Andrej_Hotstepper 8605 Napisano Novembar 24 Ne silazi, 3490 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Bravo derane! Prelep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9339 Napisano Novembar 24 Drug član, 1906 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2672 Napisano Novembar 24 (promenjeno) Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Promenio Novembar 24 član lestra 30 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6549 Napisano Novembar 24 BJB Maxi Scooter Club, 1882 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo bravo batanaaa, u zdravlje brateee, da se lepo sa osmehom vozišPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2441 Napisano Novembar 24 Drug član, 899 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lestra je napisao: Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Са срећом колега, да те сигурно и дуго служи, и увек кући врати… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1007 Napisano Novembar 24 Zainteresovan, 226 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kolega i u zdravlju se vozio... Lepa masina... Top.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 667 Napisano Novembar 24 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 11. 2025. at 22:16, Pedja Ča je napisao: Topcina prava stvar...nikad vozio a svidjaju mi se Jest, Al ebena ova Vespa...leti ka metak, ovo treba dopunska do-obuka za ovo voziti......lakse voziti Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21494 Napisano Novembar 24 Integrisan, 6738 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, lestra said: Dobre stvari treba menjati samo za nove iste Kako je lepa ova Afrika narocito u ovoj boji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1108 Napisano Novembar 24 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Paf je napisao: Jest, Al ebena ova Vespa...leti ka metak, ovo treba dopunska do-obuka za ovo voziti......lakse voziti Stroma... U vezi toga...davno bese... Jedan klinac iz familije kupi neki skutercic Peugeot...mislim 125cc...mali onako al zajeban... Zovne me da se pohvali(neki parking bese). Navalio,ajd probaj,ajd probaj ,reci kakav je... Meni je to bio prvi i zadnji put da sam seo na skuterce. Mali neki tockici,krenem ...ocu da ljosnem s'onog pa boga zovi. Sidjem i kazem malom...super ti je ova sprava al daleko ti lepa kuca lakse meni voziti CBR-a Neki veci skuter i nekako...al one male prcalice mi nikako me idu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14177 Napisano Novembar 28 Ne silazi, 3134 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh... @lestra sve čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2906 Napisano Novembar 29 Drug član, 1265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 11. 2025. at 0:22, Pedja Ča je napisao: U vezi toga...davno bese... Jedan klinac iz familije kupi neki skutercic Peugeot...mislim 125cc...mali onako al zajeban... Zovne me da se pohvali(neki parking bese). Navalio,ajd probaj,ajd probaj ,reci kakav je... Meni je to bio prvi i zadnji put da sam seo na skuterce. Mali neki tockici,krenem ...ocu da ljosnem s'onog pa boga zovi. Sidjem i kazem malom...super ti je ova sprava al daleko ti lepa kuca lakse meni voziti CBR-a Neki veci skuter i nekako...al one male prcalice mi nikako me idu Kod nas se nekad govorilo da su skuteri za devojcice, za ove danas nisam jos u mogucnosti da komentarisem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2906 Napisano Novembar 29 Drug član, 1265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam zaostao , kad mi je ovo draze od skutera. a imam ga 30 godina. 12 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1108 Napisano Novembar 29 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Dane Deda je napisao: Kod nas se nekad govorilo da su skuteri za devojcice, za ove danas nisam jos u mogucnosti da komentarisem. Ja sam jednom seo i nisam vise nikad...tako da mi je iskustvo skuceno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3968 Napisano Novembar 29 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1818 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam piaggio x9 182ccm, točkovi su mu 120/70 r14 i 160/60 r14 i taj skuter je milina za vožnju. Po gradu i van njega. Promenio Novembar 29 član milomir22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 726 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo opran S' oproštenjem!Sent from my iPhone using Tapatalk 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3912 Napisano Subota u 10:01 Drug član, 1844 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12322 Napisano Subota u 15:50 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan BMW a lep, redak kao snežni leopard .. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2187 Napisano Subota u 16:38 Drug član, 1518 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Džim Džarmuš je napisao: Uh, prelep, bravo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4698 Napisano Subota u 16:40 motoras, 2584 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2025. at 11:58, Dane Deda je napisao: Izgleda da sam zaostao , kad mi je ovo draze od skutera. a imam ga 30 godina. Kako je lep... Vec neko vreme pokušavam da sklopim sebi jedan za tu po selu. Uglavnom je problem mogućnost prevoda. I cena naravno. Ne kaze se džaba skup kao prva ljubav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2155 Napisano juče u 10:39 Drug član, 1344 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ja sebi sklapam vec 4 godine Tomos t12, ne stiizeeem. Na kraju cu pogubiti delove i cao. A to uz t14 mi je najlepsi tomos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4698 Napisano pre 23 sati motoras, 2584 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zarkela je napisao: Ja sebi sklapam vec 4 godine Tomos t12, ne stiizeeem. Na kraju cu pogubiti delove i cao. A to uz t14 mi je najlepsi tomos. Pa ja sam kupio cetvorku pre dosta godina sa devinim delovima i mašinom. Mašina u stanju totalnog raspada,ali ostale mi vile,točkovi,menjač,rezervoar... imao sam neke papire koji su loše čitljivi, plus brojevi prepravljani. Uglavnom problem za prevod. U međuvremenu zagubim tu saobrajnu. Kupio sam nove blokove od apn,ali džaba bez papira. Moram naći neku papirologiju a da nije papreno,pa da mogu da registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...