Singularitet 2495 Napisano Octobar 12, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću otići do Subotice, pa svakako i do Gavre. Čini mi se da je neko ovde negde Gavru opisao kao uvoznika koji prodaje korektne mašine. Ako ima iskustava na forumu slušam. Kakva je razlika između 500 i 400? Zna li neko kako se 400 ponaša u vožnji, ubrzanja pri preticanju na većim brzinama i tako to? Osetno slabiji od 500 ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Kod Gavre svakako nećeš pogrešiti, ima korektne primerke 500-tka je malo teška i jaka za početnika, ja bih to pre izabrao kao drugi motor, posle nekog prvog, slabijeg Moj prijatelj iz NS-a je kupio svoj prvi motor, novog Scarabea, 2009, 500 ie. Napravio je 2000km s njim i uspeo je da se 2x prevrne na stranu od težine. Migavac napukao i malo izgrebao, plastiku nazad i ručke, ništa strašno. Prodao ga dva meseca posle toga i kupio Scarabea 200ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Octobar 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 400-tka je 7 konja slabija od 500 modela. Agregat je identičan samo sa manjom zapreminom i "uštrojen". Moj glas za 500 ccm pošto reče da si ga već vozio i da ti paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Octobar 12, 2016 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću otići do Subotice, pa svakako i do Gavre. Čini mi se da je neko ovde negde Gavru opisao kao uvoznika koji prodaje korektne mašine. Ako ima iskustava na forumu slušam. Kakva je razlika između 500 i 400? Zna li neko kako se 400 ponaša u vožnji, ubrzanja pri preticanju na većim brzinama i tako to? Osetno slabiji od 500 ili ne? Gledaj da odes sto pre jer je jako tesko naci dobar maxi, moze da ti promakne ispred nosa ko sto obicno biva. Razlika izmedju 400 i 500cc je zanemarljiva, 400cc ima nesto bolji start dok 500-ka ima vecu krajnju brzinu....svakako nema greske. Kod Gavre svakako nećeš pogrešiti, ima korektne primerke Kako se kome zalomi, nema prvalia....neki primerci su Ok, neki su u bas losem stanju...znaju pojedini sa foruma kako su prosli kod Gavre (Asterix AA, Krle Bev250, Vlada X9, Laky Bev250.....) Uopsteno ne mozes znati stanje dok se ne rasklopi (ako vizuelno - usno - probno osluskivanje prodje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, sve je sakriveno pod plastikom i ništa ne vidiš. Zbog takvih stvari a i jakih cena polovnjaka, pre bih se odlučio za novi skut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan I nikad ne očekuj od motora od 10+ godina da bude u besprekornom stanju. Što se tiče km pređenih samo možeš biti siguran od nekog poznanika koji je taj model kupio novog pa tebi prodao. Ostalo je mačka u džaku, kako se kome zapadne. Naravno kada se kupuje gleda se što bolje stanje, da "čuješ" da lepo radi i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 13, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne očekujem naravno da je nov. Niti da je tačna kilometraża na satu. Nadam se samo da je lepo vožen i lepo održavan, a ne da mu je uzeta duša. Za vikend bi trebalo da skočim do SU. Pogledaću i onaj bordo i ovaj Gavrin. Preneću utiske ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina je brat kupovao beverly-ja, i krenuli mi u potragu...uveze lik scooter sa 230.000km, da dobro ste pročitali, dvestotine tridest hiljada kilometara , motor kao motor, nije nešto specijalno krš, ali radi normalno, čak solidno i izgleda... Sledeće nedelje se isti primerak, opran ispoliran i sa kilometražom od 34.000km pojavio na oglasima, prodaje se na placu. Ladno ga ne bi ni skontali da ja nisam zapamtio neku naprslinu na plastici, pitam jel to onaj motor što je stajao na carini prošle nedelje (slučajno je stajao pored fazera koji je mene čekao), sav ponosan viče daaa, to je taj Niko u Italiji ne kupuje motor da mu stoji u garaži, nedeljom da ga licka i da ga slika za fejs...ljudi voze, i zimi i leti, takva im je klima, temperament vozača, i sam saobraćaj. E sad što se mi ovde tešimo ko je na kakvu grobinu nabasao, pa mu kao sve milo kad pogleda u kilometar sat, a on još nerazradjen, a servisnu popunio pre 10 godina...cirkus Preprodavci kupe leš, napakuju komplet drugi oklop i delove, izgleda kao zvono, malo gušće ulje on šapuće, zamene gume....i eto ga, ko nov!!! Bolje 3x ne kupiti nego se 3x zaje#ati (na žalost ja sam više puta bio u drugoj grupi, pa zato sve ovo i pišem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je sve to macka u dzaku... Ja sam prosle godine kupio Bewa 500 , 2008 godiste , sa original gumama (08) imale su jos i bodlje na sebi..A presao je samo 6000 km. Jednostavno, covek moreplovac, stajao je u garazi. Jednostavno, jednom naletis na pravu stvar, desetak puta