acim 765 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan komaNS, zar je trebalo da zapinje pa da padne? Tako se ne osvaja titula, već konstantnim podijumima. Ako je bio nesiguran u prednji kraj, naravno da nije trebalo da zapinje jer je 20 poena daleko bolje od 0. Da je kraj sezone, zapinjao bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan komaNS, zar je trebalo da zapinje pa da padne? Tako se ne osvaja titula, već konstantnim podijumima. Ako je bio nesiguran u prednji kraj, naravno da nije trebalo da zapinje jer je 20 poena daleko bolje od 0. Da je kraj sezone, zapinjao bi. Slazem se sa tobom 100% , a opet sa druge strane svi kukamo kako nam je Moto GP dosadan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Lakse bi podneo da je rekao iskreno Nisam mogao da stignem Stonera nego sto je poceo da se bavi racunanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 29, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da je motogp dosadan obicno tvrde rosijevi navijaci. Elem, sve cestitke pobedniku - mislim da je posle starta bio negde peti ili sesti ali se agresivnom voznjom probio napred, pretekao Pedrosu i Lorenca. Potom odrzavao prednost, a u poslednja dva kruga mu malo dao po gasu Stvari polako dolaze na svoje mesto, bitno da je arm-pump zalecen. Inace, u prvih nekoliko krugova je bas bilo napeto, skoro tako nije bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Arm pump je takav fenomen da tesko moze da se zaleci. Bilo je jednostavno dosta vremena da se ruka odmori, a on covek nije hteo nikakve intervencije i specijalne tretmane. Pominjao je da je i ovaj put osecao probleme, medjutim nisu bili tako izrazeni kao u Qataru...pobeda leci sve Do sledeceg napora ima nesto vise od 4 dana, pa ce to biti u stvari pravi test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 29, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo stvarno nije u redu, markez je zasluzio ovu pobedu Koju pobedu?! ovu koja je nezasluzeno pripala espargu ?!? Jesi li gledao trke na netu, bez komentara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Arm pump je takav fenomen da tesko moze da se zaleci. Stonera zeza arp-pump samo kada ne pobedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je za Doviciosa, ništa od njega, a pogotovo razočarava Spies Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 29, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arm pump je takav fenomen da tesko moze da se zaleci. Stonera zeza arp-pump samo kada ne pobedi Ili ne pobedi samo kad ga zeza arm-pump? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Arm pump je takav fenomen da tesko moze da se zaleci. Stonera zeza arp-pump samo kada ne pobedi Ili ne pobedi samo kad ga zeza arm-pump? Žili mu ruka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pump ili ne ...voleli ga ili ne...ali čovek koji ga u zadnjem krugu sa poderanim gumama prži kao da je tek sredina trke, pokazuje da je u spreman i psihički i fizički. A Lorenco...šta sad , bože moj, ovu trku dobio kamenko a sledeću možda on, 2 mesto donosi puno više bodova nego nijedno...mali je pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi samo volim doci pogledati komentare,jos kad Stoner pobedi (i sam navijam za njega)prosto neverovatno da mogu ovde bi mu najradije neki to ponistili ...Samo kad su se ucutali ovi sto su se kleli nekada u 46,a i ovi Lorencatori,provokatori ne podnose poraz nikako sve u svemu meni je bilo zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Arm pump je takav fenomen da tesko moze da se zaleci. Stonera zeza arp-pump samo kada ne pobedi Ili ne pobedi samo kad ga zeza arm-pump? Žili mu ruka! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA covece od kad nisam cuo ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 30, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kolko je vecini krivo kad Stoner pobedi da mi vec postaje impresivno. Sta vam tolko smeta samo da mi je znati ? Meni je licno bila ok trka. Zao mi je Hejdena, covek se trudio za medalju i mislim da na kraju nije zasluzio da bude samo jedno mesto ispred primadone. Sta se desavalo sa Edwardsom ? I sta se desava sa Spiesom ? On covek prso od pritiska izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 30, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam tolko smeta samo da mi je znati ? Rossi-evci... uključujući i Aćima, on je konvertirao nema ni dve godine a mora da prođe sedam, toliko treba da se promene sve ćelije u organizmu. A i kod kuće ne sme da kaže da se na forumu pravi da navija za Lorenza, utepala bi ga snajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bata kameni nastavi u ovom stilu i u Eštorilu, čupa ima da pojede sve lizalice na lageru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan a i ovi Lorencatori,provokatori ne podnose poraz nikako sve u svemu meni je bilo zanimljivo Dobro je što ste vi prethodnu trku stojički podneli (ćutali ste kao s.se, a sada se busate ) Sta vam tolko smeta samo da mi je znati ? Rossi-evci... uključujući i Aćima, on je konvertirao nema ni dve godine a mora da prođe sedam, toliko treba da se promene sve ćelije u organizmu. A i kod kuće ne sme da kaže da se na forumu pravi da navija za Lorenza, utepala bi ga snajka. Slušaj, ja sam tebe sa mojom ženom upoznao, a ti mene sa svojom nisi, pa ti sada gledaj ko je veći p...čar, ti ili Kamenko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I može da te opere samo da me ponovo vodiš u neki klub u Budimpešti, ali ovaj put dolazim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 30, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I može da te opere samo da me ponovo vodiš u neki klub u Budimpešti, ali ovaj put dolazim sam Ja sam u poziciji i cekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan I može da te opere samo da me ponovo vodiš u neki klub u Budimpešti, ali ovaj put dolazim sam Čekaj samo dok gazdarica Sneža pročita ovaj tvoj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dobre borbe kao što je i red treba čestitati protivniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje vreme došlo, da se čestita za mesto 9-11 Moguće da nisam bio na nekom času ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan To je samo vrlina velikih po svakom pitanju , sa i bez rezultata 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 30, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Svakom dodje kraj, pa ce doci i Stoneru. Cudno je da je Stonerovim navijacima vece sadovoljstvo kad je Rossi deveti, nego kad Stoner pobedi. Izgleda mi da je stonerovcima desnica ojacala od celodnevne pump akcije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, zaista se govorka po boxsovima da bi Stoner mogao da okaci kacigu. ako ne za vazda, onda na neko vreme. Poznata je njegova privrzenost familiji i rodnoj grudi Australiji i secam se neke price tipa "ja kad uzmem neku kintu, ima da dam caletu da kupi dobre krave i da prosirimo farmu i odo' da uzivam, da jasem i pecam". Sad...novinar k'o novinari, moraju nesto da smisle kako bi se clanci prodavali,ali...mnogi zaista misle (mozda neki i zarko zele) da bi to vrlo brzo moglo da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...