dule2812 979 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, bajker71 said: Živim blizu a pumpu pominjem iz razloga što se na njoj ne može sipati gorivo u motocikl ako se ne skine kaciga! Ta praksa nije na drugim Mol pumpama, bar ne koliko ja znam... И мени то једном рекао на уласку у Сурчин са обилазнице, исто мол Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 580 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas htio djirić do Karlobaga na kaffu-Šlag, kad uleti mi ekipa Slovenaca, da odmore...kao naručeni, upravo danas sve slobodno...smjestili se kolege, dobili svaki po pivu...jedan je tražio i dobio coca-colu...presvukli se i odoše u grad... Nije mi dan propao, odradio se fitness...nešto oko kuće, iako je najgore sebi radit... Sutra ipak po dogovoru, odo do Karlobaga, isprati-ću ekipu usput na putu za Sloveniju... a...vrijeme je ovih dana...prava Bonaca... 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21966 Napisano Octobar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivanje posle voznje... 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 178 Napisano Octobar 12 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BokyBoy je napisao: Sredjivanje posle voznje... Ovu sliku u umetničke fotografije naših motora. Prelepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2120 Napisano Octobar 12 Drug član, 1322 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hulk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11551 Napisano Octobar 12 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Old but gold-(both of them) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11551 Napisano Octobar 12 Ne silazi, 3626 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Aj i njega da predstavim,okolnosti okoline(ugao,svetlost) se uklopili u odličan fotos. Samsung A56 no filter..ič. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13947 Napisano Octobar 12 (promenjeno) Drug član, 1810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Top! Promenio Octobar 12 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 525 Napisano Octobar 19 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 10. 2025. at 8:21, BokyBoy je napisao: Sredjivanje posle voznje... Reci dal' nije ovo najbolji sport tourer ikada proizveden 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26164 Napisano Octobar 19 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam se ali moram, i u mestu izgledaju brzo! Mogu da zamislim osecaj na otvaranju gasa u drugoj, uuuuh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 525 Napisano Octobar 19 (promenjeno) Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja vozim dosta penzionerski, lagano, i bez nekog divljanja. Jednostavno mi sve vise prija takva voznja. I 14-icu volim bas zbog toga - vozi se kao velika dizel limuzina Bukvalno uzivas u voznji, lagano ubrzavas, uopste ne razmisljas u kojoj si brzini, da li ce ikada da ti zafali snaga... Samo zavrnes gas i otisao si. Cak ga uglavnom i vozim u "slabijem" od dva moda voznje ( gde oslobadja negde oko 80% snage ), samo da bih mogao po gradu da ga razvrtim malo vise i da budem bucniji/primeceniji. Ali osecaj kad probije 8000 obrtaja... Kao da te sam Djavo goni! Posedovao sam preko 30 motora, i ako izuzmemo Hayabusu sa nitrom koju i dalje imam ( ali koja nije ni blizu fabrike ), ovo je nesto najnenormalnije sto sam ikada vozio! Instant saliva strah u kosti! Nisam probao ove najnovije "sportiste" tipa S1000RR, CBR1000RR-R, H2, i ostale sa 200+ KS, verujem da lete po putu, ali kad ovolika zivotinja bukvalno eksplodira od snage, e to treba osetiti! Neverovatno povozan i komforan motor, ali mora da mu se pokaze postovanje svaki put kad se ubaci kljuc u bravu Promenio Octobar 19 član Nemanja88 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano Octobar 19 Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja88, baš sam slično pisao u drugoj temi...penzionerski vozim, nikada me nije "radila" krajnja brzina, samo torki u srednjem režimu...imao sam priliku da probam ovaj Bokijev motor. Nisam klinac da zavrćem i dižem na točak, već sa velikim poštovanjem i dozom straha sam vozio ZZR autoputem nekih 40 km. Oduševljen ! Moja krajnja brzina, pola njegove maksimalne. I meni dosta. A motor, vrh... