Marko Mk4 271 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BokyBoy je napisao: Radis ovde ili u prolazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Maj 6, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe, kaaakva masina druzeeeee! Balavim Imam prijatelja, strasno zauzetog (ne stize da vozi), u Sokobanji zivi... Kupih kucu dole do njegove, i tako rec po rec sprijateljimo se. Dolazim cesto raznim motorima, jednom prilikom kaze mi on "i Ja vozim, tj. vozio sam" Udjemo u garazu a tamo r1200rt iz 2009 god! Pokriven, prasnjav... 5 dana sam ga rasturao, servisirao, zamenio akumulator... Nije registrovan pa ga samo na kratko probah. Prosle godine salje mi on sliku tablice, odmah sam znao sta to znaci! Provozao sam se iz Sokobanje preko Rtnja, Paracina do Kragujevca, pa odatle nazad na Rekovac, Cicevac, Aleksinac, Bovan... 300km krug ga nisam ugasio! Kaaaaakva motorcina, kao autobus! Na njemu si siguran, osecas se jako! Mmmmmm.... Pozitivno sam ljubomoran, uzivaj! Imas i na cemu... P.S. Deauville 700 uzeh u Lazarevcu, Milomir se covek zove, iz Kozaracke ulice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16329 Napisano Maj 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko Mk4 je napisao: Radis ovde ili u prolazu? Tu sam, u Nadzoru, svrati slobodno ako si i ti tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsa dvanaestica. I ti hoces da je prodas ccc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Maj 6, 2020 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boky daj krug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ti ja krug 12 je 12 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Maj 6, 2020 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan E na ovom bar ne bih imao tremu hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Tu sam, u Nadzoru, svrati slobodno ako si i ti tu negde. Preko puta. Vazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Tumbe said: @floyd032, i ja perem motor. Ali više volim to kući. @Markone88 je to usavršio. Pere "u hodu"... Mare, nema ljutiš... Lep ti je motor, pa imamo motiv za zezanje... Ma kakvi ljutim prelepa ova makina, sa srecom da te sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I ja se ponovih skoro 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2020. at 9:00, N.F.S. je napisao: Daaaa, i to ovakva, kao donji deo oklopa... Izuzetan agregatic, petom vozis od 50 do 150kmh, lenj, predvidiv... Cesto se vozim u gustom saobracaju, nema cimanja ni agresije, samo zen Kad ga prodajes? Inace ovaj oklop mu je bas lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Maj 7, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, kada ga sve sredim pa bude dosadno! Inace moze za CBF 1000 odma' Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Hehehe, kada ga sve sredim pa bude dosadno ... mogu li ja da posaljem svoju VFR-k na taj full tretman u KG, ostavim je na koliko vremena ti kazes, napunim rezervoar, ovlascenje za upravljanje, platim sve sto treba i posle nekog vremen vratim nazad u Bgd. Moj motor prosto urla na glas za nekim kao sto si ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Maj 7, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi je juce na PP poslao nas drugar odavde MilanM88 :D, ja ovo sto radim nije cenovno isplativo, sto bi se reklo "za svoj gros i o svoju glavu"... Odgovoricu ti sto i njemu, svratis, pijemo kafu, pricamo o motorima :D, saslusam tvoje zelje pa ti svoje mogucnosti predocim Uzmem ja sa foruma jedan motor godisnje, u periodu kada mi je dosadno a na svom (motoru) nemam sta raditi... Mahom ljudi zele estetiku i neutralno upravljiv motor, dosta im bude "rvanja", uz losu amortizaciju sve vise primecujem i zapustanje kocionog sklopa a o bitnosti istog nema potrebe da govorim... Agregate ne otvaram niti popravljam osim na svom motoru, mehanicar nisam (po vokaciji elektricar) i ne praksujem se na tudjem, svaki model koji upoznajem "iznutra" iskljucivo je moj :D. Gde procenim da treba, svoje vreme umem i na poklon dati 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Binarni 17 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čakovec, HR Motocikl: vfr 800 vtec Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 8, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2020 at 11:39 AM, lemy said: Isterani malo napolje da uhvate sunca Meni ova slika ko melem za dušu. Na zid bi je metnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ta vfr-kaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Savan-e daj par slika tog prelepog crvenog Triumph-a' sta si se stiso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je još sa starim fabričkim auspuhom. Nemam ništa novije a trenutno sam u radovima pa ću ostati dužan. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ZuzanaSent from my LYA-L29 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 9, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2020. at 16:52, Savan je napisao: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro kolega je li ovih 12 volti uticnica bila ili si ti ugradjivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sam ja sam ugradjicao. Ne zbog uticnice, mada mi je tad poslužila jer sam prethodno veče uzeo navigaciju a nisam stigao da je povežem na struju pa sam navigaciju punio preko uticnice. A uticnicu sam prevashodno uzeo zbog voltametra na njoj, još iz doba kad me je zezala struja pa sam hteo da vidim šta se dešava tačno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4424 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...