Ćomi- 449 Napisano Mart 24, 2024 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ivandeka said: Jesi kupio polovan Robertov auspuh ili....čini mi se da je on odavno prestao da radi? Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Da, da polovan. Jeste, ne radi odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 1, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan izuzetan primerak, ne verujem da postoji bolji u Srbiji. Nasao sam jedan malo losiji na mobile.de za 9500e i to bez kofera. Ovaj ima i tri fabricka kofera, brdo Touratech detalja i originalni Akrapovic. I nema tih para za koje bi ga vlasnik prodao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano April 1, 2024 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Aha, kumić moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1889 Napisano April 21, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 dotakosmo se tvog motora u drugoj temi, pa htedoh da pitam. Pošto je tvoj GS vrlo dobro eksploatisan,ima respektabilnu kilometražu i vožen je bez pardona prema bilo kakvim uslovima u kojima većina nas neće motor ni pogledati, kakvi su utisci sada? Znam da si govorio da je "to to", da ćeš sa tim motorom otići u bajkersku penziju,kad god taj dan dođe. Da li stojiš pri tome i dalje, posustaje li on ili i dalje verno služi? Pomenuo si da nije baš estetski reprezentativan, pa me to navelo da se zapitam da li, sem estetike, zadovoljava tvoje potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano April 21, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, ironhorse said: @zika56 dotakosmo se tvog motora u drugoj temi, pa htedoh da pitam. Pošto je tvoj GS vrlo dobro eksploatisan,ima respektabilnu kilometražu i vožen je bez pardona prema bilo kakvim uslovima u kojima većina nas neće motor ni pogledati, kakvi su utisci sada? Znam da si govorio da je "to to", da ćeš sa tim motorom otići u bajkersku penziju,kad god taj dan dođe. Da li stojiš pri tome i dalje, posustaje li on ili i dalje verno služi? Pomenuo si da nije baš estetski reprezentativan, pa me to navelo da se zapitam da li, sem estetike, zadovoljava tvoje potrebe? Bio bih zadovoljan da me ubuduće zdravlje služi kao što me ovaj motor služi, (a i sa zdravljem sam prilično zadovoljan za sada). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li živih u grupi Pozreban mi je savet u vezi zadnjeg amortizera za 1150 gs. Procureo je, da li da se radi popravka ili kupovina drugog polovnog, za nove znam da mofu da kupim ali ne bih davao toliko para ?!Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano Februar 9 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio servis, sad radi Tešić u G. Milanovcu i Andreja u Beogradu, video sam na Fejsu još nekog ali ne znam, prelistaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio servis, sad radi Tešić u G. Milanovcu i Andreja u Beogradu, video sam na Fejsu još nekog ali ne znam, prelistaj malo.Hvala Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima Sedište BMW R1150GS - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Touratech sedište za BMW R1150GS bez oštećenja kao novo, na poslednjoj slici vidite za koje modele još paše. Da napomenem da sedište nije za Adventure već običan 1150. Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano Februar 9 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, đunta je napisao: video sam na Fejsu još nekog "Moto doktor". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Februar 9 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Sredi amort i cepaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sredi amort i cepajLako je tebi da kažeš, imaš dva, umesto da ustupiš jedan kolegi Sent from my ThinkPhone by motorola using TapatalkNe znam kako da te nagovorim da prodaš amortizer i spaseš još jednog dinosaursa od izumiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Teša daje garanciju dve godine i cifra mi je kao polovan fabrički sa ebay-a.Samo mi je zbog trajnosti, ako reparacija izdrži dve godine, TOP, al opet i ako je u garanciji ne bih da ga malo, malo pa skidam ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan "Moto doktor".Ne daje nikakvu garanciju, i malo neprijatan u komunikacij ..., po meni za izbegavanjeSent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13382 Napisano Februar 10 