boza_kg 4749 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije teško naći deo. Da se ponovim, dobri majstori su u deficitu, za delove ćemo lako Utvrdi prvo da li je crknuti ECU uzrok ili posledica problema. Treba električar da sve lepo pretrese, od korodiranih i klimavih konektora, pa na dalje. Da nešto ne ubije i taj novi deo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na savetima. Upozorio sam ga, da će on snositi troškove, ukoliko se ispostavi da nije do tog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Februar 8, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koleza @AlexfromNish, jesi li uradio nešto? Da li si uspeo da središ skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Februar 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam konačno preuzeo CDI, juče sam ga odneo majstoru, zvao me je danas da kaže da radi odlično, ali da mi je crkao akumulator od stajanja (svakako je već bio na samrti). Malopre sam uzeo novi, na formiranju je, pa ga sutra preuzimam, nosim da ga ubacimo u motor i vozim na tehnički, da ga registrujem. Konačno, posle godinu dana čekanja. Hvala ti mnogo, druže. Dugujem piće, kad budeš dolazio u Niš. Promenio Februar 9, 2021 član AlexfromNish Dodatak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexfromNish, nisam ispratio sve.. gde si na kraju nabavio CDI i koliko te je koštao..?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Februar 10, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pise ti na predhodnoj strani sve, treba samo kliknuti i procitati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako to @Satelis kao sto izgledaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vlado_bo je napisao: @AlexfromNish, nisam ispratio sve.. gde si na kraju nabavio CDI i koliko te je koštao..?! 110e za poštarinom iz Francuske do Austrije, pa mi ga je prijatelj otuda doneo, kad je dolazio. Nije jeftino, s obzirom da je polovan, ali kako ga nema nigde, a tražio sam godinu dana, nisam oklevao ni najmanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad voziš moćnu Kymco makinu, mora da se plati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexfromNish, pa dobro iscimao si se ,, al sta je tu je,, samo da ti radi sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Radi perfektno sada, samo mu je iz nekog razloga upalio check engine lampicu. Majstor kaže da ne zna zašto, da ga teram negde na dijagnostiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh neki doc koji opisuje kako se resetuju error kodovi na Xcitingu, pa probaj dal pomaže. https://taurismoto.at/pub/media/Download/Kymco/FIXciting500i.pdf Vratiće se da svetli ako problem i dalje postoji, pa onda ne gine dijagnostika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexfromNish 8 Napisano Februar 11, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco Xciting 250i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pokušaću popodne, pa javljam da li sam uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde, ima detaljnije o značenju kodova, načina za reset itd: https://taurismoto.at/pub/media/Download/Kymco/X500iFehlercode.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DiMI3JE 0 Napisano Mart 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar - Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi fabricka sijalica za svetlo ispod sedista i da li moze neko da postavi link od nekog upustva vezano za instalaciju za struju za Xciting 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ti pomoći kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DiMI3JE 0 Napisano Mart 3, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar - Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gandisa 0 Napisano Mart 26, 2021 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kymco xciting 250, Aprilia Scarabeo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Imam problem da mi na tabli ne radi nista(obrtaljka, temperatura, brzina, pokazivac goriva), bukvalno nista sem onog malog displeja, on je ispravan. Tako sam ga ga kupio, pa bih voleo to da sredim. Da li neko ima resenje ili zna nekog ko bi mogao da resi? U pitanju je xciting 250 2007 karburator verzija. Promenio Mart 26, 2021 član gandisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis ti je doktor za skutere,ako si iz Beograda,javi se čoveku. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gandisa 0 Napisano Mart 26, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kymco xciting 250, Aprilia Scarabeo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da dobijem nekako njegov broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 26, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mu PP @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 27, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, gandisa je napisao: Zdravo svima, Imam problem da mi na tabli ne radi nista(obrtaljka, temperatura, brzina, pokazivac goriva), bukvalno nista sem onog malog displeja, on je ispravan. Tako sam ga ga kupio, pa bih voleo to da sredim. Da li neko ima resenje ili zna nekog ko bi mogao da resi? U pitanju je xciting 250 2007 karburator verzija. Kolega...table su im boljka...i ja sam moju menjao...ne bih da ti baksuziram ali meni to mirise na menjanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano April 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo Ja sam neko ko je vozio motore od svoje 14. godine, krenuo sa yamahom neos 50, pa grand dink 125, xciting 250 i na kraju zavrsio na yamahi R6. Elem, prestao sam motore da vozim pre sedam godina iz nekih privatnih razloga, medjutim, usled nepodnosljivih guzvi u Beogradu i borbe za svako parking mesto resih posle sedam godina ponovo da se vratim svetu motociklizma. Iako sam vozio xciting 250 pre nekih deset godina dosta toga sam pozaboravljao sto se tice samog skutera i odrzavanja istog. Tadasnji moj kymco je bio relativno nov, pa nikakvih problema sa njim nisam imao za tih dve godine. Ono sto mene sada zanima, posto zelim ponovo da pazarim xciting 250, kako se taj skuter pokazao na vecim kilometrazama i ono sto me zapravo najvise zanima kakva je situacija sa nabavkom rezervnih delova? Pre deset godina je postojao ja mislim kdm i secam se da su bili bezobrano skupi sto se tice delova.Da li je situacija sa rezervnim delovima i danas kriticna kao sto je bilo te 2010/2011 godine? Ono sto mi je takodje neverovatno jeste cena polovnih xciting 250 modela, ja sam pre deset godina svoj prodao za 2100e, bio je 5 godina star i imao je 21000km na satu, u mint stanju( tada se na oglasima cena kretala izmedju 2000 i 2600e). Sada kada pogledam oglase gotovo da se ne moze naci xciting 250 u dobrom stanju za manje od 1800e, u cemu je caka ? Promenio April 19, 2021 član Dekii46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Dekii46 said: kakva je situacija sa nabavkom rezervnih delova? Kad @Satelis ugrabi vremena da ti odgovori. Ako te pre toga ne otera u q... jer nisi prelistao celu temu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistao sam koliko sam stigao, ali nema nekih podataka kada su pitanju rezervni delovi. Osim sto sam procitao da je neko sa kupujem prodajem sajta uzimao kais za svoj skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...