Ćomi- 447 Napisano Mart 24, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ivandeka said: Jesi kupio polovan Robertov auspuh ili....čini mi se da je on odavno prestao da radi? Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Da, da polovan. Jeste, ne radi odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 1, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan izuzetan primerak, ne verujem da postoji bolji u Srbiji. Nasao sam jedan malo losiji na mobile.de za 9500e i to bez kofera. Ovaj ima i tri fabricka kofera, brdo Touratech detalja i originalni Akrapovic. I nema tih para za koje bi ga vlasnik prodao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 1, 2024 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Aha, kumić moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1886 Napisano April 21, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 dotakosmo se tvog motora u drugoj temi, pa htedoh da pitam. Pošto je tvoj GS vrlo dobro eksploatisan,ima respektabilnu kilometražu i vožen je bez pardona prema bilo kakvim uslovima u kojima većina nas neće motor ni pogledati, kakvi su utisci sada? Znam da si govorio da je "to to", da ćeš sa tim motorom otići u bajkersku penziju,kad god taj dan dođe. Da li stojiš pri tome i dalje, posustaje li on ili i dalje verno služi? Pomenuo si da nije baš estetski reprezentativan, pa me to navelo da se zapitam da li, sem estetike, zadovoljava tvoje potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17271 Napisano April 21, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, ironhorse said: @zika56 dotakosmo se tvog motora u drugoj temi, pa htedoh da pitam. Pošto je tvoj GS vrlo dobro eksploatisan,ima respektabilnu kilometražu i vožen je bez pardona prema bilo kakvim uslovima u kojima većina nas neće motor ni pogledati, kakvi su utisci sada? Znam da si govorio da je "to to", da ćeš sa tim motorom otići u bajkersku penziju,kad god taj dan dođe. Da li stojiš pri tome i dalje, posustaje li on ili i dalje verno služi? Pomenuo si da nije baš estetski reprezentativan, pa me to navelo da se zapitam da li, sem estetike, zadovoljava tvoje potrebe? Bio bih zadovoljan da me ubuduće zdravlje služi kao što me ovaj motor služi, (a i sa zdravljem sam prilično zadovoljan za sada). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...