Pei 9 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ocemu ti pricak, ko te tera da sta razumes, niko te nista nije ni pitao, pisete nesto i sami odgovarate. Pise neko vdeo nekog sa beli motor vozi sa ispruzene noge. Pa u cemu je problem pa meni saljete komentare.I sta ti smetaju nislije, vranjanci, seskovcani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Pei je napisao: Gde si vido majke ti Nisam jer si zadovoljan, i ne postavljaj vise ovakva pitanja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Mart 27, 2023 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pei je napisao: pisete nesto i sami odgovarate. Pre 3 sati, Pei je napisao: Nisam jer si zadovoljan, i ne postavljaj vise ovakva pitanja. Ovde ti sam sebi odgovaras... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imate li mozda neki kontakt ko ima xciting za djelove? Trazim tablu Nova je 370 eura.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Mart 27, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika najpre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3522 Napisano Mart 27, 2023 Malinar u pokusaju, 1689 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2023 at 11:59 AM, boza_kg said: Alexa je generalno u pravu, ali nije sve tako jednostavno, mnogo zavisi od konteksta. CVT je jedan genijalan, ali pipav sklop. CVT je i skup za održavanje, za 20 000 km sam na x9 uložio duplo više novca nego za 50 000 km na suzukiju, apropo prenosa. Jbg, skup sklop i delovi su skloni trošenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste skup, a što veća kubikaža, (ne)proporcionalno je još sve skuplje. Kada dođe vreme za zamenu naravno, neće u prvih 20.000 da bude potrebno ulaganje. Ali eto, čisto kao info za početnike koji kupuju polovnjake - uglavnom dosta mora da se uloži u skuter da bude sve kako treba. A kod nas dolaze većinom krševi iz inostranstva, koji su odavno zreli za debela ulaganja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Maj 4, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vremena trazim tablu za xciting ali bezuspjesno, mislio sam da narucim novu 230e preko jednog sajta iz Francusie, zanima me,da li ce da radi tabla na moj xciting koji je karburator verzija ako narucim tablu koja je od 250i R250? Nemaju za karburator verziju.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Krneulo lepo vreme. A i prvi problemi. Non stop stoji na 3000 obrtaja. Sta moze biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje vlasnik sam kymca xciting 250cm 2006. Od pre neki dan mi se pocepala membranakupim novu orginal, zamenim lepo radi, predem 5 km izgubi gas tojest snagu.neprima gas kako je primao,jedva do 80km skinemo karburator opere ga majstor ultrazvucno,medutim ne dize memdranu, kad se upali i zato nece da prima gas.probamo karburator od burgmana radi prima lepo gas.vratimo opet nece neznamo u cemu je problem.ako je neko imao slican problem, da ne trazim drugi karburator, Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano Jun 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druže imaš temu za taj model skutera, prvo se javiš u pogrešnoj temi pa onda otvoriš novu @alexanto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bre komplikovano ovo ovde, trazintemu, te ovo te ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano Jun 21, 2023 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Postoji velika verovatnoća da je nekakvo strano telo u kanalu za vakuum....ili kanalu za vezu sa atmosferom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 21, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri filter za benzin da nije zacepio ili ga zamjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, _funjara__ je napisao: Provjeri filter za benzin da nije zacepio ili ga zamjeni. Provereno nije zacepljen stavimo drugi karburator od burgmana i radi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Jun 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Pei je napisao: Mnogo bre komplikovano ovo ovde, trazintemu, te ovo te ono Bukvalno par tema ispod Spajam sa postojecom temom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2022. at 7:57, Ivannovakk je napisao: Ja imam problem sa karburatorom ne dize membranu,stara crkla kupio novu orginal i nece, pran je karburator ultrazvucno i nece da prima pun gas, muci se jedva dode do 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam na ovu temu već nešto pisao.. Jes'... Ali da dodam još recimo....da se ponovo pregleda i sama membrana. Ne znam kako je došao (i odakle) rezervni deo, dal komplet sa šiberom ili samo membrana....za slučaj da je samo menjana membrana, obavezno se uverite da je taj spoj kvalitetan, tačnije da membrana ne može recimo da rotira oko šibera..ako se mrda, to je znak da nema dobru vezu sa šiberom i to neće raditi. Interesantno je da je neko vreme radilo, pa posle ne. Što se tiče performansi, ako je uzeto nešto jeftino (što mogu da razumem) onda može da bude i razlike u izradi, materijalu itd...koja na to utiče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru membrana je orginak i nije jeftina 6000 din je placena,drugo membrana je dosla samo ona bez iglice, rotira oko nje, ali nije problem u membrani jer kad vratim i staru isto se ponasa i trecu membranu smo probali isto je.hvsla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nađeš drugi karburator citav za 70-80eura i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala niko nije bio upravu, al opet hvala na sugextijama, resio sam problem tako sto sam stavio tovatnu mast izmedu membrane i kucista karburatora tu he vuko vazduh, i sad radi ko mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga brate, mi nismo vidovnjaci a ni majstori, dali smo ti savjet sta bi mozda trebao da uradis. Vazno da si rijesio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde je resio si lud cek dok se mast ne istopi od vreline agregata. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Ma gde je resio si lud cek dok se mast ne istopi od vreline agregata. Tako je niaam ga resio ti znas ceo dan vozim presao sam danas oko 170 km i sva se mast razlila a i dalje rafi ko sat pa ti vidi pametnjakovicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...