Jump to content

Moto Zajednica

zlacjani

Članovi
  • Broj tema i poruka

    251
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zlacjani

  • Rođendan 07.03.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Rakovac
  • Motocikl
    zrx1200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zlacjani's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

195

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drug.

    Hteo sam te pitati o Kawasakiju tom Zrx 1200, imam neku ponudu,pa reko da te pitam kakvi su tvoji utisci o tom motoru?

  2. Prodajem: sediste za KTM EXC / SXF 2007god (verovatno odgovara za vise modela) Kaciga M pantalone sve uglavnom 34, to je neki L dresovi L sem alloy koji je XL cizme alpinestar tech 7 broj 10 ili 44 jakna sa zastitama takodje L rukavice 4 para takodje L 2 para naocara 100% i ostatak aktivnog donjeg vesa u istoj velicini. Najradije bih prodao sve na gomili, a posto je sva oprema polovna, ne znam ni za sta koliko da trazim...pa ako je neko voljan da mi da smernice koliko sta otprilike vredi (ili cela gomila). Sve se moze pogledati u Rakovcu,( Novom Sadu ili Sapcu po dogovoru). Ponude i pitanja na PP ili ko je zainteresovan za neki deo opreme nek da i realnu ponudu. Trenutno mi je MTS ugasio broj pa mi eventualno saljite poruke na viber 064\4493629
  3. ja svoju skoro prodah, pa se pokajah...sad pecam gore da izadje sta u toku zime, taman za sledecu sezonu ..bolji motor nisam vozio .
  4. da, otisao... i strom i xjr1200 i xt1200z i z1000 sva 4 sam prodao u par daa, ostao mi zrx1200 samo
  5. Ima drugar u Malmeu dobrog putnickog viana, kontao sam da to nikom ne treba pa doterao caddy sa 7sed...koji i dalje ceka kupca Ako nekog zanima kombi mogu mu traziti slike i sta vec. Kombi daje pod garanciju kune se u stanje, mene samo registracija vec zaboli, kad pomislim na 2.2
  6. zlacjani

    Pitanje za XJR

    motor je moj, ocarinjen je 2013, prvi put je registrovan u ch 2003, a poslednji put 2007e...ako uspem da nadjem kopije svih dokumenata imas ih na uvid. vozila uvezena pre 2017 ako se dobro secam ne zahtevaju potvrdu agencije, tako je i nastao raskorak u godistu...svaki treci auto uvezen iz ch ima datum prve reg umesto godinu proizvodnje....koji je uvezen i ocarinjen pre novog zakona. nista nije sporno, tako je i meni objasnjeno u AMSS kad sam se raspitao pri kupovini, svestan sam bio da nije 2003 pa proverio za svaki slucaj
  7. Hvala Borise sto si mi ulepsao dan Motor je TOP!
  8. zlacjani

    Naked do 2500e?

    Da li ste uzeli u razmatranje i Kawasaki Z750? 4 cilindra, dosta bolji od svih navedenih, lepših linija, jači motor, a lako se i lepo vozi?
  9. haha, zaglavili u kafani u Bijeljini...dobro se i mi nismo pogubili.
  10. nocas je na putu od Sremske Mitrovice preko Velikih Radinaca i Vrdnika do Novog Sada izgubljena auto tablica, od pljuska i haosa dobro se nismo podavili. NS 313 IC Ako je neko negde slucajno vidi negde, placam pivo!
  11. ja sam skoro počeo da vraćam u život jednu XJR1200, neshvatljivo je kako je neko mogao da čuva takav motor u garaži 10 godina a da ga nit vozi nit registruje...morao sam da ga kupim i povratim ga u život, nadam se da će biti spakovan uskoro i u narednih mesec dana na drumu!
  12. Ja sam po KTM-a isao u Geteborg, meni nije problem put, samo vreme... Citam vase putopise po vukojebinama, sve zamisljam da nadjem neku ekipu pa sjebem godisnji u prasini umesto na pesku. Ako budem isao za Švedsku ponovo mogu ti mozda dopremiti motor, i to nije iskljuceno!
  13. https://www.kupujemprodajem.com/KTM-exc250-f-sa-papirima-62833902-oglas.htm?filter_id= ovako nesto?
  14. imam ja negde...javim cim vidim gde su
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja