Jump to content

Moto Zajednica

Djox88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    66
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Burgman 400 K4

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Djox88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Sve to sto ste napisali razumem I hvala vam na tome, pitanje je vise zbog toga da ako se desi da mi procuri sa novim oringom da imam rezervni plan. Danas nadjoh dobar oring I izgleda da ce biti ok. Hvala jos jednom.
  2. Zdravo narode, ako ima neko da zna ili je radio sa ovim zamolio bih ga da mi preporuci nesto sto se moze kupiti kod nas a da je dobro. Konkretno mi treba za poklopac komore za filter ulja, ne zaptiva dobro oring pa da ga malo potpomognem. Hvala.
  3. Pozdrav narode, zna li iko gde mogu da kupim filter vazduha za f650 classic/funduro 96 godiste. Danas sam zvao nude mi neke univerzalne sundjere sto ih sam odseces koliko ti treba. Ima li igde da moze da se kupi neki hiflo vicma ili sta god, takodje ako neko moze da mi kaze I kakvi su ti "univerzalni" jel to vredi kupovati. Hvala unapred.
  4. Pa za koji ce mu moj oni silni ventili na cepu ako nisu u stanju da zatvaraju I otvore samo povremeno . Mogli su to malo ozbiljnije resiti
  5. E da, jos jedno pitanje. Jel ima neko problema sa mirisom benzina tu gde drzi motor. Ja inace ostavljam u zatvorenoj prostoriji. Ali ovaj moj funduro se dosta oseti I to sam 99% ubedjen da smrad izlazi od poklopca rezervoara. E sad mene interesuje dal je to kod svih ili mi neki ventil na cepu ne zatvara kako treba.
  6. E bigdaddy , odakle si ti I jel se motas po skupovima? Ako bude prilike da se upoznamo , popijemo pivo I malo popricamo.
  7. http://postmyimage.com/img2/118_20160611_160724.jpg http://postmyimage.com/img2/803_20160611_160708.jpg Evo par slika , malo mi je nezgodno stavljati slike I linkove sa telefona.
  8. E hvala puno na iscrpnom odgovoru, vec sam listao nesto ovde a I po stranim sajtovima. Inace ovaj moj primerak je odrzavan kod nekog Nese u Beogradu koji radi bmw. Sad ne znam ko je lik I dal je poznat/dobar majstor. Posto sam iz ns. Kaze mi prethodni vlasnik da se u njega sipa vec godinama motul 7100 20w-50, to je ful sintetika. I da je to taj majstor preporucio.
  9. E hvala tebi svakako na odgovoru, valjda ce se javiti neko. Nego reci mi na koliko menjas ulje? Cisto informativno, posto vidim da na ovim 650 masinama ljudi idu od 5000 do 10000.
  10. Pozdrav narode. Uzeo sam f650 96'. E sad imam jedno pitanjce koje sadrzi dosta podpitanja , ako ste radi da mi kazete jer sam uz motor dobio 5 knjiga koje su na nemackom. Nemacki veze nemam. Interesuje me generalno o cemu bi trebao posebno da vodim racuna ako tako nesto postoji na motoru. Koje ulje najbolje sipati u njega I da li vas primerak trosi ulje I ako trosi koliko . I koja je potrosnja goriva. Sad kad dobijem neke razultate nakon sto predjem bar 500 km voleo bi da uporedim . Hvala unapred.
  11. E hvala obojici, takav odgovor mi je trebao!
  12. Jednostavno pitanje , da li neko moze da preporuci sredstvo da malo saniram sitne ogrebotine po plastikama na motoru, to su oni plitki zarezi nastali svakodnevnom upotrebom . Da se razumemo , ne mislim na duboke brazde zaparane kljuce I sta ti ja znam. Ili se to radi obicnom polir pastom za auta? Hvala.
  13. Nije se dobro decko izrazio, al si ga docekao odma na noz
  14. Uvek imas ekstremnih slucajeva, kako imas sansu da potrefis da ti neko podvali totalno raskantan skuter, tolika je sansa i da nadjes neki primerak koji je tip top, tako da su to sve ekstremi, najverovatnije ces naci masinu koja je ok ali ima sitnih nedostataka, koje ces moci u hodu da odradis . Kad budes imao vremena i novca, zato sam ti napisao u prvom postu da je najbolja varijanta kupiti od nekoga ko ce ti reci e slusaj, ovo i ovo sam radio tad i tad, moraces za sezonu ili dve da radis to i to. Nadam se da si me razumeo o cemu pricam . Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja