Sharky - Alex 6355 Napisano April 9 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2024. at 18:04, Darko Mihajlovic je napisao: I mi dizalicu za trku imamo !! www.medinobend.rs Znaci pocela proizvodnja letecih motora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4722 Napisano April 9 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ovako ga zamisljam ( leteci motor ! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 11 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve moje Honde 18 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano April 11 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I koji se najbolje pokazao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano April 11 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2024 at 8:50 PM, petar_lord said: Pozdrav sa Radan planine Ovaj motor mi nikada nije prošao ispred radara postojanja ne znam kako... Deluje jako dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 11 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zarkela said: I koji se najbolje pokazao? Ovaj poslednji \Transalp jos ne znanm uzeo sam ga skoro pre 2 meseca sa Afrikom sam najvise presao Karpati,Kavkaz Albanija.... a Evropa kad sednes na nju kao da si uzahao lokomotivu.,napravio sam samo jednu veliku turu i to po Turskoj 25 dana i 7000km ne uzbudjuje se zbog bocnog vetra koga u Turskoj ima na pretek za tu njenu snagu potrosnja razumna 5,5 l kod nas nedovoljno poznat i podcenjen motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano April 12 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2024 at 8:26 AM, Andrej_Hotstepper said: Ovaj motor mi nikada nije prošao ispred radara postojanja ne znam kako... Deluje jako dobro. Ja ga dozivljavam kao srpski golf 2 Magare za drum , ali samo asvalt , sa svim svojim manama i vrlinama zna da lepo sluzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4722 Napisano April 12 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Za put spremni www.medinobend.rs 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano April 12 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Za put spremni www.medinobend.rs 'uši ga!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 12 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sedi ispod prozora spavaće sobe, sama, juče prvi put kod mene nevožena, kaže jebeš nogu, ajmo. I odosmo :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 12 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nova definicija motora na copavoj Izvini morao sam 1 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 12 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2024. at 20:50, petar_lord je napisao: Pozdrav sa Radan planine E s koje strane Radana fini neki put ja zadnji put kad sam bio na Radanu izgledalo ovako Promenio April 12 član MatorKonj 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano April 12 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MatorKonj je napisao: E s koje strane Radana fini neki put ja zadnji put kad sam bio na Radanu izgledalo ovako Jao druže, moj otac je jako dugo vozio identičan R4, to je prvi auto koji sam ko klinac vozio. Ne mogu ti opisati kako volim taj auto, čim nešto para u životu pretekne imaću ga kad tad! Svaka čast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano April 13 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj suprugi je R4 iliti Rešo što ga ja zovem, simpatičan auto. Planiram da je obradujem nekom prilikom. U glavi mi je crveni sa krem sedištima, pa ako naleti solidan, možda se i ohrabrim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano April 13 (promenjeno) Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, MatorKonj said: E s koje strane Radana fini neki put ja zadnji put kad sam bio na Radanu izgledalo ovako Od prosle godine je novi put i to novo asvaltiran , ja sam pravio sledeci krug -rutu : 1. Prokuplje - Bojnik -Lebane - Negosavlje (put prema Medvedji) - Lece - Gornji gajtan i onda pocinje novi alvalt sve do Prolom banje. U povratku put za Kursumliju i do Pk . Krug od nekih 80km . Put je zanimljiv sa dosta krivina , uspona i padova sa negde i preko 12% nagiba , tako da najverovatnije ce biti prohodan samo kada nema snega jer mislim da ce se te deonice veoma tesko cistiti.. Promenio April 13 član petar_lord 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 13 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, petar_lord je napisao: Od prosle godine je novi put i to novo asvaltiran , ja sam pravio sledeci krug -rutu : 1. Prokuplje - Bojnik -Lebane - Negosavlje (put prema Medvedji) - Lece - Gornji gajtan i onda pocinje novi alvalt sve do Prolom banje. Put je zanimljiv sa dosta krivina , uspona i padova sa negde i preko 12% nagiba , tako da najverovatnije ce biti prohodan samo kada nema snega jer mislim da ce se te deonice veoma tesko cistiti.. Ako sam te razumeo do Proloma prolazi pored Lazarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 13 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, maza1 je napisao: Mojoj suprugi je R4 iliti Rešo što ga ja zovem, simpatičan auto. Planiram da je obradujem nekom prilikom. U glavi mi je crveni sa krem sedištima, pa ako naleti solidan, možda se i ohrabrim. Da ne idemo mnogo u off,mogo bi mogo da ti pricam o tom autu...dace Bog videcemo se,inace jedan zanimljiv podatak dva puta je osvajao trece mesto na Dakaru u svoje vreme u konkurenciji sa Rendzroverima,Puhovima... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano April 13 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MatorKonj said: Ako sam te razumeo do Proloma prolazi pored Lazarice Da , da.. to je taj put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano April 13 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj, od drugara... 2014.god, 15.000 km 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 13 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, petar_lord je napisao: Da , da.. to je taj put Moraću u dogledno vreme da se provoza dok je nov asvalt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano April 13 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se.. mozemo zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitchigeno 19 Napisano April 14 U prolazu, 20 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: R1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano April 14 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče obaranja po krivinama, ja dalje ne smem. Gledam juče na potezu od Topole do Rudnika, dvojica kolega, braća Markez, obilaze nas po krivinama na koleno, i još se javljaju, pozdravljaju nas ! Lepo je videti kako neko zna da vozi, mada mi trasa baš i nije za te egzibicije. Ail šta ja znam, ja teram kolko smem... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16854 Napisano April 14 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad nisam ni imao para za takve egzibicije gde bi pad u najbolju ruku znacio unisten motor i kraj voznje u narednih par godina. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano April 14 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blaza je napisao: Što se tiče obaranja po krivinama, ja dalje ne smem. Gledam juče na potezu od Topole do Rudnika, dvojica kolega, braća Markez, obilaze nas po krivinama na koleno, i još se javljaju, pozdravljaju nas ! Lepo je videti kako neko zna da vozi, mada mi trasa baš i nije za te egzibicije. Ail šta ja znam, ja teram kolko smem... Hahaha,i za ovo je radila brusilica. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...