Tumbe 3377 Napisano Jul 15 (promenjeno) Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo da vidi @Motorcyclist. A ne da se mlati s'onim SV i banditosima. Ko da je meksikanac... Inače @h0use, top izgleda. Promenio Jul 15 član Tumbe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16840 Napisano Jul 15 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Tumbe said: Ovo da vidi @Motorcyclist. A ne da se mlati s'onim SV i banditosima. Ko da je meksikanac... Inače @h0use, top izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Jul 16 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, h0use je napisao: Malo nove grafike Mitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre pocetka sredjivanja Daelim vs 125 f 2010 godiste 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jul 22 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SerbianScout 19 Napisano Jul 22 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ženeva Motocikl: Ducati Multistrada 1260S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejoking 20 Napisano Jul 23 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia SR GT 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da predstavim i ja svog ljepotana,jedna po danu a i jedna nocna jer su im svjetla brutalno dobro odradjena 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 457 Napisano Jul 24 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Jul 24 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Jul 24 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, pedjazz je napisao: Kako se ne plasis da ti voda pomrsi struju? Ja nikad ne bih tako kupao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jul 24 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pomrsi struju, ubrza propadanje ležajeva, koroziju... al da je lep, lep je, imam blagonaklonost prema Tandžari, super motor, često mi bude žao što prodade moju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 457 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 7. 2024. at 20:45, Zarkela je napisao: Kako se ne plasis da ti voda pomrsi struju? Ja nikad ne bih tako kupao motor Ne puskari se kao auto. Polako se spere sa paznjom,bez usmeravanja ka tabli. Spere se sa odstojanja,zatim prebrise. Ja tako,nisam imao nikad tegoba bilo koje vrste. Kako vi perete zaprljan motor?? Bas me zanima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj dan pre dve godine. Al proletese... free photo hostJel ovo VFR? Prelepo izgleda motorSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16840 Napisano Jul 31 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, marcos said: Jel ovo VFR? Prelepo izgleda motor Sent from my iPhone using Tapatalk Jeste, moj bivsi motor. Uz RC-36 II najlepsi VFR, bar meni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 31 Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg i ja ispred samoposluge u Salakovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Jul 31 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Pingvin37 je napisao: @Forsberg i ja ispred samoposluge u Salakovcu Di ćete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 31 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, ProMaster je napisao: Di ćete? Bili sa @Dule Sebeški i jos par forumasa na moto skupu. Ovo natovareno je kamp oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 113 Napisano Avgust 1 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz Rumunije 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
memyself 14 Napisano Avgust 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: HYOSUNG Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan HYOSUNG Aquila 250 . nije beast ali i nejdem na trke 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7905 Napisano Avgust 4 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Raduje me svakim napravljenim kilometrom. Buba 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 10 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16972 Napisano Avgust 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Crnka u suton... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...