shoyyka 10150 Napisano Octobar 11, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dok nije promenio vlasnika evo još neka 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Octobar 11, 2023 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Moja Ergela i svega pomalo, Italijan, Svabo i Japanac: Promenio Octobar 11, 2023 član Pirotehnicar 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Octobar 11, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zavidna kolekcija Bog mi kolega Samo.. kad ti to stižeš sve da provozaš ? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Octobar 11, 2023 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Dule Sebeški je napisao: Zavidna kolekcija Bog mi kolega Samo.. kad ti to stižeš sve da provozaš ? Trenutno nikako, lezim u krevetu sa diskus Hernijom . Ali ima ko da provoza, nasljednik je napunio 18 i polozio za A pa voza Tracera, a ponekad malo i veliki traktor. Najmanji je oglasen da se proda posto je sad malo visak. Mada i kod tebe u potpisu vidim 6 tockova. Okaci sliku? Promenio Octobar 11, 2023 član Pirotehnicar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Octobar 11, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 11, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Dule Sebeški said: Tenera najlepsa naravno ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Octobar 12, 2023 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/11/2023 at 11:09 AM, shoyyka said: Ooo Milane, ozbiljna neka jaša.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marek1987 je napisao: Ooo Milane, ozbiljna neka jaša.. Pa gde si Mare, nema te... samo zarađuješ dok TDM 'vata paučinu? Jaša je super, na oglasima je... za broj mi veća, možda bi tebi odgovarala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Octobar 12, 2023 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, shoyyka said: Pa gde si Mare, nema te... samo zarađuješ dok TDM 'vata paučinu? Jaša je super, na oglasima je... za broj mi veća, možda bi tebi odgovarala? A zarađujem..kolko da imam za taj majonez i parizer i neki vafl ako uleti, uleti. Ajder der i ja da metnem koju sliku. Ne pređoh 2000 km ove godine s oba motora ukupno. Jakna je baš lepa al neću ja to nosit buraz, vidiš da sve manje i vozim. Tebi baš dobro stoji, bar na slikama. A i slaže se uz Suzu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marek1987 je napisao: A zarađujem..kolko da imam za taj majonez i parizer i neki vafl ako uleti, uleti. Ajder der i ja da metnem koju sliku. Ne pređoh 2000 km ove godine s oba motora ukupno. Jakna je baš lepa al neću ja to nosit buraz, vidiš da sve manje i vozim. Tebi baš dobro stoji, bar na slikama. A i slaže se uz Suzu. Ne gubi na lepoti TDM! Sedište uuu...udobnost! Ti jašu kad bi obukao na TDMu,s tim vizirom, prokuvao bi u sred zime. Da, nosiću je, možda se i ugojim...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja,sa Fruške Gore,i to sa pljugom.......što samo @lencuga da izgleda svetski,kad mogu i ja 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možete da pričate šta hoćete,dva najlepša Bandita.Bata Vojin @bajker71 i moj.Jesam.......pristrasan sam. 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Bandit ko nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đolence 14 Napisano Octobar 15, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: CF Moto MT 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Octobar 16, 2023 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao GSR, došao CBF Promenio Octobar 16, 2023 član Belajmaker 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 209 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 9. 2023. at 20:15, shoyyka je napisao: Hvala koleZi @Skittles na fotosu u Kladovu. To je to...kad se slika, da se vidi kolega...motor...broj tablice...Ne razumijem kad neko slika motor pa zalijepi broj da se ne vidi, ili sebe, pa navuče kapu...mora da je neka tražena roba... Pozdrav od Pafa gdje god bio... 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Нов члан породице, ваздушара 2011.. 41 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Paf je napisao: To je to...kad se slika, da se vidi kolega...motor...broj tablice...Ne razumijem kad neko slika motor pa zalijepi broj da se ne vidi, ili sebe, pa navuče kapu...mora da je neka tražena roba... Pozdrav od Pafa gdje god bio... Pafe legendo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1316 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Paf said: Ne razumijem kad neko slika motor pa zalijepi broj da se ne vidi, ili sebe, pa navuče kapu... Svako ima razlog zbog cega nesto radi bas tako kako radi … 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9617 Napisano Octobar 17, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Немања Čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Blaza je napisao: @Немања Čestitke ! Хвала пуно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @Немања, честитам! Заиста прелеп! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MrD je napisao: @Немања, честитам! Заиста прелеп! Хвала. Има мало да се ради око естетике, да га доведем у мени прихватљиво стање али добро, полако и биће то све цакум пакум Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Octobar 17, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Немања je napisao: Хвала. Има мало да се ради око естетике, да га доведем у мени прихватљиво стање али добро, полако и биће то све цакум пакум Ja sam odma' sa slike vid'o da ima da se poradi na estetici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...