Djox88 14 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek imas ekstremnih slucajeva, kako imas sansu da potrefis da ti neko podvali totalno raskantan skuter, tolika je sansa i da nadjes neki primerak koji je tip top, tako da su to sve ekstremi, najverovatnije ces naci masinu koja je ok ali ima sitnih nedostataka, koje ces moci u hodu da odradis . Kad budes imao vremena i novca, zato sam ti napisao u prvom postu da je najbolja varijanta kupiti od nekoga ko ce ti reci e slusaj, ovo i ovo sam radio tad i tad, moraces za sezonu ili dve da radis to i to. Nadam se da si me razumeo o cemu pricam . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7380 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3070 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...imam kombinaciju za Kymco Bet&Win 250, estetski je motor u sjajnom stanju, s obzirom da je 2003, a izgleda ko nov, vozao sam ga, ide ok, mislim, meni koji vozim motore ne ide ništa posebno ali se ni ne vuče ko slina. El imao neko iskustva sa datim modelom? Na šta da obratim pažnju?Koristio bih ga pre svega za po gradu i okolini, da ne akam SVa... Inače, skuteri me nikad nisu interesovali, u poslednjih mesec dana počeo da me jede neki crv da uzmem neki 250cc, počeo sam da uviđam praktični deo te priče... tako da verovatno ću se prikloniti i ovom maxi delu populacije za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mašina ti je kao na Xcitingu - znači proverena. Malo žedniji od konkurencije - ništa strašno... Manji točkovi od konkurencije (mislim da su 12 ili 13 coli). Ako ubodeš zdrav i očuvan primerak - slatko ćeš se navozati njime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7380 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3070 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gume su 12ke, čitao sam sad temu o gumama, vidim da dunlop svi hvalite (dakle, ja se neću praviti pametan da razmišljam šta i kako onda ) Ako izuzmemo da je neko stavio plave žmigavce, motor mi izgleda poprilično "stock" Evo ga A stvar sa potrošnjom... kolko je to puno? Cenim da je 3,5-4 neka razumna potrošnja... ? Bez da ga zavrćeš uvek pun gas al i da se ne vučeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Novembar 14, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas taj kymco maxi. Do koliko novaca trazis skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7380 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 3070 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što je najčudnije, nisam ga ni tražio. Igrom slučaja je donet kod mene da mu nešto sredim, i taj jedan dan sam ga zagledao, provozao se malo po gradu, i sinula mi lampica - što ja ne uzmem sebi ovako nešto (motori su ti droga jedna neopisiva... ) E sad, ako ima neko nešto da ponudi, ne košta da pogledam... svašta može da mi padne na pamet... A to da je "maxi" mi ne igra ulogu svakako, ni ne bih nešto preveliko za grad, bitnije mi da mogu da se provlačim i da ne ide ko slina.. nisam ja VR46 ali smatram da je spor motor opasniji od brzog, jer te svi pretiču, od žena u puntu do penzionera u golf2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 581 Napisano Novembar 15, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ti svasta pada na pamet u svakom slucaju srecno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4975 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja za to ne bih dao preko 600-700€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7380 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 3070 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan slažem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ja imam isti samo 150 kubika i sta da ti kazem ...ako nisi izbirljiv po pitanju knjizevnog stila proprati moje putopise i videces za sta je sve sposoban ovakav jedan mali tenk... kupuj i nek te sa srecom sluzi, ako je u dobrom stanju dugo, duuugo cete se druziti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 2, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji skuter je najbolje uzeti od 125 kubika do 1200 evra od prilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Decembar 3, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Liberty ili Sym bi gledao, nisu maxi al su zato pouzdani konjici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 3, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o Apriliji Atlantic 125? posto gadjam vise na maxi skutere, treba mi za jednu sezonu posto sledece godine polazem A2 pa cu da ga zamenim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 3, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili Yamaha Majesty? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 3, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Majesty 150 возио 2 сезоне и презадовољан.Са скутером сам обишао пола Србије и никад није штуцнуо,наравно редовно одржавање,контрола уља(оће да попије мало),и само терај.Тај агрегат са нормалним одржавањем прелази колико оћеш. Одржавање; Уље 10-40 1,3 лит,нема филтер уља,пере се мрежица,точак 12(највећа мана) ал зато цена гума смешна испод 100 еврића,кочнице озбиљне,после преласка на Х9 кукао сам за Јамахиним кочницама,лаган, има места испод седишто доста,више него неки већи скутери,има више места него старија сестра од 250цц. Али ни то није макси скутер,јесте да има места за ноге више него неки већи модели и да потеже као блесава(код мене је догурала до 130 без проблема),мали потрошач иако има карб,ако потроши више од 4л по граду нешто озбиљно није у реду,моја препорука у сваком случају за град и ближа путовања до 200км у дану. Надам се да сам ти бар мало помогао,ако имаш још неко питање у вези овог скутера слободно на ПП да несмарамо колеге. Макси поздрав П.С. Мала је разлика између 125-150-180 неприметна Promenio Decembar 3, 2015 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 3, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic je, po meni, lepsi i veci i deluje ozbiljnije. Udoban, ja zamalo da kupim jedan pre koji mesec, probao sam ga i ostavio mi je bas lep utisak, kako vizualno tako i u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 3, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 3, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u izbor i dostupnost rezervnih delova. Razlika izmedju 150-180-200 ,kao sto Braca kaze,mala je,skor je nema.. 250 se vec oseti. Uzmi i ozbir prodavaniji model,da ga lakse prodas nagodinu. Vodi racuna i sta kupujes,nemoj na svoju ruku. Pitaj sve sta te zanima i maxi drugari su tu da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 3, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Decembar 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan .... a koji to Maxi Skuteraš manja motorče svake godine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... e, da je 1 godišnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DadoBP 0 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 2011. Kymco 49 - Madison 150 2012. Madison 150 - Piaggio x9 250 2013. Piaggio x9 250 i pezo 206 cc 2014. Atlantic 500 - Beverly 500 2015. Beverly 500 - Madison s250 2016. Cipiripiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemimile 0 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja menjam zato sto na prolece polazem A1, a sledece godine A2 pa cu da ga zamenim, jel smem?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 8, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad bi barem znao zasto menjam non stop... Ili mi se ne svidja nesto ili trebaju pare ili imam nesto da doplatim za bolje i sve u krug Od 2010 ako ne zaboravim nesto Madison 150 Madison rs250 Burgman 400 k4 Madison 150 Sprint Track 125 Piaggio x9 200 Suzuki Tsx 125 cross Jonway Astro 150 Madison 150 Ovaj mali sprint od 50cc da ne racunam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 10, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan a madisona cenis... vidim! :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...