Darko Mihajlovic 5816 Napisano Petak u 09:43 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim da @Djomla_ nema kanticu za ulje , i onu za 5 litara benzina ! Veliki minus !! Gore rostilj prazan ! A cak do kafica isao !! Ne znam oce li uspeti Mogu samo da kazem : IZDRZI DRUZE !!! ( Ajde , da te ne prozivam za to sto nemas jos 3 para maglenki, a i oprosticu ti sto te torbe nisu wunderqracpalac ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 143 Napisano Petak u 09:48 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Za 3 para maglenki te pozdravljam a ostalo pusti kraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2411 Napisano Petak u 09:49 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse od jutarnjeg seksa na forumu! Svi smo nasi samo jasi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano Petak u 10:01 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da nema zle krvi !! Svi smo nasi.. Samo menjamo ko je u buretu za jebanje... Nema ljutis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 143 Napisano Petak u 10:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja vidim isti je u buretu i ne menja se,nego ga samo jos vise. Promenio Petak u 10:29 član Djomla_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano Petak u 10:16 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Djomla_ je napisao: Kako ja vidim isti je u buretu i ne menja se,nego ga samo jos vise jebemo! Pa dobro , Nola znam licno , to mi je drugar...imam slobodu da mu ga zavucem cesce i znam da nece da se naljuti Ponekad ubacim u bure i zlog malog pedera , koji ima akcije u PUG-u... Mene jebu za trulez na mazdi... Okrece se , okrece ..nije da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano Petak u 10:19 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovi što prozivaju momke na GS-ovima stvarno smaraju, tačno osećam dozu ljubomore.. Realno bi ja tu podelio banove, bar 30-60 dana.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano Petak u 10:21 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga... Kud ga prizvasmo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 111 Napisano Petak u 10:38 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ja od ljubomore se i ne javljam GS vozačima koji idu u susret. Mada i kako bi mi obe ruke bile na kormanu u slučaju da moram izbegavati glavu motora i kofer. Zato što su dosta van motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano Petak u 10:49 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumeš ti to, Bajo moiiii Polako, kad kupiš shvatićeš. Možda i nećeš, jer nije se svako za GS-a rodio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 111 Napisano Petak u 10:52 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne shvatate moje šale ozbiljno. Nemam ništa protiv GS-a i njegovih kofera pa makar stavljeni za do prodavnice. Nemam ništa protiv ni za GS vozače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan I mi kofere za motor imamo 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2206 Napisano pre 22 sati Drug član, 822 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Vujka je napisao: I mi kofere za motor imamo Не ваља, нису коцкасти 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 21 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Atorn na mome (ljubimcu) Al mu čuči, izraz na licu sve govori...pečen je 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11188 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2580 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Al mu čuči, izraz na licu sve govori...pečen je On još ima da menja motore, ali šta ćeš ti ? Šta je sledeće, u najavi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Blaza je napisao: Šta je sledeće, u najavi ? Izbor se svodi samo na dva primerka... H2SXSE ili ZX14 2015+, iskljucivo Sport Performance... Videcu jos u glavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 17 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2741 Napisano pre 15 sati Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to slika sa PrajdaPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18403 Napisano pre 14 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 13 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krmco je napisao: Jel ti to slika sa Prajda Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Samo si ljubomoran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5816 Napisano pre 13 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadji razliku [/url ] 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8572 Napisano pre 13 sati Solo Rider, 3237 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја и јуниор 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 194 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja fotka, na povratku iz NS-a u BGD 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2772 Napisano pre 4 sati ODUSTO OD DIJETE, 2715 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Krug po Fruškoj gori i pauza u Inđiji 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10628 Napisano pre 56 minuta Drug član, 3430 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bleki bio u galopu ova dva dana... a dugo nije...! Na kraju i malo auto puta, da se produvaju ventili. 100 KS? ... my ass... no way Pedro! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...