feniks 2214 Napisano Avgust 22 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Polovina radosti vožnje motocikla je zvuk, koji daje posebnost, instiktivne, veze između čoveka i mašine. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 23 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prinova :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 165 Napisano Avgust 23 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gordak985 je napisao: Prinova Sent from my SM-S911B using Tapatalk Nek je sa srecom da te dobro sluzi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20454 Napisano Nedelja u 16:23 Integrisan, 6369 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2053 Napisano Nedelja u 17:27 Drug član, 1287 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ce ti dusa pa po prasini da se ide. Al ako je zbog kubiciranja onda uredu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20454 Napisano Nedelja u 17:29 Integrisan, 6369 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on za ovakve puteve Meni nisu jasni ovi testeri kad kazu mekan prednji kraj. Mozda kad vozis 200 na stazi pa kocis. Poprilicno je tvrd motor generalno i milina je baratati po lepom asfaltu. Po rupama i losem putu ne bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21382 Napisano Nedelja u 19:16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2736 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam odavno...trenutna...Nindza kofernjaca... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 55 Napisano Nedelja u 19:53 U prolazu, 68 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, BokyBoy said: ...nisam odavno...trenutna...Nindza kofernjaca... Ko iz filma Tron, jel skreće pod 90 stepeni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13182 Napisano Nedelja u 20:32 Ne silazi, 3001 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 8. 2025. at 15:52, Gordak985 je napisao: Prinova Sent from my SM-S911B using Tapatalk Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7183 Napisano Ponedeljak u 10:46 Drug član, 1554 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2025 at 11:34 PM, Paf said: Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti... U Kaštelama "bacali vaterpoliste Zvezde" i spalili masku Pupovca, Torcida slavila ustaše (VIDEO) RTV.RS Na tradicionalnom karnevalu maškara u Kaštel Sućurcu blizu Splita, glavna je zabava bila da se vaterpolisti Crvene zvezde bace u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca. Ako brisete postove koje nemaju veze sa temom, onda brisite i ovaj citiran od Paf, inace se stavljate na jednu stranu. Imaju Hrvati i svoje politicare, koje mogu kritikovati. Eto za koncert tompsona, nema se sta zameriti. Jel bi na hrvatskom nekom forumu, mogao kritikovati njihove politicare? Mi ni ovde na ovom forumu ne mozemo kritikovati, ono sto je za kritiku kod komsija. Ako sam naveo cinjenice na Pafovu zacudjenost o postupcima njihovih gradjana, ne razumem zasto se on uvredio i komentarisao ruzno. Bacanja gradjana Srbije u more je bilo u proslosti. Ne predstavlaj PAf sve gradjane, a dokaz tome je i posecenost koncerta, gore pomenutog. Niti moze garantovati, niti je bitno koliko gradjana Srbije tamo letuje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Ponedeljak u 14:49 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je prihvatanje postojanja problema prvi korak ka rešavanju istog. Ne znam o čemu govore Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 905 Napisano Ponedeljak u 14:54 (promenjeno) Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan I onda dodje zena ili neki drugi ukucanin i krece negodovanje jer u dvoristu imas ''sto'' motora i placas sto registracija. A ti imas samo 3 motora. Ne razumeju ljudi jbg . Kao ja dok sam imao i Horneta i u toku foto shooting-a naidje drugar s malom forzom i stane i on. Dolazi majka iz prodavnice i samo se prekrsti zena i ode u kucu . Promenio Ponedeljak u 15:00 član Miroslav91 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 165 Napisano Ponedeljak u 17:31 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 176 Napisano Ponedeljak u 18:35 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро, Веспа гтс250ие Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 617 Napisano Ponedeljak u 19:23 TVRD RAD, 334 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2142 Napisano Ponedeljak u 20:30 BJB Maxi Scooter Club, 833 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je stvarno teško pohvatati u kojoj si temi, ne da se pogoditi po postovima Štrik 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 634 Napisano Ponedeljak u 20:41 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio jedan Suzuki na Alpima.Šta zna GS, šta je punoletni Japanac Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7183 Napisano Ponedeljak u 20:44 Drug član, 1554 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Paf said: Ma ti prika stalno vrtiš isto...aj ti lipo, ostavi se prošlosti, beš prošlost... uhvati se budućnosti...a kod mene si uvijek dobro-došao...,a i bilo gdje... Prvi si poceo. I to u pogresnoj temi. Prozivas politicare odavde. Ako bas hoces vodi ih tamo, i ne vracaj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 491 Napisano Ponedeljak u 21:08 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Bor-i-slave je napisao: Prvi si poceo. I to u pogresnoj temi. Prozivas politicare odavde. Ako bas hoces vodi ih tamo, i ne vracaj. Haha, e takoo...nasmij se malo...sta ce mi vamo, eto ti ih, nadji bolje...,ne prozivam ja nikog, samo podržavam ovo zadnje sto si rekao... L. P. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 119 Napisano Sreda u 17:21 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 491 Napisano Sreda u 20:08 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas samo Fitness...basket... protein... sutra djirada... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2214 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ornamentika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 95 Napisano pre 2 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sutra i prekosutra najavljuju kišu pa sam danas okrenuo jedan krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2053 Napisano pre 2 sati Drug član, 1287 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto, 100 km. Da me guzica mine pre kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8366 Napisano pre 26 minuta BJB Maxi Scooter Club, 6389 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Navala CF Moto-ra kraj Dakote... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...