 800cm, ali za ovaj nije. Mislim da nije dzabe RK dosta skuplji, ovaj DID je relatvno i jeftin, oko 100 eur sam lanac. Imam DID na DRZ 400, isto 520, ali 40ks i tu nema problema. Ninja 636 je isto ima 520 lanac i normalno traje, 525 ima bmw s1000rr, aprc, panigale, ninja 10 imaju preko 200 konja i opet traju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jul 2 (promenjeno) Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Reginom baš zadovoljan. Kada sam je kupovao važila je za lošiji lanac od DID. Sledeći lanac Enuma ili Tsubaki, samo ako nađem negde da ne košta haos. Promenio Jul 2 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Jul 2 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Afam su isto dobriGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, el classico said: Afam su isto dobri Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Meni odmah posle Enume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...