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21966 Napisano Octobar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nemanja88 je napisao: Reci dal' nije ovo najbolji sport tourer ikada proizveden Najbolji jeste! Al vise hyper sport nego turer. Uh, jos ovaj tvoj u limitiranoj seriji, omaž gpz-u 900r...perverzija kolor sema, iako ne volim crveno. Al da znas da je prilicno velika razlika "obicnog" u odnosu na performance sport, drugacije ispucava snagu i ranije eksplodira, ima celu liniju Akrapa i drugaciju mapu, ako imas prilike, probaj ga, ja sam dugo, dugo trazio bas njega...i nasao. Promenio Octobar 19 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21966 Napisano Octobar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, N.F.S. je napisao: Ponavljam se ali moram, i u mestu izgledaju brzo! Mogu da zamislim osecaj na otvaranju gasa u drugoj, uuuuh Ukratko...ruke su ti zgrcene i stegnute do pucanja jer hoce da ti ih istrgne iz ramena, knedla ti je u grlu a čmar stisnut da moze žicu da presece, ako imas srece, i nisi vec uveliko na zadnjem, sigurno ti se vrti tocak i pali gumu... Otprilike tako nesto... Promenio Octobar 19 član BokyBoy 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano Octobar 19 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nemanja88 je napisao: Iskreno, ja vozim dosta penzionerski, lagano, i bez nekog divljanja. Jednostavno mi sve vise prija takva voznja. I 14-icu volim bas zbog toga - vozi se kao velika dizel limuzina Bas to pravi razliku izmedju smekera i seljacine 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21120 Napisano Octobar 19 Integrisan, 6542 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bojim brzine pa vozim sporo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 326 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Teleporteri na dva točka Probao sam ZZR 1100. U drugu brzinu, na pola gasa, motor me je bukvalno „teleportovao“. Nisam mogao da verujem da neko vozilo može tako da ubrzava. Kako li tek ZX14R ide na pun gas, to ne mogu ni da zamislim. Za mene je ZZR 1100 bio prejak motor, verovatno je i sada, ali gas se lako kontrolisao, za razliku od 90% novih motora sa trzavim gasom i sa mnogo manje snage. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 525 Napisano Octobar 20 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BokyBoy je napisao: Najbolji jeste! Al vise hyper sport nego turer. Uh, jos ovaj tvoj u limitiranoj seriji, omaž gpz-u 900r...perverzija kolor sema, iako ne volim crveno. Al da znas da je prilicno velika razlika "obicnog" u odnosu na performance sport, drugacije ispucava snagu i ranije eksplodira, ima celu liniju Akrapa i drugaciju mapu, ako imas prilike, probaj ga, ja sam dugo, dugo trazio bas njega...i nasao. HyperSport u punom smislu te reci! Ili sto bi definicija rekla "motocikl kreiran da velike distance prelazi velikim brzinama". Ali opet, za moj stil voznje je sport tourer Kad sam naleteo na ovaj 30th Anniversary model - jednostavno nisam mogao da odolim. Iako znam da samo godinu kasnije umesto Nissin kocnica dobija dosta bolji Brembo, malo bolje vesanje i sve, ipak sam zagrizao za ovaj. A uzivo je jos lepsi... Znam da je Performance Sport sa drugacijom opremom, ali nisam znao da je i remap radjen u tom smeru. Ovaj moj od prvog dana ima komplet Brock's 4-1, pa su oni i flesovali ECU ( i skinuli blokadu na 299 kmh, odnosno 187 mph ). Svakako jedan neverovatan motor, pouzdan, komforan, povozan, sa razumnom potrosnjom, odlicnom ciklistikom, i bukvalno toliko snage da stvarno ne verujem da ce se iko ikada pozaliti na nedostatak iste I da, bolji je od Hayabuse Pre ovog sam imao obican ZX-14 ( bez "R" ) iz 2008. godine, D&D karbon 4-2, Power Commander, bio je kao lutka. Ali kada sam kupio 14R, uporedio ih, ipak je R dosta finiji, ugladjeniji, sofisticiraniji, ne znam vise koju lepu rec da nadjem Daleko od toga da je los, ali je R bas bas ono kakav treba da bude, sa svim upeglanim sitnicama. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21966 Napisano Octobar 20 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nemanja88 je napisao: HyperSport u punom smislu te reci! Ili sto bi definicija rekla "motocikl kreiran da velike distance prelazi velikim brzinama". Ali opet, za moj stil voznje je sport tourer Kad sam naleteo na ovaj 30th Anniversary model - jednostavno nisam mogao da odolim. Iako znam da samo godinu kasnije umesto Nissin kocnica dobija dosta bolji Brembo, malo bolje vesanje i sve, ipak sam zagrizao za ovaj. A uzivo je jos lepsi... Znam da je Performance Sport sa drugacijom opremom, ali nisam znao da je i remap radjen u tom smeru. Ovaj moj od prvog dana ima komplet Brock's 4-1, pa su oni i flesovali ECU ( i skinuli blokadu na 299 kmh, odnosno 187 mph ). Svakako jedan neverovatan motor, pouzdan, komforan, povozan, sa razumnom potrosnjom, odlicnom ciklistikom, i bukvalno toliko snage da stvarno ne verujem da ce se iko ikada pozaliti na nedostatak iste I da, bolji je od Hayabuse Pre ovog sam imao obican ZX-14 ( bez "R" ) iz 2008. godine, D&D karbon 4-2, Power Commander, bio je kao lutka. Ali kada sam kupio 14R, uporedio ih, ipak je R dosta finiji, ugladjeniji, sofisticiraniji, ne znam vise koju lepu rec da nadjem Daleko od toga da je los, ali je R bas bas ono kakav treba da bude, sa svim upeglanim sitnicama. Tako je... I ja sam do skora imao dva komada, Isto 2008-mo ABS i Performansa... dva TOTALNO razlicita motora, a svaki dobar na svoj nacin, Performans je za klasu bolji u svemu, daleko od toga da je drugi los ali se ipak vidi upgrade...kocnice, snaga, ogibljenje, ciklika... sve je drugacije, u korist 2.gen naravno. Ali barem ti to vec sve znas jer si imao oba pa mozes da uporedis. Verujem da je tvoj motor uzivo brutalan, voleo bih da ga vidim a i ti da probas performansa. A da je bolji od Buse, jeste...u svemu. Imao sam i prvu i drugu gen. a trecom sam jako razocaran, zamalo sam se zajebo da je kupim... Ali...Kawa je Kawa... P.S. Sledeci ce def. biti H2 ali zeleni ostaje u kuci... Promenio Octobar 20 član BokyBoy 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21120 Napisano Octobar 20 Integrisan, 6542 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan - 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano Octobar 20 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Nemanja88 je napisao: A brateeeeee , ne seri ?!? Nikad ikad nemoj da prodas ovaj bajk... On ce u nekom trenutku postati to da nece imati cenu, samo docekaj svojih 5 min da se sepuris tada. Do jaja ! Prelepo ti je to motorce! Isao li si nedje dalje s njim ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Octobar 20 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek moj ljubimac, čekajući novog vlasnikaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5630 Napisano Octobar 20 Drug član, 2703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 aj budi covek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 669 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lutka! Nole jako lepo pazi na njega. Imao sam priliku juče da vidim motor!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 525 Napisano Octobar 22 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2025. at 8:38, Darko Mihajlovic je napisao: A brateeeeee , ne seri ?!? Nikad ikad nemoj da prodas ovaj bajk... On ce u nekom trenutku postati to da nece imati cenu, samo docekaj svojih 5 min da se sepuris tada. Do jaja ! Prelepo ti je to motorce! Isao li si nedje dalje s njim ? Hvala, hvala! Iskreno, nije mi u planu da ga prodajem. Nego, bas zbog tih mojih "neimanja planova prodaje" ( citaj - izgovora ) sam i dosao do ovde ( P.S. Pod ciradom je R1 iz 2004., plus gospodjina Vespa Primavera u drugoj garazi ) Nisam ga vozio nigde duze, uglavnom se vozikam tu po Cikagu i okolini ( radijus od ~50 milja, kombinacija grad/magistrale/auto put ). Za duza putovanja tu je gospodar americkih drumova 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...