ПИпезос 8641 Napisano Jul 12 Drug član, 595 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle gomile peripetija oko dolaska novog motora, od danas sam ponosni vlasnik Hondine severne teritorije NT1100, što bi rekli konfiguracija u fulu, sa dct menjačem i sistemom elektronske suspenzije, tu je više od standardne opreme dodat gornji kofer i svetla za maglu ili što bi u našem žargonu bilo bolje kasti svetla za vidljivost, bogme od kad prodadoh moju afriku evo puna tri meseca mez velikog motora i vožnje mojom amfibijom bmw skuterom mogu reći da me malo i trema uhvatila kad sedoh na ovu plavušu ali najbitnije je da mi se vratio osmeh na lice i za mene moto sezona 2025 počinje od danas. 44 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 12 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sretnih kilometara! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jul 12 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kolega, u zdravlju da se vozis i obidjes citav svet, i da te Honda uvek kuci vrati bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jul 12 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja. 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Jul 12 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh Žare kako su mu čučnuli koferi k'o guza na nošu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Jul 12 (promenjeno) Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja. Oršava Promenio Jul 12 član bajker71 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2467 Napisano Jul 13 Mr., 615 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, ПИпезос said: Evo posle gomile peripetija oko dolaska novog motora, od danas sam ponosni vlasnik Hondine severne teritorije NT1100, što bi rekli konfiguracija u fulu, sa dct menjačem i sistemom elektronske suspenzije, tu je više od standardne opreme dodat gornji kofer i svetla za maglu ili što bi u našem žargonu bilo bolje kasti svetla za vidljivost, bogme od kad prodadoh moju afriku evo puna tri meseca mez velikog motora i vožnje mojom amfibijom bmw skuterom mogu reći da me malo i trema uhvatila kad sedoh na ovu plavušu ali najbitnije je da mi se vratio osmeh na lice i za mene moto sezona 2025 počinje od danas. Cestitke i da je se navozas. Samo da dodam da si snimljen kojekude po bespucima interneta 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7516 Napisano Jul 13 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Žaksi je napisao: Jedna današnja. Evo ga i Zare....sad komentarisem sliku sojkinog GS-a , udjem ovde , i oslepim od slike . Aloooo... Jel vi terate te motore il ih samo sapunjate ?! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jul 13 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic samo sapunjam.....ništa lepše.Zato volim tvoj smisao za humor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11180 Napisano Jul 13 Drug član, 3547 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bajker71 je napisao: Jedna današnja. Oršava Menjaj taj krš od telefona. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jul 13 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hulk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 699 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle gomile peripetija oko dolaska novog motora, od danas sam ponosni vlasnik Hondine severne teritorije NT1100Cestitke! Afrikin blizanac, neka te dobro sluzi.Ja u sredu odlucio da cu definitvno terati motor sa sobom na 'odmor', u cetvrtak kupio prikolicu na aukciji, petak preuzeo, juce natovario i put od 1400km pod tockove.Mogu reci da Afrika cudno izgleda sa ovako sabijenom suspenzijom, kao da je zoom smanjen na tipa 70% 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8641 Napisano Jul 14 Drug član, 595 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dule0911 je napisao: Mogu reci da Afrika cudno izgleda sa ovako sabijenom suspenzijom, kao da je zoom smanjen na tipa 70% da znaš da baš čudno izgleda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 95 Napisano Jul 14 U prolazu, 55 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ranojutarnja vožnjica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 120 Napisano Jul 16 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan juče pazario KTM SMC 690R 2024 godište 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan! Nema bolje mašine od 690. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25008 Napisano Jul 16 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7062 Napisano Jul 16 Drug član, 1544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/26/2025 at 10:21 AM, Milan81 said: Ovo je kad se spustas iz pravca Trebinja? Selo Podi? Turion. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 509 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubimica. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12901 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Lepa ti ova ,, Honda''. Promenio Jul 16 član Best 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25008 Napisano Jul 16 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, od uvek sam na Hondi Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8163 Napisano Jul 17 BJB Maxi Scooter Club, 6354 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo 'ladovine dok draga "samo još nešto pogleda"... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8334 Napisano Jul 17 Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, alexanto said: Malo 'ladovine dok draga "samo još nešto pogleda"... Ja tako zamišljam pakao. Šoping centar u koji će me Računovođa baciti da okajem grehe. Ništa ne mrzim kao šoping 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...