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi neki Wilbers, Hypepro u krajnjem slučaju YSS sa oprugom za tvoju težinu i rešen posao plus dobijaš bolji amort. Ako cifra nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi neki Wilbers, Hypepro u krajnjem slučaju YSS sa oprugom za tvoju težinu i rešen posao plus dobijaš bolji amort. Ako cifra nije problem.Cifra i jeste, plus što ne znam koliko će ostati moped kod mene, ovo će biti prva sezona da ga vozim, mada mislim da je to to ...Volim old school, pa ne bi tako brzo prelazio na novije GS ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano Februar 10 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, badzabajker je napisao: Ne daje nikakvu garanciju i malo neprijatan u komunikacij ..., po meni za izbegavanje Ja imam reputaciju da sam veoma nezgodan, ( ne odstupam od kvaliteta i detaljisanja), verovatno i neprijatan kad kažem sve ono što se ne svidi klijentu, tako da nemoj da sudiš unapred baš. Ha, garancija... Dalje, zaptivači ne postoje u originalu, već se kotiste zamenski i koji su skupi i svi su nestandarni. Ja dok sam radio, vršio sam modifikaciju u ubacivao normalne i koji ne koštaju ništa, davao klijentima za rezervu i za neki budući servis pošto amortizeri trebaju da se održavaju. Postoji opcija da se semerinzi prave od polimera na kao strugu, mislim da to Teša te koristi. Remontovan amortizer može da bude i jači i bolji i trajniji nego fabrički, ali mora i truda i znanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13382 Napisano Februar 10 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da kažeš nov je najjeftiniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam reputaciju da sam veoma nezgodan, ( ne odstupam od kvaliteta i detaljisanja), verovatno i neprijatan kad kažem sve ono što se ne svidi klijentu, tako da nemoj da sudiš unapred baš. Ha, garancija... Dalje, zaptivači ne postoje u originalu, već se kotiste zamenski i koji su skupi i svi su nestandarni. Ja dok sam radio, vršio sam modifikaciju u ubacivao normalne i koji ne koštaju ništa, davao klijentima za rezervu i za neki budući servis pošto amortizeri trebaju da se održavaju. Postoji opcija da se semerinzi prave od polimera na kao strugu, mislim da to Teša te koristi. Remontovan amortizer može da bude i jači i bolji i trajniji nego fabrički, ali mora i truda i znanja. Za kvalitet i detaljisanje podržavam, zato moraš da stojiš iza toga, mislo sam na pametovanje, čim sam se zahvalio kad sam saznao da je bez ikakve garancije, počelo je "prozivanje" imaš u Delti, imaš Nov pa rešavaj ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano Februar 10 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, badzabajker je napisao: Za kvalitet i detaljisanje podržavam, zato moraš da stojiš iza toga, mislo sam na pametovanje, čim sam se zahvalio kad sam saznao da je bez ikakve garancije, počelo je "prozivanje" imaš u Delti, imaš Nov pa rešavaj ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Ne volim što to čujem, ali je garancija u praksi kod nas malo ostvariva. Naravno, deklerativno postoji, ali slaba fajda. Ja na točak dajem doživotnu recimo. pre 7 minuta, Alekre je napisao: Hoćeš da kažeš nov je najjeftiniji Kad se umesto starog i izdahnulog amortizera stavi bilo kakav, rezultat je naravno dobar jer se radi o poređenju ispravnog i neispravnog. To često navodi na pogrešan zaključak da je afrermarket marka bolja od fabričkog, previđa se da se poredi neadekvatno. Jednako važi i za remontovan, on je uvek bolji nego što je bio pre, ali je pitanje koliko je stvarno dobar u poređenju sa istim ali novim. Remont hidraulike nije ni malo jednostavan, od punjenja zavisi perfornansa, a o kojim zakonitostima se tu radi se uglavnom ne zna jer niko ne fira. Ko zna, može da uradi bolji, a trajnost zavisi od volje i umeća servisera, fabrički nisu uvek uređeni kako bi moglo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Februar 10 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Polovni kupi i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 102 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Otputovao je danas kod Teše, prelomilo mi je garancija od dve godine i preporuke.Javljam kad stigne, tj. kad počne vožnja istog.Hvala svima na savetima.Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...