omasis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Octobar 13, 2016 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bio star taj skuter od 230 000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bio star taj skuter od 230 000? tada je imao 8 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bio star taj skuter od 230 000?tada je imao 8 godina Jel to pričaš za Beverly :O izvini nisam lepo razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je podignuta kilometraza zbog manje carine. Nema drugog odgovora za 230.000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem je što sat na Beverliju pokazuje do 99,999,9, poslednja cifra su stotine metara. tako da 230 000 može biti samo 23.000.0, mislim što se tiče sata, u papirima može pisati bilo šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 15, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vas već deranžirao sa otvaranjem ove teme red je da javim šta sam uradio, zar ne? Naime, sinoć sam se najavio vlasniku bordo Beverlija iz Subotice da ću doći kod njega sa mehaničarom i vozilom za prevoz između 9 i 10. [Doručak - 5:30] Jutros lagano krenemo Miloš i ja njegovom prilagođenom Floridom pick-up nešto pre 6 i uspemo da se dokotrljamo do Subotice negde oko pola 10. Zovem ja na ulazu vlasnika, sav onako hepi, da se najavim da stižem i šok!!! "Oprostite gospodine, motor su odvezli, ja sam ga prodao." Propištao sam kao express lonac i da ne citiram čitavu raspravu, mangup se pravi lud! Boli ga patka što sam ja Milošu platio 120 tričavih evropskih novčanica za prevoz tih cca 700 km od KG, do SU i nazad sa motorom, plus mehaničarski konsalting pri kupovini. Jbg, ja ranije fizički nisam mogao, ljudi ponekad znaju da budu stoka itd, te okrenemo mi i pravac Gavra. Gavru sačekamo na carinskom skladištu, pogledamo i 400 i 500ie, iskreno 400ie bolja, mada ne savršena, ali ni jedan nije uspeo da ostane upaljen u leru. 10-ak sekundi i gašenje. Hajde nema veze, jedan kao bez goriva, drugi dugo nije paljen, kad pitam ja ok - koja je zadnja cena za 400, kad bi ga sad natovarili i platili u kešu, kad na to Gavra: "A pa ne može sad da se tera, nisu ocarinjeni. Ne isplati mi se da carinim dok ne nađem kupca. Mogu u ponedeljak da ti doteram u KG i to ti dođe + 100€." Ćao, zdravo! Da plaćam duplo transport ne pada mi na pamet. Prelistam još par odštampanih oglasa, koje sam pripremio kao opciju, većinu isključim i pravac Vršac - Goxy CO Motors, uz jednu jeftinu policijsku kontrolu usput (far i pojasevi). Elem, Bev 500, 2005. godište, prva farba, crn, 18 i kusur hiljada na satu, garancija na km, legalnost i ostalo... Gotovo bez ogrebotina, naprsla malo plastika iznad sata, očajna zadnja guma, loši paknovi napred. Dobio na ime toga 230€ popusta na inače korektnu cenu, ali i novu gumu, nove paknove, te obećanje da će mi ta plastika stići poštom. Agregat štrika kao duša, ni jedan suvišan ton, sjajno je vukao na probnoj vožnji. Motor natovaren, sređena papirologija, pa pravac KG preko Smedereva. [Ručak - 19:40 i prva čaša vode nakon one uz doručak] Sve u svemu čini mi se da nisam loše prošao, ali to tek ostaje da se vidi i nakon svih mera predostrožnosti. Ipak je polovnjak uvek mačka u džaku. Svakako razmišljam da snimim film o današnjem danu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Farban čini mi se, jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 15, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Majstor kaže da nije a i nije uživo baš toliko ispeglan kao na fotki. Nakon 11 godina upotrebe ima tragova korišćenja, mada ne preterano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi imati natpis Beverly iznad ukrasne lajsne, obično je farbanje uzrok izostanka. Zato sam pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E nek' ti je sa srećom pazar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Za Gavronija si ovde mogao dobiti info kako radi ili da ga nazoves i pitas. To sto je mozda farban nije bitno, ipak mu je 11 leta, bitno je da dobro sredjen, da dobro radi i da si ti zadovoljan, ostalo će pokazati kriza srednjih godina . Cestitke na kupovini i puno predjenih kilometara sa njim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da je bitno, samo sam pitao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 15, 2016 (promenjeno) Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Možda, nekad. Ne skorije sigurno.@alexanto - hvala! @srdjos - hvala! Promenio Octobar 15, 2016 član alexanto spojeni uzastopni postovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 15, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo posluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je na kraju ispao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...